Kızlar selam
Belki bana kızacaksınız belki akıl vereceksiniz ama yardımınıza ihtiyacım var ben doğum yapalı 13 gün oldu allaha şükür ki sağ sağlim kızıma kavuştum. Hamilelik beklentim yoktu planlı bir hamilelik değildi açıkcası çnkü ilk kızım öok küçüktü neyse hamileliğimi öğrendim bir cana kıyma fikrine bile kapılmadım.
İlk kızımda yani ilk hamileliğim de yaşadığım heycanı coskuyu yaşamadım açıkcası ne hafta fotoğrafı ne bebek alışverişi ne başka birşey bazen hamile olduğumu bile unutuyordum. Neyse doğum geldi çattı kucağına alınca farklı olur derler ya evlat işte senden bir parça bambaşka bir sevgi kapladı içimi nasıl öpeceğimi nasıl koklayacağımı şaşırıyorum. Şimdi sizden yardım istediğim konu şu bn kızıma hala alışamadım yani varlığına alışamadım evet o var ama gece ağlıyor duymuyorum ilk gün sütüm gelmedi bile halbuki ilk kızımda hemn gelmişti lohusalık dedikleri şeyi çok ağır yaşıyorum galiba drvamlı kıyaslama yspıyorum bunun sebebi de şu ilk kızıma 36 saat suni sancı alarak kavuştum 20 gün fototerapi gördü pusetten düştü yani onda öyle acılar yaşafım ki anlatamam onun yerini hiç bırakamıyorum kafam allak bullak ağlasa hemn uyanırdım yani annelik yapamıyormuşum gibi geliyor halbuki o kdr çok seviyorum ki bebeğimi anlatamam ne yapacagım bna yardım edin ağlamaktan yoruldum artık