2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim doktorum da 39 itibariyle dedi ama 39+0 da Cuma ve ertesi günler sokağa çıkma yasağı var. ya 24ü ya da 28i olsun istiyorum şimdilik. Hayırlısı artık

28. kac oluyorsun. Bence 39+0 gecmesin. Ben tarihi aldigimdan beri stressliyim hafif daha onceden gelicek diye gunleri sayiyorum

Bugün kontrolümde bebeği bu aralar aşağıda hissediyorum demiştim. Doktorum aman ters dönmüş olmasın dedi
Neyse ki baş gelişi hala da
Son hafta bile gol yediğimiz oldu dedi
Sonradan yeniden ters dönen bile varmış
Belki seninki de döner belli olmaz canım
Bu arada 41 i geçmediği sürece bende bebekten işaret beklemekten yanayım

Sezaryandan bir gun once donen duydum ben

Canım senin doğumda dikiş oldu mu ?
Dert falan deyince aklıma geldi

perine masaji yapiyor musunuz kizlar?

İnşallah canım ya bn de bıçak altına yatmaya meraklı değilim, kendimi alıştırıyorum sadecee 41 de çok ya yeri kalmaz iyice dediğim gibi bi de bnm kız çok hareketli değil bi şey olur anlamam etmem, ondan da korkuom

Evet kimse riske atmak istemiyor 9 ay karnımızda taşıdık hayırlısı ile kucaklamak nasib olsun hepimize. Canımızdan bir can doktorun en doğru yönlendirmeyi yapacaktır canım ne söylesek boş. Ama normal şartlarda zaten 40 ı beklemesi gerekir diye düşünüyorum anormal bir durum olmadığı sürece

Yani 38de planlarız 39 gibi alırız dedi. 40 falan hiç çıkmadı ağzından. Hayırlısı artık canım hepimiz için

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah kuzunu korona olmanıza çok üzüldüm daha yeni mi oldunuz kaç gün var karantinanın bitmesine inşallah oğlunla çabucak kavuşursunuz

Bugün 39 doldu
Yarın 39+1 oluyorum
Yani 40.haftaya başlıyorum
He öylee. Ya bnm doktor onu öyle saymıo eski doktorum da öyle saymıodu. Bugün ben de 36+0ım ama bana 36. hafta dedi. Bu hesapla 24 Aralık ta doğurursam ben de 39u doldurcak oluyorum. Ama normalde 38+6 oluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…