Hanımlar herkese iyi geceler. Sizi merakta bıraktım çok özür diliyorum. Benim telefonum hastanede WC düştü
şifreyi unuttum. Bilgisayarımda bilgiler, o da yazlıkta. Bugün geldik yazlığa hafta sonu için ve ancak fırsat buldum.
Salı günü 10:00 randevum vardı, burda yazıştık hatta :) Geldiğimde doktor 4 cm açıklığım var dedi ve hemen yatış verdi, iyi ki eşim bir kaç gün önceden bütün eşyaları arabaya yerleştirdi.
Formları doldurana kadar, odama geçene kadar saat 10:30 oldu. 20 dakikalık NSTye bağladılar. Sonra kontrol edince doktor 6 cm oldu, sancıları nefes kontrolü yaparken çok rahat dayanıyordum. Doktor biraz yürümeye izin verdi. 15 dk yürüdüm, tekrar makinaya bağladılar, sancılar 2 dk süreyle 1 dk arayla geliyordu, 11:40 gibi kontrol ettiler ve açılmam 8 cm oldu. Apar topar doğumhaneye aldılar, o arada artık ıkınma hissim vardı. Bebeğin kafası iri olduğu için birinci ıkınmamda yapamadım ve halsiz çok his ettim kendimi, doktor hafif kesti oramı, bebek rahat gelsin diye. İkincide yine yapamadım ve üçüncü ıkınmamda saat 12:04 benim paşamla kavuştuk çok şükür. Hemşireler ve doktor beni hiç bir zaman unutamayacaklar dediler
jet hızıyla doğum oldu. Oğlumun kilosu 3830 boyu ise 52, kafa çevresi 37 cm
Doğumhaneden yürüyerek oğlumla kucağımda geldim, eşim şok yaşadı
toparlamam da çabuk oldu. Dikişlerim var, acıyorlar
ama genel durumum çok iyi. Sütüm geldi fakat bebek iri olduğu için yetmiyor ona
Günde 4 defa mama ek olarak 30 ml veriyorum sarılık olmasın diye. Bugün sabah kontrollerimiz vardı, işitme testi geçtik, sarılık hafif yüzünde var dikkat edeceğiz göbeğine gelmesin ve bol bol emziricem oğlumu. Benim hikayem bu. Normal doğuma kendimi hazırladım ve her şey istediğim gibi oldu çok şükür .
Birde unutmadan yazayım. Hastanede ben, eşim ve kızım kaldık, ertesi gün sabah 8:00 taburcu olduk. Doğum boyunca maskesizdim.
Teyzeler ben geldim :)