2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım sezeryanda zaten 38 hafta içinde alıyolar. Bende 39+1 de sezeryan olcam. yani doktorun zaten 38. Hafta içinde alacaktır muhtemelen

Kızlar oğluma bakıyorum sanki kendimi hiç doğm yapmams gibi hissediyorum ağrım sızım yok sadece bartholin kistimin ağrısı ve gögslerimin sancısı var ama oğlumun derdini anlayamıyo gibi gelyorum sürekli üzlyorm bişeylere süte gazına

He öylee. Ya bnm doktor onu öyle saymıo eski doktorum da öyle saymıodu. Bugün ben de 36+0ım ama bana 36. hafta dedi. Bu hesapla 24 Aralık ta doğurursam ben de 39u doldurcak oluyorum. Ama normalde 38+6 oluyorm
Ben Bugün gittim tam 39 haftalıksın dedi bana doktorum. Zaten takvim de yarın 40.hafta diye gösterecek 38+6 demek zaten 1 gün sonra 39 dolacak demek. Bence öyle yani

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
İnşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğine. Covid olunxa doğum süreci nasıl oldu. Senin durumun nasıl. Bazen kötü haberler duyuyoruz herkes stresli umarım herşey yolunda gitmiştir. Doğum sürecin nasıl oldu canım

E sen nie 39+1de olcaksın canım o zaman, 38de değil de
Bi tek devlet hastaneleri 39 a kadar bekliyo bende devlette olcam ilk bebeğim 39+3 de doğmuştu buda 39+1 olcak. İnsan stres oluyo bekledikçe ama napalım pazartesiye ne kaldı şurda fotoya doyurcam seni allah sağlıkla kurtulmayı nasip ederse inşallah

Heyecanla bekliyorum kuzum, sağlıkla kucağına al da

Alışma süreci canım çok normal
Kendini eksik hissetmene gerek yok
Annelik gün geçtikçe güzelleşen birşey
İlk zamanlar çoğu kişi senin gibi hisseder

Baş aşağı dönmesi normal de baş yukarı geri nasıl döner onu anlamadım. Bir de ilk doğumlardan sonrakilerde daha çok olma ihtimali varmış sonradan terse dönmesinin

Bas asagiya donmus ebe tutsumu ne bisi yapmis

Benimde 39+0 olucak ve iki haftadir gun sayiyorum hafif stressli oluyor gercekten o gunu beklemek. Simdiye kadar Hic sancim cikmadi en son pazartesi kontrollum var insAllah son 4 gunumuz

Bugün kontrolüm vardı
Maşallah bebeğimin keyfi yerinde kilo da almış suyu iyi sancım yok. Çok şükür allahıma. Ama ben son 10 gündür çok stresliyim dokunsalar ağlıyorum. Bu süreç pandemi tekrar kısıtlamaların gelmesi olumsuz haberler duymak falan etkiliyor sanırım. Doktora da ağladım doktorum da destek oldu sağolsun. Bir de nst çekilirken çok bunaltı geldi bana nefesim daraldı gözlerimi kapatıp nefesimi kontrol etmeye çalıştım. Maske acayip boğuyor. Doğum yapan arkadaşlar maske taktınız mı? Bana nst de fenalık geldi doğumda maske düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…