2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol canım size de geçmiş olsun, inşallah canım ya tez vakitte çıkalım umarım tek başımayım sen de öyle misin? Benden başkasını almadlar refakatçi olarak. O kadar yorgun ve uykusuzum ki 5 günde toplasan 10 saat uyumamışımdır Allah yardımcım olsun da bu günü de atlatayım, sinirlerim çok bozuk

Aynen canım tek bsşımayım eşim sadece yiyecek su gibi şeyleri getirdi bugün evden o kadarına izin veriyorlar. Dün yorgunluk ve uykusuzluktan vücudum titremeye her yerim ağrımaya başladı . Başım çatlayacak gibi ağrıyordu bugün eşim il getirdi de içtim uyudum 2 saat daha iyiyim şimdi yine içeceğim bebek uyurken bende uyuyacağım. Sende öyle yap canım bebeği uyutunca uyu dinlen . Allah yardımcımız olsun inşallah yarına çıkarız

Korkuyorum kuzum ben bizimkinin elleri çok aktif, bandı çıkarır eder uyursam fark edemem diye ben de çok bakmak istemiyorum bize de zararlı of bilmiorum ağlıorum şu an yavrumu böle görmek çok üzdü

Oy yavrum benim kıyamam geçmiş olsun kuzum inşallah en kısa sürede iyileşip toparlanıp çıkarsınız dualarım seninle ve bebeğinle. bende sana mesaj atacaktım ne yaptın nasılsın bebiş nasıl diye sen yazmışsın aklım sendeydi .

Kızlar açılmam 1 cm mis yatış istemedim suni sancı verilecek diye pazartesi kontrole gideceğim ilerlerse zaten yatırırlarmis icim rahat etti en azından nst 70lerdeydi bakalım nasıl ilerleyecek
Hadi hayırlısı canım. İnşallah hayırlısıyla güzelce alırsın bebeğini kucağına vakti gelince. Güzelce olur açılmaların ilerler inşallah sunni sancıya falan gerek kalmadan alırsın inşallah kucağına.

Gecmis olsun cnm. Çok da yüksek değil değeri. Çabuk çıkar merak etme

Canım bize sınırın çok üstünde denilmişti bir değer söylenmedi ve 2 gün foto terapi aldık inşaAllah sizin birgünde geçer

İnşallah canım banada nasip olur sanırım sıklasacak sancilar en azından başlamış epidurali 4 cm den sonra vuruyolarmis yada suyu patlatiyolarmis ebe öyle anlatti

Bebeklerde sut verirken kimyonun gaza iyi geldigini okumustum ama bizde de ise yarar sanirim

İnşallah canım banada nasip olur sanırım sıklasacak sancilar en azından başlamış epidurali 4 cm den sonra vuruyolarmis yada suyu patlatiyolarmis ebe öyle anlatti
Aynen canım 4 den sonra vuruyolar. İnşallah güzelce atlatırsın doğum sürecini. Hiç korkma o kadar güzel bir şey ki.. Görünce, kucağına alınca dünyalar senin olacak inan ki. Gecen gündüzün her şeyin evladın olacak. ben bebeğime baktıkça iyi ki diyorum iyi ki yapmışım iyi ki bütün acılar hiç kalıyor görünce

İnşallah canim her şeyin zorluğu var inşallah başarabilirim kendimi motive etmeye calisiyorum sanırım ikiden sonra yatış yapiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…