2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Sağol canım Evet bizim beyefendi 40+0 da olmasına rağmen o kadar yukarıdaydı ki sezaryenle bile zor aldılar, imkanı yok normal doğmazmış
Gözünüz aydın hanımlar, Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

brnbrr canım listeye sen devam ediyorsun sanırım? Ben ekran görüntisü almayı bırakayım o zaman? Bu akşam güncelleme yapacaktım.
Canm var olan bir liste vardı ya ondan zaman buldukça ekliyordum ben çok ta güncel değil zaten denk geldiklerimi yazıyordum sen güncelle müsait oluyorsan

Kızlar bebegimin göbek bağı düştü bugün banyo yaptırdık eşimle göbek bağının düştüğü yerde köyü renk bisey duruyo kurumuş kan büyük ihtimalle veya bağın biseysi anlayamadım. Yıkadım ama o kısım düşmedi bende dokunmadım daha fazla. Sizde nasıl?

Canım çok şükür, bizimde göbek dün düştü dediğin aynı kan pıhtısı vardı içinde kabuklaşan dokunmadım
bugün açtığımda o da düşmüştü banyo yaptı uyuyor şimdi

Canim bizim olay farkli bir durumdan dolayi oldu sanirim bugun aglamasina fazla takilmadim gak dese meme guk dese meme verdim sonunda emdi insallah devami gelir uyuyor simdi uyaninca eskisi gibi devam ederiz emmeye insallah

Hamdolsun doğum yaptım kızlar ağrılarım var biraz oğlumda yanımda iyi çok şükür inşallah herşeyi de normal çıkar 3200 51 cm
Maşallah Allah hayırlı eylesin
sizinki de traji komik olmuş canım yaa şimdi gülüyoruz ama allah beterinden korusun eşinin karantinası bitti mi kafasına tawayla vurup etkisiz hale getirseydin bak
Hiç sorma baya komik oldu neyseki geride kaldı. Kafasına tavayla değil kürekle vurmalı sağda solda gezecek diye kaptı resmen neyse ki atlattık çok şükür allahtan yasaklar var da artık gezemez de boş boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…