Canım benimde öyleydi 1 hafta öncesine kadar hatta bebeğin ağzına veremıyordum sağıyordum ama sağarkende ağlıyordum Birgün kan sağınca dr a mesaj attım garmastan Pomad ve mikostatin diye bir ilaç verdi eşime hemen gümüş kapak aldırdım şimdi biraz toparladı tavsiye ederimKızlar göğüs ucu yaralarım çok acıyor. Emzirirken ağlıyorum artık. Lanolin krem ve gümüş kapak kullanıyorum geçmiyor. Bir de mastit oluşmaya başladı. Sezaryen yerlerim de acıyor. Ağlamaktan bir hal oldum. Silikon göğüs ucu alsam yaralar iyileşir mi? Kullanan var mı? Acısı azalır mı hiç değilse? Nolur bi akıl verin. Komple kesicem emzirmeyi dayanamıyorum
Bende kapanisi biz yapariz diye dusunuyodum:) hic ama hic niyeti yok gelmeye pasamin:) agrilar var ama o da bu ara esimle temizlik yaptik biraz o yordu ondan sanirim gerci cok zorlamadim kwndimi cogunu o yapti.benim 3.dogumum hersey yolunda gorunuyodu her konreolde bebegin hareketlerinde de sorun yok o yuzden gitmwdim bu ay kontrole .dogum sancimin gelmesini bekliyorum gitmek icinArkadaşlar şu nst ye bi el atin ne görüyosunuz gelmeye niyeti yok bugünkü kontrolde alttan da bakildi açilma hiç yokdedim size kapanişi ben yapcam diye
Eki Görüntüle 2743213
40 gün bebek bezi saklamak mi ?
Bu kv adetleri niye böyle değişik gelir şaşırtıcı gelir anlayamıyorum günde en az 10 bez 40 günde 400 bez evin neresinde saklasam
Relactaz kullaniyoruz dr önerisiyle.Kızlar gaz ve sancı için damla ne önerirsiniz ne alayım?
gözün aydın canım. Analı abbalı büyütün inşallah. Maşallah bebişeHamdolsun doğum yaptım kızlar ağrılarım var biraz oğlumda yanımda iyi çok şükür inşallah herşeyi de normal çıkar 3200 51 cm
onlar parçalar. Bizde de ilk düşünce kalmıştı ikinci üçüncü banyoda kendiliğinden düştü canım.Kızlar bebegimin göbek bağı düştü bugün banyo yaptırdık eşimlegöbek bağının düştüğü yerde köyü renk bisey duruyo kurumuş kan büyük ihtimalle veya bağın biseysi anlayamadım. Yıkadım ama o kısım düşmedi bende dokunmadım daha fazla. Sizde nasıl?
Benim eşim pozitifti doğum yaptığımda. Karantinada olduğu için ayrı odadaydı zaten. Ama sonra düzelince birlikte yatıyoruz.doğum yapan arkadaşlar cevap verirseni sevinirim doğumdan sonra eslerinizle yatakları ayirdinizmi kovid den dolayi,işe gidip geliyorlar ya bizimki bide toplu taşımayla gidip geliyor yatakta yasa bebek için endişe ediyorum söylesem her gün duş al diye kış günü adamı hasta ederiz napıyım yada siz ne yaptınız bi akil
Gözünüz aydın canım. Geçmiş olsunMinicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi
Gözünüz aydın canım analı babalı büyütün. Anne olunca annelerimizi anlıyoruz değil mi.Arkadaşlar yazan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
Ben dün hiç iyi değildim.
17 saat sancı çektim.
Bebeğim huzurdu ondan örnek alındı karnımda iken.
Ve bebeğin riske girdiği anlaşıldı.
Beni hemen ameliyata aldılar.
Ameliyat oldum.
Ağrılarım çok var ama çok şükür.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Ama benim için çok zordu.
O an ağladım çünkü annem geldi aklıma dedim oda böyle sancı çekmişti.
Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Kızım 2.950 gram doğdu.
46 cm.
İsmi Ahsen Lina
Contractubex diye bir krem kullanılıyor ameliyat izi kalmaması için. 6 yaşında çocuğu olan arkadaşım önermişti memnun kaldığı için.Sezeryan sonrası sezeryan yerinde iz kalmaması icin hangi kremleri kullandınız kızlar?
Sütün damla damla da olsa geliyordur canım. 2. Günde öyle akan süt gelmez zaten. Bebek emmek istiyorsa emzirsen daha iyi aslında. Evet anlıyorum seni çok zor o yaralar canından can gidiyor adeta ama bebiş emdikçe getiriyor ve o ne kadar emerse o kadar süt üretiyor vücudun.İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri
Henüz 2. Günde başladı göğüs ucu acıları hatta kanama raddesine geldi.
Sütüm gelmiyor zaten bestlak ve humana kullanmaya başladım inşallah gelir hemen.
Mama veriyorum ama üzülüyorum emmek istiyor çünkü
Anneler erkenci:) 3 saat uyumusum :)limpido canım listeyi güncelleyebilir misin bilmiyorum ama yazayım yinede. 07.12.2020 sezeryan doğum kız bebek Arven Nisa 2800 kg 48 cm
Kendisi şuan bende kaldığı için :)yok artık. Sen biriktir paket yap ona gönder o saklasın kendi evinde
Relactaz kullaniyoruz dr önerisiyle.
gözün aydın canım. Analı abbalı büyütün inşallah. Maşallah bebişe
onlar parçalar. Bizde de ilk düşünce kalmıştı ikinci üçüncü banyoda kendiliğinden düştü canım.
Benim eşim pozitifti doğum yaptığımda. Karantinada olduğu için ayrı odadaydı zaten. Ama sonra düzelince birlikte yatıyoruz.
Gözünüz aydın canım. Geçmiş olsunyaa çok minik görünüyor degil mi ilk doğunca sonra gözün elin kucağın alışıyor zamanla. Sakin sakin aşkınızı yaşayın uykusuz geceler başlamadan
Gözünüz aydın canım analı babalı büyütün. Anne olunca annelerimizi anlıyoruz değil mi.maşallah bebeğine
Contractubex diye bir krem kullanılıyor ameliyat izi kalmaması için. 6 yaşında çocuğu olan arkadaşım önermişti memnun kaldığı için.
Sütün damla damla da olsa geliyordur canım. 2. Günde öyle akan süt gelmez zaten. Bebek emmek istiyorsa emzirsen daha iyi aslında. Evet anlıyorum seni çok zor o yaralar canından can gidiyor adeta ama bebiş emdikçe getiriyor ve o ne kadar emerse o kadar süt üretiyor vücudun.
Sütün inmesi için de duş almanı sezaryense de en azından göğüslerini sicak suyla masaj yaparak yıkamanı tavsiye ederim. Ben hastanedeyken 2. Günde göğsümden aşağıya su tutmuştum gece. Sabahında sütüm inmeye başladı.
Bu arada ilk süt inmeye başladığında birden geliyor ve memeler balon gibi olup sanki sonradan monte edilmiş gibi rahatsız edebiliyor. bu da normal 2 dogumumdan sonra da aynı sekilde geldi. Bebek eger bu durumda gelen sütü boşaltamazsa sağmanızı tavsiye ederim mastit olmaması ve o rahatsızlığınızın geçmesi için
Daha iyidir insallah kuzucumsarilik olmustu yarin kontrolumuz var bakicaz nasilmis
Ya tutarsa :) onun annesi sensin en iyi sen bilirsin ❤ ben ıyiki verdim diyorum şuan çünkü daha bez alırken yıkıyor ortalığı emzik sayesinde o kısım rahat geçiyorBen sarılığı az geçsin emziği ondan sonra vereyim diyorum gerçi iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama
Bizim 9. Gun dustu sanirim ama akinti yoktu gordugum canimBugün 7. Pardon 8. Gün göbek bağımız henüz düşmedi. Ucu epey kurudur düştü düşecek ama tam delik hafif sarilik parlıyor atletine de 1/2 damla akıyor kırmızı sarı karışık
Bugün sağlık ocağında gösterdim ama oda bisey demedi 12 yada 13 güne düşmezse doktora git dedi. Düşmeye yakın atlete akıntı oldu mu kizlarrr
Gece o kadar çok nöbetteyiz ki emzirirken bile uyuyup kalıyorum bazenMinnosum uyumuş azıcık ta ben uyuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?