Benim doktorum da 39 itibariyle dedi ama 39+0 da Cuma ve ertesi günler sokağa çıkma yasağı var. ya 24ü ya da 28i olsun istiyorum şimdilik. Hayırlısı artık
Aynen onemli olan oda. Sezaryanda kac gun kaliniyor Türkiyede hicbilmiyorum. Ben Almanyadayim bazi klinikler 5 gun diyor bu zamanda cok uzun geldi bana
Yani çok hareketli olup dönmeyen de var mıdır bilmiorum ama hareketsiz olup dönen çok var. Bizim şansımıza, bunda da vardır bir hayır he en uzun gece diye mi 21 Aralık e gelmezse 21ini talep edersin nolcak:) ben 27 Aralık istiyordum aslında, eşimin doğum günü ama doktor hanım bir pazarım var nolur o günü isteme dedi
Bugün kontrolümde bebeği bu aralar aşağıda hissediyorum demiştim. Doktorum aman ters dönmüş olmasın dedi
Neyse ki baş gelişi hala da
Son hafta bile gol yediğimiz oldu dedi
Sonradan yeniden ters dönen bile varmış
Belki seninki de döner belli olmaz canım
Bu arada 41 i geçmediği sürece bende bebekten işaret beklemekten yanayım
Bugün kontrolümde bebeği bu aralar aşağıda hissediyorum demiştim. Doktorum aman ters dönmüş olmasın dedi
Kız karnındayken daha iyiymiş ya bu günlerinin tadını çıkar zaten benim gibi gazdı uykusuz gecelerdi geleceksin bunlara farklı dertlerim var aynen gaz sancısı çektikçe ben çekiyorum sanki hiç sorma. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kuzum sağlıkla kucağına al da vakti önemli değil
İnşallah canım ya bn de bıçak altına yatmaya meraklı değilim, kendimi alıştırıyorum sadecee 41 de çok ya yeri kalmaz iyice dediğim gibi bi de bnm kız çok hareketli değil bi şey olur anlamam etmem, ondan da korkuom
Baş aşağı dönmesi normal de baş yukarı geri nasıl döner onu anlamadım. Bir de ilk doğumlardan sonrakilerde daha çok olma ihtimali varmış sonradan terse dönmesinin
İnşallah canım ya bn de bıçak altına yatmaya meraklı değilim, kendimi alıştırıyorum sadecee 41 de çok ya yeri kalmaz iyice dediğim gibi bi de bnm kız çok hareketli değil bi şey olur anlamam etmem, ondan da korkuom
Evet kimse riske atmak istemiyor 9 ay karnımızda taşıdık hayırlısı ile kucaklamak nasib olsun hepimize. Canımızdan bir can doktorun en doğru yönlendirmeyi yapacaktır canım ne söylesek boş. Ama normal şartlarda zaten 40 ı beklemesi gerekir diye düşünüyorum anormal bir durum olmadığı sürece
Evet kimse riske atmak istemiyor 9 ay karnımızda taşıdık hayırlısı ile kucaklamak nasib olsun hepimize. Canımızdan bir can doktorun en doğru yönlendirmeyi yapacaktır canım ne söylesek boş. Ama normal şartlarda zaten 40 ı beklemesi gerekir diye düşünüyorum anormal bir durum olmadığı sürece
Tahmin ediyorum canım ya bugün doktorum bile dedi doğunca da keşke içimde kalsaydı diceksin doğurmayanlar da çok ağırlaştı sanırım onların da sesi çıkmıo pek
Bende perşembe günü dogum yaptım kızlar gece 3 de hastaneye gittim sancım oldugu için 4 cm açılma vardı sabah 10 u 5 geçe dogum yaptım oglum sag salim dogdu çok şükür ama hastanede kalıyor çünkü eşim ve bende korona pozitif oldugumuz için bebege bulaşmasın diye hastane tedbir amaçlı vermiyor bize testimiz negatife dönünce alabilecegiz bebegin durumu iyi çok şükür bende taburcu oldum 24 saat sonra
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah kuzunu korona olmanıza çok üzüldüm daha yeni mi oldunuz kaç gün var karantinanın bitmesine inşallah oğlunla çabucak kavuşursunuz
He öylee. Ya bnm doktor onu öyle saymıo eski doktorum da öyle saymıodu. Bugün ben de 36+0ım ama bana 36. hafta dedi. Bu hesapla 24 Aralık ta doğurursam ben de 39u doldurcak oluyorum. Ama normalde 38+6 oluyorm