2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kesinlikle katılıyorum sana hemen yaptıramam önce bir alışsın o bize biz ona. Gelecek olduğu dunyaya. Sağlıcakla harekete geçmeden yaptırırız insallah

Kuzum benim 29 Kasım İsmi Masal 3160 kilosu boyu da 49 cm

Ben bugün yarın pilates topuna da başlıyorum artık:)
Evde temizlik yaparken vileda kullanmıyorum elimle siliyorum tam çömelip
Gün içinde sürekli hareket halindeyim zaten yürüyüş yapamıyorum ama merdiven inip çıkıyorum
Sağlıcakla kucaklayalım inşallah

Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz Ben de Bugün plesanta previa olduğunu öğrendim. 9 haftalık. Siz de biliyor muydunuz en başında?
Kuzumm benim detaylı ultrasonda çıkmıştı plesenta previa olduğu öncesinde belli değildi sizinki daha cok yeni hafta ilerledikçe kendiliğinden yukarı çıkıp previa durumu ortadan kalkabiliyormuş benimki sonradan öyle oldu düzelmedi

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah kuzunu korona olmanıza çok üzüldüm daha yeni mi oldunuz kaç gün var karantinanın bitmesine inşallah oğlunla çabucak kavuşursunuz
Cuma günü bitecek inşallah eşim pozitif çıktı sonra bana test yapıldı bende pozitifim ama hiç belirti falan yok bende nasıl anlamadım test mi hatalı diye düşünüyorum

Evde 12 den sonra sancım vardı ufak ufak takip ettim başta 7 8 dk da Bi oluyordu düzenli geliyordu sonra 2 saat sonra dk lar azalmaya sancı sıklaşıp süresi de uzamaya başladı ilk olandan daha uzun süre agrıyordu sancı geldiginde 5 dk ya düştü aralıkları evin içinde yürüdüm hareketler yaptım doguma faydası olan sonra ambulans çagırdık ben pozitif oldugumdan arabayla gidemedik eşim arabayla geldi cezayı göze alıp hastaneye gittik covit bölümüne aldılar ebe geldi baktı 4 cm açılma var ben beklemiyordum içeri çok rahat geldi herhalde en ufak sancı da çıkıp geldi diye düşündüm ama dogum başlamış dediler sonra beni dogum katına aldılar herkesin odası ayrı oluyor odaya gittim üstümü çıkarıp onların verdiklerini giyindim nst baglandı sancı takip edildi arada nst çıkarıldığı zaman ben odanın içinde yine yürüdüm duş vardı duşa girip belime sıcak su tuttum hemşireler arada gelip baktı sürekli telefon ile de aradı sordular çok yakın duramadılar virüs var diye gece 3 ten sabah 8.30 a kadar kendi sancımla durdum açılma 7 cm oldu suni sancı verdiler sonra 1 saat çok kötü sancım oldu kıvranıp durdum ortalığı yıktım suyum geldi dogum başladı ben ıkınırken erkek doktor dışarıdan karnımı ite ite dogurttular beni alttan da kesi atıldı çok zorlandım dogumda çünkü uykusuzluk hastalık bide saatlerce sancı çekince hiç halim kalmamıştı 10 u 5 geçe dogdu oglum hiç göstermeden alıp götürdüler virüs bulaşmasın diye onun testi negatif çıkmış hala göremedik oglumu bulaşmasın diye vermiyorlar karantina bitince alacağız haftaya cuma inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kavuşursun oğluna hayırlı olsun bu arada anne olmak herşeyi unutturcak sana eminim

Geçmiş olsun, inşallah biran önce atlatıp yavrunuza kavuşursunuz. O kadar bekleyip göremeden almaları da çok üzücü olmuş Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce bebeğinize kavuşursunuz

Ayy maşallah
Allah bağışlasın canım
Müsait olunca detayları da yaz da bize de motivasyon olsun

Maske takmamak suan en buyuk risk hoc cikarmadim dogumdan sonrasa ilk gece taktim dusunmemeye calis maskeyi
Risk olduğunu biliyorum ama nst de aşırı bunaldım. Bunaldım derken terlemek sıkılmak değil. Resmen nefesimi kontrol edemedim panik oldum. Doğum anı takmak bence çok zor ama hayırlısı bakalım şimdilik biraz nefes çalışmayı ciğerlerimi açmayı düşünüyorum inşallaj fayda eder

Ah canım zor bir süreç olmuş tabii
Neyse ki bebek de sen de iyisiniz
İnşallah bebeğimi alıp doya doya öpüp koklarsın
Allah bağışlasın

Cuma günü bitecek inşallah eşim pozitif çıktı sonra bana test yapıldı bende pozitifim ama hiç belirti falan yok bende nasıl anlamadım test mi hatalı diye düşünüyorum
Cnm bir doktor demişti tvde testlerin güvenilirliği %60 mış yani yanlışlıkla pozitif çıkmış olabilir

Bende devlette düşünüyordum doğumu ama vakalar artınca çok korkmaya başladım sen covidli olduğunu bildiğin için söylemiş ayrı bir bölümden girmişsin ama galiba normalde semptom göstermeyene test yapılmıyor doğumdan önce ya semptomsuz covidli biri normal yerde doğum yaparsa ya oda da yanıma gelirse diye çok korkuyorum senin sıkıntısız geçirmene çok sevindim ama canım maşallah iyi ol yeter ki burda sadece şehir hastanesi tek kişilik oda orası da covidli gebelerin zorunlu gittiği yer kalabalık hastalık öyle zor zamandayız ki Allah hepimize yardım etsin benim iki doğumumda devletteydi ikisinde de sıkıntılar yaşadım hastaneler lüks yapılıyor ediliyor ama içindeki doktorda ebede insaf yoksa beton işe yaramıyor malesef

Kızlar hazır bebeğim de uyuturken biraz doğumumdan bahsetmek istiyorum
Dün saat 1 de kontrolüm vardı 38+5 te tam olarak . Doktorum bir alttan bakalım dedi çatın çok iyi bebek başı güzel basıyor karnın da inmiş dedi . Hiç canım acımadı . Doktorum bu muayene biraz adet sancısı gibi ağrı yapabilir dedi . Bende gittim arkadaşımla buluştum yürüyüş yaptım markete alışveriş yspmaya gittim tabi bu arada muayeneden sonra başlayan sancı ve ağrılarım devam etti. Akşam çantamızı hazırladım nolur nolmaz diye ve benden kan gelmeye başladı hemen hastaneye geçtik saat 9 buçuk gibi. Muayene ettiler açıklık sadece 1 parmaktı ama sancılarım çok şiddetliydi . 2 buçuk saatlik sancının sonunda açılmam tam olmuştu sonrası 10 dk içinde oğlum kucağımdaydı şükürler olsun Allah nasip etti ssvd doğumum gerçekleşti . Sadece eşim var çünkü hep dua ettim hemen ayaklanabileyim diye

limpido canım oğlum 3100 g 50 cm ismi Selim Emre tam 38+6 da doğmuş oldu

Maşallah hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…