2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Normal galiba kan dolaşımımız falan arttıysa vücut ısımız yükseliyodur. Az kaldı canım sabır
Kızlar o saç diplerine kadar ıslanma lohusalıkta da devam ediyor ben artık yastığın altına yedek kıyafet atlet koyuyorum oğlanımemzirmek için uyandığımda önce üstümü değiştiriyorum

E hiç foto da atmıonuz doğuranlar olarak yaa, bi ayaktır eldir görseydik nazar etmeyiz
Kuzum valla hiç ne ayağını ne elini çekebildim sürekli bir koşturmaca halindeyim ruh gibi geziyorum inan ki uykusuzluktan ve yorgunluktan. Şu gaz sancıları mahvetti bizi. Yine başladı bi eşimin kucağında bi benim rahatlatcaz diye napcamızı şaşırdık. Bayılcak hale geliyorum bazen inan ki..

Allah kolaylık versin canım şu kiraz çekirdekli patiklerden denedin mi ya da kemerden iyi geliyormuş diyorlar. Bir de ayaklarına masaj yapmak da çok rahatlatıyormuş. Genel masaj da öyle hatta dur video atayım sana

Kızlar doğumhanedeyim kanamam suyum hepsi geldi nolur dua edin sancım çok fena normal doğumu bekliyoruz açılmam az henüz dua bolca duaya ihtiyacım var
Allah yardımcın olsun inşallah kuzum dualarımız seninle inşallah bir avazda alırsın kucağına miniğini. Sakin ol bol bol ayet el kürsi oku ben öyle yapmıştım.

Bende perşembe günü dogum yaptım kızlar gece 3 de hastaneye gittim sancım oldugu için 4 cm açılma vardı sabah 10 u 5 geçe dogum yaptım oglum sag salim dogdu çok şükür ama hastanede kalıyor çünkü eşim ve bende korona pozitif oldugumuz için bebege bulaşmasın diye hastane tedbir amaçlı vermiyor bize testimiz negatife dönünce alabilecegiz bebegin durumu iyi çok şükür bende taburcu oldum 24 saat sonra

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah bir an önce yuvanıza da alırsınız bebişi bilgilerini paylaşır mısın liste için? İsim, hafta gün, kg, boy

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah bir an önce yuvanıza da alırsınız bebişi bilgilerini paylaşır mısın liste için? İsim, hafta gün, kg, boy
Amin Bebegin ismi mi cengiz kutay, 39+2 haftalıkken dogdu 3 Aralık saat 10:05 de boyu 50 cm kilosu 3600 gram

Tam vaktinde barışmışsın gene de ya aynen son anda iyi yapmışsın e napcan mecbur suyun gelince ben olsam bende yapardım aynısını

Allah kolaylık versin canım şu kiraz çekirdekli patiklerden denedin mi ya da kemerden iyi geliyormuş diyorlar. Bir de ayaklarına masaj yapmak da çok rahatlatıyormuş. Genel masaj da öyle hatta dur video atayım sana
Sağol canım valla onlardan denemedim daha. Ayaklarına karnına masaj yapıyorum sürekli ama gene de oluyor bu sancılar ben anlamadım.

Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun

Sağol canım valla onlardan denemedim daha. Ayaklarına karnına masaj yapıyorum sürekli ama gene de oluyor bu sancılar ben anlamadım.
Bi dene kuzu onları da, şifa olsun inşallah. Olmadı doktoru gaz için bitkisel bir şeyler verir artık. 4. Ay sonuna kadar çekiliomş kolik sorunu. Umarım öyle bir şey olmaz

Pamdemiden dolayı çalışır raporu vermiyorlar canım.En azından benim doktorum vermedi sıkıntılı bir gebeliğim de yoktu ama şı dönemde riske atmıyorlar.

Planli sezaryanlarda benim klinigim 39+0 da aliyor. Bebek icin en iyisi buymus. Herhangi bir komplikasyon yoksa eger.

Bi dene kuzu onları da, şifa olsun inşallah. Olmadı doktoru gaz için bitkisel bir şeyler verir artık. 4. Ay sonuna kadar çekiliomş kolik sorunu. Umarım öyle bir şey olmaz
İnşallah kuzum ya deneyeyim olmadı. daha doktora gitmemize de 20 gün var nasıl geçer bu 20 gün diye düşünüyorum kara kara. Kızıma kıyamıyorum ağladıkça. İnşallah o kadar devam etmez kuzum ya çok zor.

Teşekkür ederim canım çok sağol video için yararlı olur inşallah
Dene bakalım umarım faydalı olur canım ayak altlarını da unutmaa, bir de kahve çay içiosan bulgur bakliyat yiyorsan yemicekmişsin. Kimi doktor annenin yedikleriyle ilgisi yok dio ama kimisi de bunları önerio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…