2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım çok şükür, bizimde göbek dün düştü dediğin aynı kan pıhtısı vardı içinde kabuklaşan dokunmadım
bugün açtığımda o da düşmüştü banyo yaptı uyuyor şimdi

Banyodan sonra rengi açılmış canım ama hala duruyo göbeğinde bizimde. O da gider heralde kendi. Senle aynı gün doğum yaptık heralde biz demi? 8 aralık benimki.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Mesela kızımı emzirdim. Doyduğunu düşünüyorum gaz çıkardım ama uyumadı beşiğinde öyle etrafa bakınıyor. Uyuması için birşey yapmalı mıyım? Mızırdanmadı mesela yarım saat kadar. Bu uyulmaması doyamadığı anlamına mı gelir? Bu arada yarın 1 haftalık olacağız ve sarılık devam ediyor.

Ben oyle olunca bi 5 dk salliyorum hala fildir fildirsa gizler koltuğa yanima alip biraz vakit geciriyorum sonra tekrar emziriyorum

Sonra uyuyor mu? Eğer uyuyorsa demek ki doymadığından uyumuyor. Çok az az emiyor zaten. Çünkü uyumasıda lazım
Cogu zaman uyuyor bazen pirtlama zamanina denk geliyor o zamab sil bastan uğraşıyoruz doymadigini anlarsin canim sancilari oldugunda araniyolar genelde bide ac olduklarinda

o bahsettiğin yerde düşüyor canım Birkaç gün sonra ya da bir hafta sonra gibi.

Korkmana gerek yok bizim göbek bağı 6. Gun de düştü o kuru şey daha dün düştü kendiliğinden ve 17 günlük oğlum. Kendisi düşer endiselenme

Sonra uyuyor mu? Eğer uyuyorsa demek ki doymadığından uyumuyor. Çok az az emiyor zaten. Çünkü uyumasıda lazım
Bebekler ihtiyaçları olduğunda gergin olur ve elleri sıkı sıkı yumruk şeklinde durur, yüzünün etrafında dolaştırır ya da ellerini. Doymuş, huzurlu bebeğin elleri ve vücudu gevşek olur. Eğer bebeğiniz huzurlu görünüyorsa, elleri gevşekse, aranmıyorsa kucağınızda sizi izlemesi için fırsat vermelisiniz. Bir insanın hele ki annesinin yüzünü incelemek, onu dinlemek bebekler için uyku kadar önemli bir ihtiyaçtır. Anlatınca sabırsızlandım, doğsa da ben de fındığımla bakışıp sohbet etsem biraz

Merhaba kızlar. Doğum hikayemi yazayım sezaryen olacaklara cesaret olsun.15 Aralıkta sabah 9da yatışım yapıldı. 9 buçuk gibi ameliyathaneye alındım. Spinal iğne yapıldı. Belimde birazcık yanma oldu. İki dk içinde komple uyuştu belden aşağısı. Başımdaki ebe çok hoşsohbetti. Güle oynaya bebiş geldi. Ameliyathaneyi ayağa kaldırdı. Bu çok fena bişey yandın sen dediler. Saat 10:05te dünyaya geldi oğlum 51 cm 3475 gr olarak. Doğum fotosu da çektirdik. Sonra odaya geçtik. Oğlumu küvöze aldılar. Bir gün kaldı. Dün öğleden sonra taburcu olduk. İlk iki gün biraz ağrılarım oldu. Ağrı kesici içince iyiyim. Şimdi evimizdeyiz çok şükür. Doğumu bekleyenler de bir avazda kurtulsun inşallah. Cennet kokusu var bu bebelerde. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• 5E3BE451-A052-409B-8132-578B8A8A9879.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 102
  • 0A8DE87B-B2D4-4ABE-A992-2682A90EC000.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 100
Masallah Rabbim nazarlardan saklasin omru uzun bahti guzel olsun

Gözün aydın canım
Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…