2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Onu bende duydum canım, kendim saydıktan sonra rahatladı şimdi emziriyorum o göğsümü sık sık. Tekrar olursa alırım bende. Süt için incirli hoşaf yaptım bakalım artacakmı. Artmazsa humanayi günde 2 ye çıkaracam.

Aynı durumdayım bende canım dün ilk defa emzik bende verdim. Çok fazla gazı vardı doktor iki ayrı damla verdi. Onları kullanmaya başladık ona rağmen sabah kadar ağladı ve hiç uyumadı ama emzik de ise yaramadı dün. Meme de uyumak istiyor çekince uyanıyor.

Canım hastanede ateş ölçer gibi bir alet vardı kulağına tutturdu kıskaç gibi ucunu ordan ölçtüler 2 günde normal aralıktaydı çok şükür ama kan uyuşmazlığından dolayı yüksek ihtimal olur dediler takipe gidicez ama kandan bakacaklarını sanmıyorum belki yüksek çıkarsa teyit etmek amaçlı kandan bakarlar. Bana doktor sarılık farkedersen acilden getir ama belirti görmezsen pazartesiyi bekle

Anladım canım emzigi aliyor onda sorun yokta annelik ic gudusu iste acaba doymuyor mu diyo insan ama benim bildigim ac olan bebek de cigirir durur emzik de rahatlatmaz. Emzik karsiti degilim rahat oluyor da ne bileyim iste degisik duygular dune kadar emip uyuyan kuzum geceden beri boyle yapiyor inanir misin ellerim uyustu gitti meme tutmaktan

Anladim canim Allah yardimciniz olsun insallah faydasi olur damlalarin birde ayaklarinin altini elma yagi ile yagla onunda cok faydasi olur.

Aynen dediğin gibi aç olsa karnı doymasa huzursuz olur ağlar zaten. Bazen sadece haz almak için emmek istiyorlar o anlarda emzik çok kurtarıcı oluyor. Kaç günlük bebeğin? Bazen atak haftaları oluyor o günlerde böyle huysuzlaşıyorlar, günleri günlerine tutmuyor. Biz de öyle iki gün rahatsak bir gün bişey çıkıyor uykusuz kalıyoruz o gece. Bizde de kusma sorunu başladı o kadar çok emiyor ki günde 5-10 tane ağız mendili harcıyoruz her gün üstüm başım batıyor kıyafet yetişmiyor ikimize de

Her hastane farklı demekki
Bizim de işitme testinde uyusun diye mama vermek istediler ben kabul etmedim. Onlar istedi diye mama mı verilir tok çocuğa. Aç olursa tabii vermek gerekli bunların ortası yok sanırım

Ben öyle veriyorum ama yine de ucunda çatlak oluştu canım bence bu durum biraz yapısal. Bazıları da hiç etkilenmiyor

Kusma da zor oluyor canim kizimda 9 ay boyunca kusmustu kusmuk bi yandan o bolge islaninca usutecek hasta olacak korkusu gece yatirinca kustu mu napti endisesi 9 gunluk canim

2 saatte bir uyanması normal canım

Bizi 3 günlükken çağırdılar
Alından ışıklı bir cihazla ölçtüler
Bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Emzirmeye devam dedi korkulacak düzeyde değilmiş

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu icin önerebileceğiniz bi yontem var mı sanırım ben enfeksiyon oldum yanma ve agri var idrar esnasinda antibiyotik kullanmak istemiyorum
Bol bol su iç canım . Karnabaharı kaynatıp suyunu içiyodum ben gebelık ten once o ıyı gelmıstı ama suan zararlı olablır . En ıyı yontem su içmek .

Kusma da zor oluyor canim kizimda 9 ay boyunca kusmustu kusmuk bi yandan o bolge islaninca usutecek hasta olacak korkusu gece yatirinca kustu mu napti endisesi 9 gunluk canim
Evet zor oluyor boynuna pamuklu önlüklerden aldım yatarken takıyorum başını yan çeviriyorum kusarsa diye kendimce tedbirler aldım öyle inşallah sorun yaşamayız
Maaşallah siz daha yeniymişsiniz ben kim ne zaman doğum yaptı takip edemedim bebekten, bizim de yarın kırkımız çıkıyor ilk haftalar sadece emzirdim ben o istedikçe başka bişeyle uğraşmadım, emziği de ayını doldurunca verdim ilk

Çok geçmiş olsun
Mutlaka beyaz dut kurusu ve kuru inciri kaynatıp için ben çok faydasını gördüm. Mutlaka deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…