Selam arkadaslar doguma 23 gun kaldi ellerimde sismeler basladi normal mi sizde de oluyor mu saglik ocagina her gidisimde soruyolardi ayak ve elde sisme varmi diye yeni yeni basladi
Selam arkadaslar doguma 23 gun kaldi ellerimde sismeler basladi normal mi sizde de oluyor mu saglik ocagina her gidisimde soruyolardi ayak ve elde sisme varmi diye yeni yeni basladi
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisi basimiza.kendimi patlamaya yakin sisirilmis balon gibi hissediyorum daha 23 gun var cabuk gecer insallah son ay baya zorluyor ayakta durmak bile zorlasti surekli uzanir haldeyim yemek bulasik halledersem benden iyisi yok anca o kadar
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisi basimiza.kendimi patlamaya yakin sisirilmis balon gibi hissediyorum daha 23 gun var cabuk gecer insallah son ay baya zorluyor ayakta durmak bile zorlasti surekli uzanir haldeyim yemek bulasik halledersem benden iyisi yok anca o kadar
Benim sata gore 16.12. sonra olcume gore 23.12. dedi birdahakine 13.12. dedi. Klinik ise sata gore verdi tarihi. Amin insAllah saglikla gelsinlerde zamaninda
Kızlar bebeğim çişini yaptı ve gaz cıkardı bezi böyle pembe bu arada bnm gögsmden gelen süt koyu kahve kana benzyor onla bi alakası olabilir mi bu arada bebişim 3.900 doğdu doktor dediki sezeryan olmasına ramen cok zor bi doğumdu asistanlardan biri cıkarabilmek icin kaburgalarıma cıkmıs yüklenmiş yani ama herşeye ramen cok güzeldi hersey
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar alıntıladığım yada alıntılayamadığım Çok şükür oğlum saat 00.30 da doğdu Allah nasip etti ssvd oldu doğumum . İnşallah ayrıntıları dinlenince yazarım . Benden başka doğum yapan arkadaşlarımın da doğumlarını Allah hayırlı eylesin
Ay benim minnoş çok tepiniyor yahu sanki çıkacak gibi. Ay bir de konuşunca durup bekliyor yaa sesime tepki veriyor sanki. Konuşmayınca tam gaz devam bütün gün ablasıyla bıcır bıcır konuşuyoruz, sessiz kalmamaya alışık değil sanırım
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar alıntıladığım yada alıntılayamadığım Çok şükür oğlum saat 00.30 da doğdu Allah nasip etti ssvd oldu doğumum . İnşallah ayrıntıları dinlenince yazarım . Benden başka doğum yapan arkadaşlarımın da doğumlarını Allah hayırlı eylesin
Bi tek devlet hastaneleri 39 a kadar bekliyo bende devlette olcam ilk bebeğim 39+3 de doğmuştu buda 39+1 olcak. İnsan stres oluyo bekledikçe ama napalım pazartesiye ne kaldı şurda fotoya doyurcam seni allah sağlıkla kurtulmayı nasip ederse inşallah
Canim bisey sorucam, sen Malatya daydın sanirim, ben de ordayım ve devlet de doğum yapicam.
Korona testi ile ilgili bisey dediler mi sana, yapilacak mi acaba?
Benim doktorum bisey demedi, ben de sormayı unuttum.
Ben hala bekliyorum kanala girsin diye ama nafile hicbir belirti yok, sancım yok, karnım düşmedi, 39+5 deyiz..Sanırım bu yüzden pazartesi sezeryanla doğum yaptıracak bana doktorum, bebeğim 4 kg ya yaklaştı, sanırım grupta tarihi benden önde olan kalmadı