Evet canım boş da olsa emziriyorum, bebeğim sürekli emmek istiyor zaten. Çaydan da alacağım, teşekkürler tavsiye içinHumana’nın süt arttırıcı çayını denediniz mi? Ben 2 gündür içiyorum bana faydası oldu. Bir de göğüsleriniz boşta olsa sık sık emzirin sonra mama takviyesi yaparsınız. Bebeğin emmesi süt kanallarını açıyor. Ben ilk 4 gün sürekli emzirdim sütüm azdı günde 2 kere de mama takviyesi yaptım ama kaşıkla verdim. Sarılıkta olmadı bebeğim. Doktora gittiğimde çok iyi yapmışsın mama vererek bazen bebekler aç geliyor, sapsarı olmuş o duruma gelmeden mutlaka mama verilmeli dedi.
İlk canımMaşallah ne güzel herkese böylesi nasib olsunilk doğum mu
Maşallah hayırlı bereketli bol rızık bi ömrü olsun merak ettim saçlarını tarttinizmi
Bugün de buradaymışızAtlatırsınız inşallah canım canını sıkma sarılığa bebeklerin vücudu dayanıklı oluyor 4ay önce yeğenim de aldı fototerapi sonra bir gelişti bir kilo aldı maşallah aydaşlarina fark bile atti şimdi
Senin doğumun yakın gibi hadi bakalım hayırlısıyla güzelce doğurursun inşallahCanım yüzleri gördüğümde bir buçuk hafta önceydi o gecede zaten pembe lekelenme oldu ama açıklık henüz yok denilmişti yine sancım oldu ara ara daha da gitmedim ama bu gelen kesinlikle nisanmis uyuyamıyorum siddetleniyo yavaştan
Maşallah Allah hayırlı eylesin sağlıkla büyütün inşallahHanımlar herkese iyi geceler. Sizi merakta bıraktım çok özür diliyorum. Benim telefonum hastanede WC düştüşifreyi unuttum. Bilgisayarımda bilgiler, o da yazlıkta. Bugün geldik yazlığa hafta sonu için ve ancak fırsat buldum.
Salı günü 10:00 randevum vardı, burda yazıştık hatta :) Geldiğimde doktor 4 cm açıklığım var dedi ve hemen yatış verdi, iyi ki eşim bir kaç gün önceden bütün eşyaları arabaya yerleştirdi.
Formları doldurana kadar, odama geçene kadar saat 10:30 oldu. 20 dakikalık NSTye bağladılar. Sonra kontrol edince doktor 6 cm oldu, sancıları nefes kontrolü yaparken çok rahat dayanıyordum. Doktor biraz yürümeye izin verdi. 15 dk yürüdüm, tekrar makinaya bağladılar, sancılar 2 dk süreyle 1 dk arayla geliyordu, 11:40 gibi kontrol ettiler ve açılmam 8 cm oldu. Apar topar doğumhaneye aldılar, o arada artık ıkınma hissim vardı. Bebeğin kafası iri olduğu için birinci ıkınmamda yapamadım ve halsiz çok his ettim kendimi, doktor hafif kesti oramı, bebek rahat gelsin diye. İkincide yine yapamadım ve üçüncü ıkınmamda saat 12:04 benim paşamla kavuştuk çok şükür. Hemşireler ve doktor beni hiç bir zaman unutamayacaklar dedilerjet hızıyla doğum oldu. Oğlumun kilosu 3830 boyu ise 52, kafa çevresi 37 cm
Doğumhaneden yürüyerek oğlumla kucağımda geldim, eşim şok yaşadıtoparlamam da çabuk oldu. Dikişlerim var, acıyorlar ama genel durumum çok iyi. Sütüm geldi fakat bebek iri olduğu için yetmiyor ona Günde 4 defa mama ek olarak 30 ml veriyorum sarılık olmasın diye. Bugün sabah kontrollerimiz vardı, işitme testi geçtik, sarılık hafif yüzünde var dikkat edeceğiz göbeğine gelmesin ve bol bol emziricem oğlumu. Benim hikayem bu. Normal doğuma kendimi hazırladım ve her şey istediğim gibi oldu çok şükür .
Birde unutmadan yazayım. Hastanede ben, eşim ve kızım kaldık, ertesi gün sabah 8:00 taburcu olduk. Doğum boyunca maskesizdim.
Teyzeler ben geldim :)
Benim ekran böyle değildi bundan birşey anlayamadım İnan kiCanım sen anlıyorsun Dur. Bende sancı görünüyormu
Süt sarılığı oluyor canım benimkinin değeri 6 çıkmıştı 3 gün sonra kontrole gittiğimizde tekrar kan almaya gerek yok sararmamış ama sen yine de vücudunu kontrol et dedi doktorum. Sonrasında çoğalmadı çok şükürSarilik her bebekte oluyor ya cok cok nadir olmayan doysada doymasada bikere o sınıra geliuor
Benimki gibi olmuş senin de bebeğin canım bizimkinin de çok azdı sarılığı sonrasında çoğalmadı çok şükürEvet canım boş da olsa emziriyorum, bebeğim sürekli emmek istiyor zaten. Çaydan da alacağım, teşekkürler tavsiye içinsarılığı çok düşük dendi hastanedrn çıkarken artmasın diye mamayla destekliyorum aynen. Gögüs uçlarım çok hasaslaştı acıyor emerken çok, kullandığın birşey var mı emzirirken, silikon uçlardan mı alsam diyorum. Lansinoh krem kullanıyprum ama tam iyileşmedi
Hayyy maşallah paşaya yerim seni ben...Rabbim hayırlı evlat etsin gözünüz aydın...Hanımlar herkese iyi geceler. Sizi merakta bıraktım çok özür diliyorum. Benim telefonum hastanede WC düştüşifreyi unuttum. Bilgisayarımda bilgiler, o da yazlıkta. Bugün geldik yazlığa hafta sonu için ve ancak fırsat buldum.
Salı günü 10:00 randevum vardı, burda yazıştık hatta :) Geldiğimde doktor 4 cm açıklığım var dedi ve hemen yatış verdi, iyi ki eşim bir kaç gün önceden bütün eşyaları arabaya yerleştirdi.
Formları doldurana kadar, odama geçene kadar saat 10:30 oldu. 20 dakikalık NSTye bağladılar. Sonra kontrol edince doktor 6 cm oldu, sancıları nefes kontrolü yaparken çok rahat dayanıyordum. Doktor biraz yürümeye izin verdi. 15 dk yürüdüm, tekrar makinaya bağladılar, sancılar 2 dk süreyle 1 dk arayla geliyordu, 11:40 gibi kontrol ettiler ve açılmam 8 cm oldu. Apar topar doğumhaneye aldılar, o arada artık ıkınma hissim vardı. Bebeğin kafası iri olduğu için birinci ıkınmamda yapamadım ve halsiz çok his ettim kendimi, doktor hafif kesti oramı, bebek rahat gelsin diye. İkincide yine yapamadım ve üçüncü ıkınmamda saat 12:04 benim paşamla kavuştuk çok şükür. Hemşireler ve doktor beni hiç bir zaman unutamayacaklar dedilerjet hızıyla doğum oldu. Oğlumun kilosu 3830 boyu ise 52, kafa çevresi 37 cm
Doğumhaneden yürüyerek oğlumla kucağımda geldim, eşim şok yaşadıtoparlamam da çabuk oldu. Dikişlerim var, acıyorlar ama genel durumum çok iyi. Sütüm geldi fakat bebek iri olduğu için yetmiyor ona Günde 4 defa mama ek olarak 30 ml veriyorum sarılık olmasın diye. Bugün sabah kontrollerimiz vardı, işitme testi geçtik, sarılık hafif yüzünde var dikkat edeceğiz göbeğine gelmesin ve bol bol emziricem oğlumu. Benim hikayem bu. Normal doğuma kendimi hazırladım ve her şey istediğim gibi oldu çok şükür .
Birde unutmadan yazayım. Hastanede ben, eşim ve kızım kaldık, ertesi gün sabah 8:00 taburcu olduk. Doğum boyunca maskesizdim.
Amin inşallahMaşallah hayırlı bereketli bol rızık bi ömrü olsun merak ettim saçlarını tarttinizmi
bence KuzeyKizlar sali günü doğum yapacağim nasip olursa. Isme hala karar veremedik. Kuzey Poyraz Eymen isimleri arasında kaldık hadi yardımcı olun
Soyadınıza uyumuna göre karar verebilirsiniz canım. Hepsi güzel ama Bence Eymen daha güzelKizlar sali günü doğum yapacağim nasip olursa. Isme hala karar veremedik. Kuzey Poyraz Eymen isimleri arasında kaldık hadi yardımcı olun
Eymen bence en güzeliKizlar sali günü doğum yapacağim nasip olursa. Isme hala karar veremedik. Kuzey Poyraz Eymen isimleri arasında kaldık hadi yardımcı olun
akika sini kestirdinizmi istanbulda fiyatlar nasıl acaba elimde bi miktar para hemen kestirmek istiyorum bilenler yardimci olabilirmiAmin inşallahtartmadık 20 g olsa dedi eşim ki bence 5 g bile değil ama ağırlığınca gümüş sadaka verilirmiş eşim bir miktar bir kuruluşa sadaka verdi. Allah kabul etsin inşallah
Gözünüz aydın canım geçmiş olsunBizde kavuştuk şükürler olsun ikimizde iyiyiz
Spinal sezeryan oldum biraz tedirgin oldum falan ama iyi geçti herşey şükür ❤
MaşallahHanımlar herkese iyi geceler. Sizi merakta bıraktım çok özür diliyorum. Benim telefonum hastanede WC düştüşifreyi unuttum. Bilgisayarımda bilgiler, o da yazlıkta. Bugün geldik yazlığa hafta sonu için ve ancak fırsat buldum.
Ben oyumu Eymen’den yana kullanıyorumKizlar sali günü doğum yapacağim nasip olursa. Isme hala karar veremedik. Kuzey Poyraz Eymen isimleri arasında kaldık hadi yardımcı olun
Aminnn inşallahAllah kabul etsin sünnet üzere yaşamayı nasip etsin akika sini kestirdinizmi istanbulda fiyatlar nasıl acaba elimde bi miktar para hemen kestirmek istiyorum bilenler yardimci olabilirmi
Ben olsam eymen koyardım çünkü ismin anlamı çok önemli . Eymenin anlamı çok güzel diğerleri yön ve bir yönden esen rüzgar anlamına geliyor. Eymen ise hayırlı talihli uğurlu gibi çok güzel anlamlara sahip . İsimlerin anlamlarının insan yaşamına etki ettiğine inanıyorum ben o yüzden EymenKizlar sali günü doğum yapacağim nasip olursa. Isme hala karar veremedik. Kuzey Poyraz Eymen isimleri arasında kaldık hadi yardımcı olun
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şey değildir dualarım seninle ve bebeğinle.. Gönlünü ferah tutmaya çalış biliyorum zor ama inşallah önemli bir şey değildir.. Annelik gerçekten zor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, evladıyla sınamasın..Kızlar bugün kontrolüm vardı kontrolde bebeğimin mesanesinde kiste benzer birşey gördü Dr perinotoliye yönlendirdi oradaki riskli gebelik uzmanı Dr. İnceledi yumurtalık kisti olabilir kız bebeklerinde dedi..aranızda buna benzer bir durum yaşayan oldu mu..çok korktum ciddi birşey diye ama Dr okadar ciddi bir sorun yok dedi doğunca daha çok belli olur dedi...
Bir de Perinotoloji bölümünde sıra beklerken birtane annenin hamileliğini sonlandırma kararı aldılar tabii anne babanın görüşünü alarak galiba kadının karnı da bir 6aylik falan vardı çok ağladı o ağladı ben ağladım karşılıklı çok etkilendim yaa annelik ne zormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?