2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benimde öyleydi 1 hafta öncesine kadar hatta bebeğin ağzına veremıyordum sağıyordum ama sağarkende ağlıyordum Birgün kan sağınca dr a mesaj attım garmastan Pomad ve mikostatin diye bir ilaç verdi eşime hemen gümüş kapak aldırdım şimdi biraz toparladı tavsiye ederim

Ayrıca iyi ki yanıma mama almışım.
Hastanedeki çocuk doktoru kesinlikle mama yok dedi.
Onların korkusuna hemşireler de vermeyin verirseniz de bizim haberimiz yok dediler.
Böyle bişey olabilir mi süt gelmiyor ee aç mı kalacak.

Arkadaşlar şu nst ye bi el atin ne görüyosunuz gelmeye niyeti yok bugünkü kontrolde alttan da bakildi açilma hiç yok dedim size kapanişi ben yapcam diye
Eki Görüntüle 2743213
Bende kapanisi biz yapariz diye dusunuyodum:) hic ama hic niyeti yok gelmeye pasamin:) agrilar var ama o da bu ara esimle temizlik yaptik biraz o yordu ondan sanirim gerci cok zorlamadim kwndimi cogunu o yapti.benim 3.dogumum hersey yolunda gorunuyodu her konreolde bebegin hareketlerinde de sorun yok o yuzden gitmwdim bu ay kontrole .dogum sancimin gelmesini bekliyorum gitmek icin

Son düzenleme:
Kizlar memelerin yara olmasi birazda yanlis emzirme sekli yuzunden.benim 3.oldugu icin tecrubeliyim biraz bu konuda.gogus ucunuzu vermeyin sadece bebege.kahverengi kismin tamamina yakinini vermeye calisin.hem o sekilde daha cok sut gelir sutunuz artar hem kisa surede agrilariniz gider.cok zor bende yasadim o aciyi.Allah yardımcımız olsun

40 gün bebek bezi saklamak mi ?
Bu kv adetleri niye böyle değişik gelir şaşırtıcı gelir anlayamıyorum günde en az 10 bez 40 günde 400 bez evin neresinde saklasam
yok artık. Sen biriktir paket yap ona gönder o saklasın kendi evinde
Kızlar gaz ve sancı için damla ne önerirsiniz ne alayım?
Relactaz kullaniyoruz dr önerisiyle.
Hamdolsun doğum yaptım kızlar ağrılarım var biraz oğlumda yanımda iyi çok şükür inşallah herşeyi de normal çıkar 3200 51 cm
gözün aydın canım. Analı abbalı büyütün inşallah. Maşallah bebişe
onlar parçalar. Bizde de ilk düşünce kalmıştı ikinci üçüncü banyoda kendiliğinden düştü canım.
Benim eşim pozitifti doğum yaptığımda. Karantinada olduğu için ayrı odadaydı zaten. Ama sonra düzelince birlikte yatıyoruz.
Minicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi
Gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun yaa çok minik görünüyor degil mi ilk doğunca sonra gözün elin kucağın alışıyor zamanla. Sakin sakin aşkınızı yaşayın uykusuz geceler başlamadan
Gözünüz aydın canım analı babalı büyütün. Anne olunca annelerimizi anlıyoruz değil mi. maşallah bebeğine
Sezeryan sonrası sezeryan yerinde iz kalmaması icin hangi kremleri kullandınız kızlar?
Contractubex diye bir krem kullanılıyor ameliyat izi kalmaması için. 6 yaşında çocuğu olan arkadaşım önermişti memnun kaldığı için.
Sütün damla damla da olsa geliyordur canım. 2. Günde öyle akan süt gelmez zaten. Bebek emmek istiyorsa emzirsen daha iyi aslında. Evet anlıyorum seni çok zor o yaralar canından can gidiyor adeta ama bebiş emdikçe getiriyor ve o ne kadar emerse o kadar süt üretiyor vücudun.
Sütün inmesi için de duş almanı sezaryense de en azından göğüslerini sicak suyla masaj yaparak yıkamanı tavsiye ederim. Ben hastanedeyken 2. Günde göğsümden aşağıya su tutmuştum gece. Sabahında sütüm inmeye başladı.

Bu arada ilk süt inmeye başladığında birden geliyor ve memeler balon gibi olup sanki sonradan monte edilmiş gibi rahatsız edebiliyor. bu da normal 2 dogumumdan sonra da aynı sekilde geldi. Bebek eger bu durumda gelen sütü boşaltamazsa sağmanızı tavsiye ederim mastit olmaması ve o rahatsızlığınızın geçmesi için

Biz de 1 aylık olduk ve çarşamba günü aile hekimliğine aşıya gittik. 1 ayda kilo alımı iyi çıktı maşallah
Topuk kanı için de hemşireyi aramamislar beni de aramadılar. Biyotinidaz şüphesi ortadan kalktı çok şükür
Aşıdan geldikten sonra gün boyu uyudu bebişim. Sanırım aşı halsizlik yaptı.
Şimdi 40 günlük olunca doktor kontrolüne gidicez. Aynı zamanda kalça ultrasonu bakılacak. Bizden haberler böyle.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu icin önerebileceğiniz bi yontem var mı sanırım ben enfeksiyon oldum yanma ve agri var idrar esnasinda antibiyotik kullanmak istemiyorum

Kendisi şuan bende kaldığı için :)
Gece ağlarmış bEbebk :)

Bugün 7. Pardon 8. Gün göbek bağımız henüz düşmedi. Ucu epey kurudur düştü düşecek ama tam delik hafif sarilik parlıyor atletine de 1/2 damla akıyor kırmızı sarı karışık
Bugün sağlık ocağında gösterdim ama oda bisey demedi 12 yada 13 güne düşmezse doktora git dedi. Düşmeye yakın atlete akıntı oldu mu kizlarrr

Gaz damlası dr bize baby spasmyl verdi ben henüz öyle bir durum olmadığı için başlamadım ama aldım hazırda beklesin :)

Bizim 9. Gun dustu sanirim ama akinti yoktu gordugum canim

Nasılsınız kızlar? Okuyamadıkim sayfaları birikmiş bilmiyorum doğum yapan annelere kimler eklendi bebişler iyi mi sarılık olanlar çabucak atlattı mı? Bizde durumlar karışık 3 gün olacak ne gündüz ne gece düzgün uyuyor sürekli mızmız ve gazlı benim oğlan ve bu doğumumdan sonra aşırı bel ve kasık ağrısı yaşıyorum oturup emzirirken özellikle neden böyle oldu acaba antibiyotik vermiş birde parol içtim az önce baktım antibiyotik anne sütüne geçiyor acaba o mu rahatsız ediyor bebeği göğüs uçlarım da kötü halde lansinoh kullanıyorum umarım daha kötü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…