2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam arkadaslar doguma 23 gun kaldi ellerimde sismeler basladi normal mi sizde de oluyor mu saglik ocagina her gidisimde soruyolardi ayak ve elde sisme varmi diye yeni yeni basladi
Evet olur artık gayet normal benim de son 15 gündür falan çok ayakta durunca yorulunca ayaklarımda şişme oluyor

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisi basimiza.kendimi patlamaya yakin sisirilmis balon gibi hissediyorum daha 23 gun var cabuk gecer insallah son ay baya zorluyor ayakta durmak bile zorlasti surekli uzanir haldeyim yemek bulasik halledersem benden iyisi yok anca o kadar

Selam arkadaslar doguma 23 gun kaldi ellerimde sismeler basladi normal mi sizde de oluyor mu saglik ocagina her gidisimde soruyolardi ayak ve elde sisme varmi diye yeni yeni basladi
Yüksek tansiyon da eşlik ederse sıkıntı diye biliyorum canım. Doktoruna danışabilirsin. Ödem bir çok gebede olabiliyor

Bende oyleykm ki karnimda oyle asiri buyun degil benim

Takvimlerimiz aynı tarihi gösteriyor benim sat 8 mart doktor da tam 7 aralıkta alıyor neye göre hesaplanıyo bilmiyom ben Sağlıkla atlatalım da

Benim sata gore 16.12. sonra olcume gore 23.12. dedi birdahakine 13.12. dedi. Klinik ise sata gore verdi tarihi. Amin insAllah saglikla gelsinlerde zamaninda

Kamu da çalışan hamile anneler 37 haftada İş görememizlik raporu alıp kuruma vermek zorunlu mu

Çok çok dikkatlıyız bizde ama bu illet nerden nasıl geldiği bile belli degil ki...

Allah yardımcın olsun canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bir avazda kurtulun inşallah

Allah kolay dogum nasip etsun canim. Saglicakla al bebegini kucaginaaa

Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

Allah yardimciniz olsun canım bir avazda kurtulursun inşaallah..

Allah kolaylık versin canım ❤

Allah yardımcın olsun kolaylıklar dilerim

korkma canım sakin ol miniğinle kavuscaksın az kaldı allahın izniyle bi avazda kurtulursun inşallah allah yardımcın olsun güzelim

Hayirlisiyla gelsin insallah

Allahım kolaylaştırsın canım
Bir avazda kurtul inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar alıntıladığım yada alıntılayamadığım Çok şükür oğlum saat 00.30 da doğdu Allah nasip etti ssvd oldu doğumum . İnşallah ayrıntıları dinlenince yazarım . Benden başka doğum yapan arkadaşlarımın da doğumlarını Allah hayırlı eylesin

Benim kizimda oyle hereketli masAllah elimi karnima koysam hemen cevap verir hep sevilmek istiyo

Gozun aydin saglikla buyut insAllah

Sağlıkla büyüsün inşallah

Canim bisey sorucam, sen Malatya daydın sanirim, ben de ordayım ve devlet de doğum yapicam.
Korona testi ile ilgili bisey dediler mi sana, yapilacak mi acaba?
Benim doktorum bisey demedi, ben de sormayı unuttum.

Hayırlısı olsun, iyi olmanıza çok sevindim. Sağlıkla büyüsün miniğin

Ben hala bekliyorum kanala girsin diye ama nafile hicbir belirti yok, sancım yok, karnım düşmedi, 39+5 deyiz..Sanırım bu yüzden pazartesi sezeryanla doğum yaptıracak bana doktorum, bebeğim 4 kg ya yaklaştı, sanırım grupta tarihi benden önde olan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…