2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım henüz doğum yapmadım ama bildiğim kadariyla topuk kanı için bebeğin en az yarım saat toklukla gitmesi oneriliyo ondan bile fark ediyomus değerleri çok geçmiş olsun inşallah düzelir . Tekrar ettiniz mi kanı ?

Kızlarrrr bebekler doguyor bu sefer de yok gaz sancısı yok doydu mu acaba gibi sıkıntılar oluyor benim bebeğimin de gaz sancısı çok oluyor ve çıkarmaya çalışıyoruz çok geç çıkıyor sizin bildiğiniz yöntem bitkisel şeyler yada damla var mı

Hayır henüz tekrar etmedik pazartesi tekrar kan alınck damar yolun dan inşanlah açlıktan olabilen bişey olsun

Bize doktor zinco önerdi faydası oluyor. Hatta ben ilk 2 gün vermedim sonra tekrar başladım

Maşallah canım kolay bir doğum olmuş
Darısı başımıza inşallah
Dikiş oldu mu ?

B
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kavuşursun oğluna hayırlı olsun bu arada anne olmak herşeyi unutturcak sana eminim
u günümüze de şükür ya ben moralimi yüksek tutuyorum ki güçlü kalmam lazım bebegim için şuan tek amacım bebegi alana kadar sütümün artması onun için sagıp duruyorum beslenmeme dikkat ediyorum bebegim için şuan yapabileceğim tek şey bu geldigi zaman hepsi geçecek inşallah geç olsun güç olmasın herşeyde bi hayır vardır

Geçmiş olsun, inşallah biran önce atlatıp yavrunuza kavuşursunuz. O kadar bekleyip göremeden almaları da çok üzücü olmuş Allah şifa versin.
Ahh ahh o yakıyor içimi işte ilk dogdugu zaman o kargaşada ne gördüysem o bebegim kime benziyor onu bile bilmiyorum sadece saç rengi bana benziyor siyah dogdu babası gibi olsa sarı olurdu belkide böyle olması da iyidir görsem dokunsam daha zor olurdu ayrı kalması şimdi geceleri zorlanıyorum sadece arada hala karnımdaymış gibi Bi his oluyor uyku esnasında elimi karnıma koyuyorum sonra uyanınca boş oldugumu görmek zor oluyor ama bu günler de geçecek

Haklısın bu virüs heryerde artık nasıl korunacagız hiç bilmiyorum bende de hiç belirti yok eşim pozitif çıkmasa bana test yapılmasa bilmezdik ki herkeste belirti olmuyor

Ben de 3 gün ayrıydım aynı şeyleri hissettim senle çok iyi anlıyorum. Sağlıklı olduğunu bilmek rahatlattı beni de. Yanına gelince kokusunu alınca unutuyorsun herşeyi

Ben de 3 gün ayrıydım aynı şeyleri hissettim senle çok iyi anlıyorum. Sağlıklı olduğunu bilmek rahatlattı beni de. Yanına gelince kokusunu alınca unutuyorsun herşeyi
İnşAllah saglıklı oldugunu bilmek bana da iyi geliyor sonuçta hasta oldugu için yatmıyor bi riski yok diyorum kendi kendime şuan ayrı olmamız iyiligi için korumak amaçlı bi anne zaten evladını korumak ister böyle iyi olacaksa dayanırım zor da olsa sabrederim ben

Ben bugün bebeğin hareketlerini neredeyse hiç hissetmedim karnımda çok gergin Dr um nst ye çağırdı bir bakalım dedi bu haftalarda böyle yaşayan oldumu?

Bnımde öyle kuzum reflü var çok fenayım dün alışverişe çıktım evde salatalık bırakmadım bitti bi gecede neyse ki soğuk süt içtim şimdi uzanamıyorum sürekli ayaktayım

Bize doktor zinco önerdi faydası oluyor. Hatta ben ilk 2 gün vermedim sonra tekrar başladım
Bnımde yengem doğum yaptı kolik dediler bebeğe herşeyi denediler acı elma yağı masaj bi sürü ilaç havlu ısıtıp koyduk sonra hamak falan iyi gelir dediler sakinşeşmesi için onu aldılar şimdi en son zinco yazmış doktor mışıl mışıl uyuyormuş çok şükür

Ben bugün bebeğin hareketlerini neredeyse hiç hissetmedim karnımda çok gergin Dr um nst ye çağırdı bir bakalım dedi bu haftalarda böyle yaşayan oldumu?
Bende de geçen gün öyle oldu neredeyse hiç hissetmedim tatlı şeyler yedim uzandım yinede hareket etmedi akşam acile gittim çok şükür bişey çıkmadı herşey normaldi

Normali bekliyorum ben canım
Nefes en önemli şey normal doğumda
Maske ile nasıl olur bilemiyorum
Düşündükçe bile afakanlar basıyor
Normali bekliyorum ben canım
Nefes en önemli şey normal doğumda
Maske ile nasıl olur bilemiyorum
Düşündükçe bile afakanlar basıyor
Ben foğumda takmadım doğumdan önce sancı sırasında zaten covid testi yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…