2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Mememi almazsa 2 saatte bir kaç cc vermem lazım? 15 mi 30 mu?
Bize yarım saatte bir emzir 2saatte bir mama ver dediler 30 cc. Seni emmemesi sütün daha gelmemeştir çünkü benimkiside şu an öyle memede ağlıyor istemiyor. Şekeri düştüğü için sürekli uyuyo olabilir. Mama ver sürekli ağzına sarılık olmasın

Benim de ikinci gebeliğim canım. Kendini suçlamana gerek yok senin de bir alışma sürecin var. Sana muhtaç iki yavrun oldu artık. İlk çocuğun da küçükmüş. Sana yardım edecek birileri olsa yükün hafifler ve zamanla sende alışırsın diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle büyük olan da sana düşkündür onu ihmal ederim korkusu da vardır. Seni anlıyorum. Dediğim gibi sana yardım edecek birileri olursa sen bu süreçte daha çok bebeğin ihtiyaçlarına odaklanırsan aranızdaki bağ kuvvetlenecektir

Bursa da yaşıyorum canım bende odalar tek diye biliyorum ama internette çok olumsuz yorum var ilgiyle alakalı. Hastane çok güzel olsa da eğer ebeler ilgili ve iyi değilse çok zor çevremde de orda yapan yok herkes özele gidiyor mesafe bayaa uzak gitsem birebir sorsam diyorum ama pandemi hastanesi çok fazla vaka var orda diyorlar ne yapayım bende bilemedim Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin diyip akışına bırakcam galiba

Mamayı da almazsa peki? Ve kendi sütümü sağdığımda saklama poşetiyle dolapta mı muhafaza edeyim nasıl yapcam öf hiçbir şey bilmiom
Kuzum anne sütü buzlukta 3 ay buzdolabında 3 gün dışarıda 3 saat dayanıyor. Mamayı anne sütüyle karıştırıp verebilirsin.

Günaydın güzel anneler
Yarın kontrol günümüz ve çatı muayenesi yapılacak, sanırım korkuyorum.
Bir de şimdiden hazırlandım duşumu aldım sanki doğuma gidecek gibi hissettim bir an
Son kontroller ne kadar heyecanlı oluyormuş

Mamayı da almazsa peki? Ve kendi sütümü sağdığımda saklama poşetiyle dolapta mı muhafaza edeyim nasıl yapcam öf hiçbir şey bilmiom
Canım şuandaki sütun altın değerinde sakın yazık etme mutlaka sahip poşetle poşetin üstüne tarih saatini yazıp at buzluğa ileriki aylarda bile verebilirsin hiç ziyan etme bu aylarda hem mastit olmazsın..bebişin birkaç haftaya iyice istahlanir ozmn verirsin sütünü

Sağolun kızlar sağdığım sütü verdim içti çok şükür umarım sağmadan da kendi emmeye devam eder
Senin sütünde sagdikca artacak canım bu dönem için fazla oluyor bebislere göre süt miktari onlarıda kullanmayacaksan hemen süt saklama poşeti ile difrize atabilirsin.Kendine de onada zaman ver zaten daha çok erken olmasada zamanı doğumun yinede sürecinden önce o yüzden bir haftaya daha düzenli olursunuz alıştıkça

Canım bende Bursadayim şehir Hastanesi'nde çalışan Dr arkadaşlarımda var orada hastane gayet iyi için rahat ederek tercih edebilirsin.Pandemi hastanesi olsada covid için boulumler ile normal bölümler giriş çıkış bile farklı şu an zaten tüm özeller de bile var.Benim Dr um Medicana ile çalışıyor orada çok var misal.Onun dışında sorun hastaneden çok kişilerle ilgili yaşandığından her yerde her hastanede yaşanabilir.Bir arkadaşım acilden şehir Hastanesi'ne gidip doğum yaptı düşünmediği halde çok memnun kaldı iyiki oraya götürmüşler dedi.Cok memnun kaldı.

Tedirgin anneden merhaba biliyosunuz bebeğim doğduğu gün yapılan ilk işitme testinden geçememişti 4'üncü gün kontrolünde geçmişti. Tabii ben kuşku abidesi ne yaptım devletten de randevu aldım götürdük az önce tekrar kadın çok tedirgin görünce işitme testine yeniden yönlendirdi yaptılar geçti.. özel hastanelere güvenmiyorum çünkü devletteki doktor özeldeki doktordan daha çok inceledi çocuğumu herşeyi normal dedi çok pipirikleniyorsanız 6'ıncı ay da işitme testine tekrar sokarız dedi numarasını bile verdi kafana bişi takılırsa yaz dönerim diye bu arada dün akşam göbek bağımız düştü gittik istanbul üniversitesine ağaç dibine gömdük annesi ile aynı okulu kazanır belki şimdi sadece topuk kanı bekliyoruz o da gelsin huzura ermek istiyorum Allah kimseyi evladıyla sınamasın hepimize güç kuvvet versin

Kuzum benim ben doğumdan çıktığım gün sütüm gelmedi tabii bizde acemi memeye koyduk geliyo sandık sonra çocuk aranmaya başladı meğerse süt gelmediği için şekeri düşmüş oğlumun Hemşire aldı mama verdi çocuk kendine geldi eve geldikten sonra da doktor tavsiyesi ile aptamil aldık gündüzleri full anne sütü gece uykusunda aptamil veriyorum hala
mamalar bebeklere hızlı kg aldırıyor seviyorum o yönünü
Bizim bebekte kırmızı bu arada ama doktorumuz vucudunda sarı sarı benekler fark edersınız demıstı alt degsıtırırken vucudunu kontrol edıyoruz henuz boyle bır durum yok umarım olmaz da atlatırız bugunlerı de
bu arada ben 2 saatte 1 20'şer dk sağıyorum onu da doktor söyledi

Sağol canım valla onlardan denemedim daha. Ayaklarına karnına masaj yapıyorum sürekli ama gene de oluyor bu sancılar ben anlamadım.
Canım ben günde bir bardak kimyon anason rezene demleyip içiyorum çok iyi geliyor ,sen de yapabilirsin ,hatta kahvaltıdan sonra bunu yap akşam yemekten sonra da sadece kimyon demleyip ic

@meyyke canım kan uyuşmazlığı sende mi var di öyle hatırlıyorum sanki doğumda bı problem oldumu diye soracaktim
Bebek benim değil babasının kan grubunda doğdu canım yine kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar başka bir sorun olmadı
Hatırlattım sürekli hatırlatmazsan atlatlar falan sakın ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…