2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben sezeryanda taktın hatta çift kattı sonra başımda bekleyen anestezi uzmanına rica ettim birini çıkardı

Bas asagiya donmus ebe tutsumu ne bisi yapmis

Benimde 39+0 olucak ve iki haftadir gun sayiyorum hafif stressli oluyor gercekten o gunu beklemek. Simdiye kadar Hic sancim cikmadi en son pazartesi kontrollum var insAllah son 4 gunumuz
Allah yardımcımız olsun inşallah. Benimde ne sancı ne açılma hiç bişey yok. Özeldeki doktorum normalde kasım sonu alacaktı öyle demişti ama bıraktım onu devlette bekletiyo işte

Kuzum maske çok sıkıntı ben de bgn nstde çok bunaldım bir de ben 2 kat maske takıyorum iyice bunalıyorum, hastane de sıcak oluyor öf yapma böyle ama Allah korusun lohusa depresyonuna girersin falan. İyi şeyler düşün, maşallah bebişe de bak ne güzel

Allah yardımcımız olsun inşallah. Benimde ne sancı ne açılma hiç bişey yok. Özeldeki doktorum normalde kasım sonu alacaktı öyle demişti ama bıraktım onu devlette bekletiyo işte

Sagol hepimizin yardimcisi olsun. Senin ne zaman?

Canım ben maske taknca sürekli hapsuruyorum ve nefes alamyorum hic sezeryan doğmda taktım hic hissetmedim bile

Yaa inan çok iyiydim. Ta ki şu son günlere kadar. Ne oldu bilmiyorum. Doğum yaklaştıkça panikledim galiba genel durumlar da fazlasıyla etkiledi. Elimde değil bir şeyler yapmam lazım kendimi toparlamak için ama ne ?

Yaa inan çok iyiydim. Ta ki şu son günlere kadar. Ne oldu bilmiyorum. Doğum yaklaştıkça panikledim galiba genel durumlar da fazlasıyla etkiledi. Elimde değil bir şeyler yapmam lazım kendimi toparlamak için ama ne ?
Bebişini, kokusunu, sana yaşatacağı duyguları vs düşünebilirsin kuzum. Benim de aklıma kötü şeyler gelip bunaldığımda bunları düşünüp avunuyorum ve mutlu olmaya çalışıorum. Ve mümkün mertebe haber izlememeye falan çalışıorum, sayılara bile bakmıorum.

Normali bekliyorum ben canım
Nefes en önemli şey normal doğumda
Maske ile nasıl olur bilemiyorum
Düşündükçe bile afakanlar basıyor
Canım bence takılmıodur maske ya bi sürü resim görüoruz hastane odalarında, doğumhanelerde maske yok annelerde ama yine de bilemedim doktoruna sordun mu?

Normali bekliyorum ben canım
Nefes en önemli şey normal doğumda
Maske ile nasıl olur bilemiyorum
Düşündükçe bile afakanlar basıyor

Aynen oyle normal dogumda nefes cok onemli o yuzden uaten dogumda aslinda onerilmiyor ama türkiyede yada hastanede durum nasil bilmem sormak lazim. Ben normal doguma girecek olsaydim takmazdim en azindan dogumun son zamanlarinda. Sezaryan farkli zaten

Canım bence takılmıodur maske ya bi sürü resim görüoruz hastane odalarında, doğumhanelerde maske yok annelerde ama yine de bilemedim doktoruna sordun mu?
Sormadım canım
Daha hamileliğimin başlangıcında pandeminin yoğun olduğu dönemde asistanı bahsetmişti. Doğumda kadınını uyarmışlar kaç kere maskenizi indirmeyin diye. Vallahi atarım maskeyi fenalık gelirse ne yapayım kimseyi gözüm görmez

Anlamaya başladığında daha mı çok travma olur diye çekiniyorum ben de Galiba 40ını bekleyeceğim
ben oglumu 4 aylikken yaptirmistim. cok kolay iyilesti yapilirken babasiyla yanindaydik . sesimle oksayarak severek sakinlestirmeye calistim. agladi tabi yavrum ama hemen kucagima alip emzirince sakinledi. 3-4 aylik gibi daha koly oluyor bence

Ay ben doğuramazdım öyle tövbee bzm dışımızdakiler taksın nalaka ölek miiii

Ben osteocare iciyorum doguma kadar kullanabilirsin demisti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…