2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aslında bu açılmanın belirli bir zamanı yok bence kiminin çok çabuk açılıyor kiminin daha yavaş ama senin nişan geldiği için mutlaka dha çabuk açılır Rabbim yardımcın olsun
İnşallah canım öyle dediler zaten herkeste bir olmuyo ama dediğin gibi Nişan gelince daha kolay açılma oluyomus ama ilk doğum olduğundan uzunsa surebilirmis

Eşim dayanamamış, ameliyatlı eşim ben de kalayım refakatçi demiş geldi yanıma çok şükür ikimizi de hızlı pcr testi yaptılar ıy iğrenç biraz daha iyiyim o gelince
Özel hastane mi canım ? Çünkü ben şehir hastanesindeyim ve kesinlikle izin vermediler. Allahtan ameliyatlı değildim yoksa mahvolurdum . Senin adına sevindim çünkü sezeryanı da yaşamış biri olarak insanın neler yaşadığını çok iyi biliyorum ve desteksiz çok zor olacağını da . Devlette test falan yapmadılar . 2 kişilik odada tek kalıyorum özel gibi aynı çok beğendim şehir hastanesini.

Özeldeyiz canım biz, zaten izin vermiolardı eşim para mı sıkıştırdı naptı blmiom şaka bi yana da haftasonu yoğunluk yok diye bir de özel üniversite hastanesi baya sakin ondan da kabul etmiş olabilirler. Aslında ben şükür fiziken iyiyim ama tek kalmak üzmüştü beni. Şehir hastaneleri de güzelmiş de bize çoook uzak

İnşallah canım öyle dediler zaten herkeste bir olmuyo ama dediğin gibi Nişan gelince daha kolay açılma oluyomus ama ilk doğum olduğundan uzunsa surebilirmis
Beni ilk kızımda 3 cm ken normal odaya yatırmışlardı 2 gün normal odada bekledim sonra da doğumhanede 1 gün o yüzden sen bilirsin canım ama çok erken gitmemeni tavsiye ederim bebeğin hareketlerinde bir sıkıntı veya başka bir problemin yoksa hastane ortamı daha fazla geriyor insanı

aslında her koşulda 1 refakatçiye izin vermeliler bence sonuçta yeni doğum yapmış insanlarız neyse buna da şükür tek kalmak evet beni de üzdü ama inşallah yarın çıkacağım . Bugünü de bitirdik çok şükür

Kesinlikle canım pazartesi normal kontrolüm var o zamana bakalım açılma olacak mi bebek çok kasiliyo diye gittim normalde bekleyecektim zaten yatisi kabul etmeyecektim dk da tutmadım ama direk bı yerde toplandığında 10 dan 70 lere çıktığını gördüm duzensizdi hastane 5 dk evde çekmek daha mantıklı zaten tehlikeli şuan her yer olabiliyomus öyle şeyler kimi hiç hissetmeyip bı saatin içinde doğuruyor kimi de saatlerce çekiyormus ama iyi karar vermek gerekiyomus bebek sıkıntıya girince kanaldayken sezaryana dönüş riskli oluyomus ebe bayağı rahatlattı

benimde esim sadece bir saat gelebilyir yanima. Allahtan bende yarin eve cikiyorum. Dogumdada ameliyata aldilar ve dogumhanede 3-4 saat.
Evde bizsiz darlandi.

Kızlar yardım ilk 3 4 ay vajinal mantardan çok çektim ikinci 3 aylık dönemde geçti.Son 1 1.5 aydır çok çekiyorum yine vagi hex kaç kez kullandım 6 şar günlük periyotlarla doktorum başka ilaç veremem sıkıntı olur dedi.Ama artık tabaka yapmış orda fitilde ondan fayda etmedi sanırım hatta bir kısmını doktor temizledi çatı muayenesi sırasında.Yani son zamanlarım olduğu için ayırt edemiyorum aslında.Normal akıntıdan çok farklı tabaka tabaka geliyor.Özellikle cinsel birlik esnasında çok geldi parça parça sarımsı yeşilimsi.Benim gibi bir durum yaşayan ve tavsiyesi olan var mı doğuma az kaldı sıkıntı olmasını istemiyorum.Birde çok çekiyorum kaşıntı vs.günlük per yerine pamuklu çamaşırlarımı kestim ütüleyip onları kullanıyorum.Hijyenede dikkat eden biriyim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Emziren anneler bu kolostrumdan normal sute kac gunde geciyor? Benim sezaryanim carsambaydi biraz rengi degisti ve goguslerim sis ve daha hasas normal mi bu?
Canım benim 3-4 günde normal süte döndü sağınca daha çabuk döndü. Sağmadan önce zor geliyodu sağıp da verince çabuk döndü

Benim de hiç geçmiyor gümüş suyu kullanıyorum taharet sonrası o biraz azaltıyor. Ama bitmiyor. Salı günü sezaryenim var napalım artık doğum sonrası geçer belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…