2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Oo maşallah. Zaten yere çömelip silmek başlı başına bir hareket.
Ben çok fazla çömelince kalkmak işkence gibi oluyor
O yüzden viledaya devam.
Belki son 2 hafta yere eğilmeye çalışırım.
Normal tuvalet kullanıyorum ama.
Ebem normali kullan klozet kullanma dedi.
Ordaki çömelme bile çok etkili dedi

Canim bisey sorucam, sen Malatya daydın sanirim, ben de ordayım ve devlet de doğum yapicam.
Korona testi ile ilgili bisey dediler mi sana, yapilacak mi acaba?
Benim doktorum bisey demedi, ben de sormayı unuttum.
Yok bana yapmadılar test anesteziden onay aldım doktor gün verdi. Kimseye yapmadılar orda covid testi.

maşallah canım yaa ssvd sezeryan yerinde sıkıntı oldu mu bende istemiştim ssvd ama hem ani oldu hemde sancılara dayanamadım

maşallah canım yaa ssvd sezeryan yerinde sıkıntı oldu mu bende istemiştim ssvd ama hem ani oldu hemde sancılara dayanamadım vala çok dogru yazmıssın canım çam sakura da dogurdum şehir hastanesinde konfor süper ama hep stajer doluydu bende kızımda delik deşik olduk iğnelerden

Dene bakalım umarım faydalı olur canım ayak altlarını da unutmaa, bir de kahve çay içiosan bulgur bakliyat yiyorsan yemicekmişsin. Kimi doktor annenin yedikleriyle ilgisi yok dio ama kimisi de bunları önerio
Çayı çok açık içiyorum sırf gaz yapmasın diye bir bardak. Kahve içmiyorum hiç. Bakliyat da yemiyorum doğumdan beri. Dikkat ediyorum ama gene de oluyor. Ben de bilmiyorum neyle alakası var yok anlayamadım. Dikkat etsem de oluyor.

Ben sezeryan oldum maskeyle girdim maskeylr çıktım hatta uzun süre de çıkarmadım. Sadece bişeyler yerken çıkardım
ben çok ihmal ettim odamda tekim diye önemsemedim maskeyi pek takmadım eve çıktıgımızda korona oldugumu öğrendim çok önemli kızlar çok, dikkat edin

Evet canım oldu. Kaç tane var bilmiyorum ama oramda dikişlerim var halen düşmedi. Acımıyor artık ama düşmedi de daha düşse de rahatlasa diye bakıyorum kuzum.
benim sezeryan yerimde dikişlerim vardı 18 gün olmuştu hala duruyodu dogumdan 10 gün sonra kontrole gidicekmişim hemşire bana bişe demedi bende gitmedim ama 18.günde dikişleri kendim çektim

Yalnız değilsin canım ben de aynı senin gibi hissediyorum kendimi. Gün geçtikçe alışırız inşallah bunlara. Kendimizi daha iyi hissederiz inşallah.

Vardı kuzum benim doğumda maske. Maskeyle ıkındım resmen. Ama mecburdum yani bebeğim ve benim için katlandım. son zamanlar olduğu için ne nasıl olacak diye düşünüp geriliyorsun muhtemelen o da duygusallığa sebep oluyor kuzum. Dikkat et kendine canım sakinleşmeye çalış bebeğin için.. Güzel haberlerle gelmene sevindim kuzum maşallah bebeğine de sana da.

Kızlar son 1aydır şişe şişe gavıscon dikiyorum kafama son gittiğimde 5 tane yazdı ama şuan son olanı içtim elimde de kalmadı gece hiç uyuyamadım uzandığım an nefes alamıyorum tekrar kalkıyorum ne iyi gelebilir lütfen bi akıl verin

Maşallah hayırlı olsun canım
Teşekkürler canım
Maşallah gözünüz aydın geçmiş olsun
Teşekkürler canım
maşallah canım yaa ssvd sezeryan yerinde sıkıntı oldu mu bende istemiştim ssvd ama hem ani oldu hemde sancılara dayanamadım
Yok canım çok şükür olmadı sancım benim de oldu özellikle son 2 saat olan sancılarım dayanılmazdı ama açılma birden oldu sancı olmasa sçılma olmazdı .

Maşallah cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah... Darısı bizim başımıza

Türk kahvesi bir kaşık yiyince iyi geliyor bana birde miden yandıkça bir kaç yudum süt içmek

Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?

Canım gaviscon filan da ise yaramiyo anlik hepsi bende öncesinde gastritte vardı şuan haliyle daha artış gösterdi kaç yastıkla yattığımi bile bilemez oldum yatarken aziyodu ama şuan gündüz bile yaniyorum cayır cayır salçalı şeyler filan iyi gelmiyo gece ozellikle kaç kez kalkiyorum salatalık elma soğuk su süt falan filan derken dalıyorum geri

Geçmiş olsun. Benim iki sıkıntı birden var Plasenta aşağıda çünkü sezaryen izinde oluşmuş. Dikişleri patlatma ihtimali var yani hayati tehlikem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…