2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bunlar etki etmezse onu da denerim teşekkürler :)

Unlu, şekerli, patates gibi nişastalı yiyecekler, süt ürünleri, kış sebzeleri, bakliyatlar gaz yapıyor. Kuruyemiş, meyve, bal, tahin, kuru meyve ile beslenmek rahatlatır diye tahmin ediyorum.

İnşallah öyle olur :) Çok teşekkür ederim ben de. :)

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Allah herkese senin gibi kolay doğumlar nasip etsin inşallah bayıldım doğum hikayene.. :) Evladın sana, vatana millete hayırlı olsun.. Maşallah ikinize de :)

Bende haftaya boyayi halledeyim diyorum kas ve saci hallettim:)

Çok kararsız kalmıştım gümüş kapak konusunda alsam mı almasam mı diye, keşke alsaymışım, aldırayım eşime canım kısa sürede. Çok sağol paylaşımın için

Teşekkürler yorumun için canım

Yemeklerde kimyon tohumu kullanabilirsin.Yada kimyon çayı olarak icebilirsin.Rezene çayı bana çok iyi geliyor.Bende süt ve yoğurtta çok gaz yapıyor laktozsuz tüketiyorum bu yüzden.Çorekotu da faydalı çayı, yağı,yada normal olarak tuketebilirsin

Amin canım Gerçekten kolay oldu ve İn şa Allah herkese kolay doğurmak nasip olsun . Güzel dilekler için çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Allah yardımcınız olsun inşallah geçer bir an önce Geçmiş olsun çok

gecmis olsun canim

Gecmis olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz tez vakitte

Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır çabucak. Biz dün geceden beri anne bebek uyumdayız oğlum fototerapi alıyor 18 el yatışımız yapıldı. Az önce yine kan verdik bakalım ne kadar düştü sarılık değeri. İnşallah tez vakitte çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…