2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İçimi ferahlattın canım inşallah herşey güzel olur kontrollere hayat hastanesine gidiyorum orasından da çok memnunum ama eşim şehir hastanesinden yana hayırlısıyla şu doğumu atlatırım inşallah bende tüm bekleyenlerde sağlıkla kavuşsun

Bugün devlet hastanesinde ben hastaneden çıkana kadar 3 kez dezenfektan ekibi gezdi gözlemlediğim özel hastane de doğum yapmama rağmen daha tertipli geldiler

İnşallah herkesi sağlıkla kavuştursun Rabbim şu sürecte

Annelik tam bir delilik

Bebek benim değil babasının kan grubunda doğdu canım yine kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar başka bir sorun olmadı
Hatırlattım sürekli hatırlatmazsan atlatlar falan sakın ihmal etme
Aynen canım aklımda zaten de not almislardi tekrardan o an hatırlayacağım onun sariligida bı başka oluyomus emse bile zor geciyo diyolar

Aynen canım aklımda zaten de not almislardi tekrardan o an hatırlayacağım onun sariligida bı başka oluyomus emse bile zor geciyo diyolar
Ben yaşadım kızımda 2 ay sürdü sarılığı kan uyuşmazlığından dolayı anne sütü sarılığı oluyormuş...belli bir düzeyde devam etti hiç yukselmedi ama o dönem sürekli 2haftada bir gidip kan veriyorduk takip için zor bir dönemdi

Bir de kız kardeşimde de annemle babamdan dolayı kan uyuşmazlığı vardı o da sarılık hiç olmadı tedirgin olma yani şimdiden

Benim kanımdan olmadığından oluyomus sanırım öyle biliyorum iğne vurulduğu halde mi oluyo

Bir de kız kardeşimde de annemle babamdan dolayı kan uyuşmazlığı vardı o da sarılık hiç olmadı tedirgin olma yani şimdiden
Sağol kuzum öyle duydum da bı sana soruyum dedim inşallah olmaz zaten olmaması için elimden geleni yapacağım gerekirse mama yesin aç kalmasın da

@meyyke 20şer dk 2 saatte bir sağayım da o zaman hep biberondan içcek ama ben genelde 2 3 saat arası emzirmeye çalışıorum yine de sağmama gerek var mı? Bazen tek meme yetio o zaman ikinci memeyi bi dahakine veriyorum. O sırada emmediği mememi sağsam mı of kafamda deli sorular

kızlar geceleri uykumdan feragat edemeyen ben biberon veriyorum bazen Ama biberona alışmasın diye böyle bir kaşık biberon aldım. Çok kolay degil yedirmesi ama şıringa ve nirmal kasıktan daha iyi. Öneri olarak birakayim suraya.
Bu dependleri bedenini nasıl aldınız bide şimdiden almak gereklimi
Ben depend ile çok rahat ettim. Hiç aklım orda kalmadı. Beni yıkadı hemşireler direk onu giydim. Ilk zamanlar kanamam çok oldu. M beden aldım. 1.60 boy 70 kilo ile tam oldu.

@meyyke ve gultisssss ne yaptılar acaba sağ salim kavuşmuşlardır inşallah miniklerine
Selam cnm doğurdu unuttu gibi olmayalım burayı ama inan nasıl geçti 6 gün anlamadım dogum cok iyidi cok şükür sağlıkla kucağımıza aldık kızımızı ama son 3 gündür sarılık ile uğraşıyoruz ve bugun öğlen hastaneye yatışımız yapıldı kızım yanımda ışın tedavisinde ben başında bekliyorum Allah şifa versin inşallah

Bn kızımı sevmemrkten bahsetmedim bn onun varlığına alışamadım dedim allaha şükür sorumsuz bir anne değilim işim gücüm onların iyiliği sağlığı herşeyleriyle ince ince ilgilenirim bnm tek sorunum ona alışamamış olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…