2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba mide yanması ise sorununuz bende artık su gibi içmeye başlamıştım en sonunda LANSOR yazdı doktorum 25 gün önce sabah bir tane alıyorum 25 gündür bir kere bile gaviscon ihtiyacım olmadı. İsterseniz bir doktorunuzla konuşun. Uygun görürse oda kullanın

Bnımde öyle kuzum reflü var çok fenayım dün alışverişe çıktım evde salatalık bırakmadım bitti bi gecede neyse ki soğuk süt içtim şimdi uzanamıyorum sürekli ayaktayım
Valla öyle böyle geçecek ama benimde normalde var zaten o yüzden sevinemiyorum bebekle daha da arttı baskıdan dolayı o bı gerçek

Ben de nexium kullanıyorum mide bulantım ve yanmam için. Çok şükür bende de olmuyor mide koruyucuları zararlı belki ama bulantı ve yanma dayanılmaz olunca da kendine işkenceden başka bi şey değil ve bebek de strese girio bence anneyle birlikte. Ben az ağlamadım bulantıdan

Ben geçen kustum kusarken bir De ağlıyordum.
Benim sevgili eşim beni azarlıyor
Kusuyorsun neden ağlıyorsun diyor.
Bazen eşim anlayışlı bazen bana diyor sanki Bir sen çocuk doğurdun
Bu kadınlar da birşey yok sende var.
Ya diyorum nerde gördün elin kadınlarını.
Herkesin bir mi hamileliği diyorum.
Ev işlerinde bana yardımcı oluyor Allah razı olsun.
Ama anlayış bazen yok. Arada oda stresimi giriyor anlamıyorum.

Bebekler de bizimle strese giriyor maalesef. Biz ne kadar mutlu onlar da o kadar mutlu diye düşünüyorum ben. Geçen gün bir sokak köpeği yüzünden ağladım, elimizde değil ki

Ayy valla o yanmayı o hissi anlatıcak kelime bulamıyorum çok fena hamileliğin başından sonuna kadar çektirdi valla bebişim son 6 günüm Bn sadece 4 kilo aldım hamileliğim boyunca yınede herşeye şükür çok bekledik çok istedik şükür nasip edene bi sorayım doktoruma tabi o zamana kadar doğurmazsam çok tşk ederim kuzum

Adınıza çok sevindim, hayırla büyütün. 2.5 saat inanılmaz kısa bir süre, okuyunca gözlerim parladı. Bir iki soruyla izninizle darlamak istiyorum sizi :) Tamamen kendi sancınız mıydı? Istediğiniz pozisyonda dogurmaniza izin verdiler mi? Epizyo açıldı mı?

Kızlar biz bebeğimizi Kucağımıza aldık Allahım izniyle çok şükür kızımda Bende çok iyiyim cok şükür

Kızımız Beren 38+1 de geldi 3500 gram 51 cm Allah nazarlardan korusun
Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bende 25haftalık hamileyim bebeğimin 2gündür çok azaldı hareketi kıpır kıpır olan bebek Bi tık yapıyor sonra bişiy yok gece yatınca elimi koyuyorum 2 tık yine bişiy yok Bariz şekilde ben burdayım demiyor korkuyorum

Bebekler de bizimle strese giriyor maalesef. Biz ne kadar mutlu onlar da o kadar mutlu diye düşünüyorum ben. Geçen gün bir sokak köpeği yüzünden ağladım, elimizde değil ki
Bende internetten hep kimsesiz yanlız yaşlı insanların videolarına bakıyorum. Çok üzülüyorum evladı bakmıyor yanlız yaşıyorlar diye.
Durup dururken ağlamak için yer arıyorum yanı. Az kaldı inşallah benim tam 3 haftam Var. Ama erken geç bilmiyorum

Merhabalar bugün karnım çok agrıyor resmen kaburgalarım batıyor bebek sanki karnımda top olup bastırıyor mideme kaburgalarıma dogru normal mi yoksa sıkıntı işareti mi zormuş son haftalar önceki aylar çok keyifliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…