2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım boş da olsa emziriyorum, bebeğim sürekli emmek istiyor zaten. Çaydan da alacağım, teşekkürler tavsiye için sarılığı çok düşük dendi hastanedrn çıkarken artmasın diye mamayla destekliyorum aynen. Gögüs uçlarım çok hasaslaştı acıyor emerken çok, kullandığın birşey var mı emzirirken, silikon uçlardan mı alsam diyorum. Lansinoh krem kullanıyprum ama tam iyileşmedi

Maşallah hayırlı bereketli bol rızık bi ömrü olsun merak ettim saçlarını tarttinizmi

Bugün de buradaymışız çok yorgunum başım çatlayacak gibi ağrıyor. Sarılığı biraz düşmüş ama yeterli değil yarına kadar daha düşüp takip edilecekmiş tekrar yükseliyor mu diye. İnşallah canım atlatacak inşallah
Senin doğumun yakın gibi hadi bakalım hayırlısıyla güzelce doğurursun inşallah
Maşallah Allah hayırlı eylesin sağlıkla büyütün inşallah güzel bir doğum olmuş ne güzel
Canım sen anlıyorsun Dur. Bende sancı görünüyormu
Benim ekran böyle değildi bundan birşey anlayamadım İnan ki

Sarilik her bebekte oluyor ya cok cok nadir olmayan doysada doymasada bikere o sınıra geliuor
Süt sarılığı oluyor canım benimkinin değeri 6 çıkmıştı 3 gün sonra kontrole gittiğimizde tekrar kan almaya gerek yok sararmamış ama sen yine de vücudunu kontrol et dedi doktorum. Sonrasında çoğalmadı çok şükür

Benimki gibi olmuş senin de bebeğin canım bizimkinin de çok azdı sarılığı sonrasında çoğalmadı çok şükür Bende lansinoh krem kullanıyordum ama çok sık emzirdiğim için çok acımaya başladı. Sonrasında kantaron yağı ve susam yağını dönüşümlü kullandım ama etki etmedi en son 3 gün önce gümüş kapak aldırdım eşime. Şimdi lansinoh sürüp gümüş kapak kullanıyorum epey faydası oldu. Keşke en başından alsaymışım bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim açıkcası ama ilk taktığım an o yanma hissini bile geçirdi. Şimdi emmeye başlarken de çok az acıyor o da bir kaç güne geçer diye düşünüyorum

Hayyy maşallah paşaya yerim seni ben...Rabbim hayırlı evlat etsin gözünüz aydın...

Maşallah hayırlı bereketli bol rızık bi ömrü olsun merak ettim saçlarını tarttinizmi
Amin inşallah tartmadık 20 g olsa dedi eşim ki bence 5 g bile değil ama ağırlığınca gümüş sadaka verilirmiş eşim bir miktar bir kuruluşa sadaka verdi. Allah kabul etsin inşallah

Allah kabul etsin sünnet üzere yaşamayı nasip etsin
Amin inşallah tartmadık 20 g olsa dedi eşim ki bence 5 g bile değil ama ağırlığınca gümüş sadaka verilirmiş eşim bir miktar bir kuruluşa sadaka verdi. Allah kabul etsin inşallah
akika sini kestirdinizmi istanbulda fiyatlar nasıl acaba elimde bi miktar para hemen kestirmek istiyorum bilenler yardimci olabilirmi

Bizde kavuştuk şükürler olsun ikimizde iyiyiz
Spinal sezeryan oldum biraz tedirgin oldum falan ama iyi geçti herşey şükür ❤
Gözünüz aydın canım geçmiş olsun
Maşallah geçmiş olsun gözünüz aydın canım

Allah kabul etsin sünnet üzere yaşamayı nasip etsin akika sini kestirdinizmi istanbulda fiyatlar nasıl acaba elimde bi miktar para hemen kestirmek istiyorum bilenler yardimci olabilirmi
Aminnn inşallah akika kestirmedik inşallah daha sonra bir kan akıtmak istiyoruz .

Kizlar sali günü doğum yapacağim nasip olursa. Isme hala karar veremedik. Kuzey Poyraz Eymen isimleri arasında kaldık hadi yardımcı olun
Ben olsam eymen koyardım çünkü ismin anlamı çok önemli . Eymenin anlamı çok güzel diğerleri yön ve bir yönden esen rüzgar anlamına geliyor. Eymen ise hayırlı talihli uğurlu gibi çok güzel anlamlara sahip . İsimlerin anlamlarının insan yaşamına etki ettiğine inanıyorum ben o yüzden Eymen

Hanımlar selam. Hamilelikte gaz problemi için ne tüketmek gerekiyor acaba? Pazartesi günü normal doğum için hastaneye gidicem ama doğuma sıra gelene kdr şimdi bile gazdan doğrulamıyorum. Ne tüketeyim pazartesiye kadar da rahatliyim biraz. Öyle gaz yapacak şeyler de yemiyorum ama neden oluyor anlamadım çok canımı yakıyo

Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şey değildir dualarım seninle ve bebeğinle.. Gönlünü ferah tutmaya çalış biliyorum zor ama inşallah önemli bir şey değildir.. Annelik gerçekten zor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, evladıyla sınamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…