Üf bebek hiç uyuyamıyor kız karnı çok ağrıyor sancısı olmasa uyuyacak da sancı izin vermiyor uyuyo uyanıyo sürekli beşiğe koy beşikten al böyle gidip geliyor
Kızlar son haftama giriyorum inş henuz dogum olmadı normalde agrılaırm olurdu ama yerımde duramazdım cok enerjıktım bu hafta sanki üzerimde bise var cok fena halsızım sizde dogum oncesi olmusmuydu boyle .
Bi Hindistancevizyağını denememiştim onu da deneyeyim cnm sağol lahana sütü keserken kullanıyorlar genelde ama onu bilemedim riske atmayayım yine De sağolasın
WAlla sorma bana da hemşire dedi mama takviyesini şırıngayla verdik ilk gün ama çocuk doğru düzgün yiyemedi werdim walla biberonu şuanda sağdığım sütleri de biberonla veriyorum normal emiyoda o yüzden dedim cnm ver biberonla bişi olmaz önemli olan sarılığı artmasın bidaha inşallah
İnşallah canım zamanla daha da daha da güzelleşiyor farklılaşıyor her şey bebeğiyle zaman geçirdikçe daha güzel duygular tadıyor insan gerçekten ve gerçekten güç veriyor Rabbim onun için her şeye katlanıyorsun. Uykusuzluk yorgunluk vız geliyor
Evet zor oluyor boynuna pamuklu önlüklerden aldım yatarken takıyorum başını yan çeviriyorum kusarsa diye kendimce tedbirler aldım öyle inşallah sorun yaşamayız
Maaşallah siz daha yeniymişsiniz ben kim ne zaman doğum yaptı takip edemedim bebekten, bizim de yarın kırkımız çıkıyor ilk haftalar sadece emzirdim ben o istedikçe başka bişeyle uğraşmadım, emziği de ayını doldurunca verdim ilk
Evet aynen dediğin gibi pembe geldi.
Sıvı halinde.
Allah razı olsun.
Hafif sancılarımda geliyor ama.
Çok değil. Az
Adet sancısı kadar bile değil.
Ama bebeğim ilk defa bir haftadır şimdi hareketlendi.
Oynayıp duruyor
Kızlar bugün oğlumu dr a götürdük bir kaç gündür karın ağrısı ve kabızlık vardı bekledim geçer mı acaba diye geçmeyince götürdük ve korktuğum başıma geldi ilk kızım da da vardı tabi bunlar.cok.cekmistim Allah başka dert vermesin ama kolik ve besin alerjisi zinco damla verdi reflüsü de olduğu için reflu ataklarına çare olsun diye burun spreyi her emzirme öncesi sıkılacak bende hergun ne yemek yediysem onu yazacağım ona göre emzirme kesilecek kızım da da sadece özel mama ile beslenmisti (Şimdi de oğluma ekstra bebelac in reflu mamasını aldım) yani tekrar zor bir döneme giriyoruz
Cnm emzik vermemek için ben direndim ama o emme ihtiyacını sürekli memede karşılamaya çalıştığı için ben verdim. Zaten derin uykuya geçince atıyor agzindan
Kızlar bugün oğlumu dr a götürdük bir kaç gündür karın ağrısı ve kabızlık vardı bekledim geçer mı acaba diye geçmeyince götürdük ve korktuğum başıma geldi ilk kızım da da vardı tabi bunlar.cok.cekmistim Allah başka dert vermesin ama kolik ve besin alerjisi zinco damla verdi reflüsü de olduğu için reflu ataklarına çare olsun diye burun spreyi her emzirme öncesi sıkılacak bende hergun ne yemek yediysem onu yazacağım ona göre emzirme kesilecek kızım da da sadece özel mama ile beslenmisti (Şimdi de oğluma ekstra bebelac in reflu mamasını aldım) yani tekrar zor bir döneme giriyoruz
Canim karin ağrısı bizde de var yaa..ikiniyor yavrum kipkirmizi oluyor. Agliyor. Memede susuyor hemen. Tabi sürekli değil atak şeklinde arada sırada. Bilmiyorum belki de normaldir....Doktor nasıl anladı peki tahlil mi yaptı bebeğine. Kan vs.
Biz de 1 aylık olduk ve çarşamba günü aile hekimliğine aşıya gittik. 1 ayda kilo alımı iyi çıktı maşallah
Topuk kanı için de hemşireyi aramamislar beni de aramadılar. Biyotinidaz şüphesi ortadan kalktı çok şükür
Aşıdan geldikten sonra gün boyu uyudu bebişim. Sanırım aşı halsizlik yaptı.
Şimdi 40 günlük olunca doktor kontrolüne gidicez. Aynı zamanda kalça ultrasonu bakılacak. Bizden haberler böyle.
Cnm emzik vermemek için ben direndim ama o emme ihtiyacını sürekli memede karşılamaya çalıştığı için ben verdim. Zaten derin uykuya geçince atıyor agzindan
Bende verdim zaten verecektim ilerde ama bu kadar erken verecegimi dusunmemistim surekli emmek istiyor ne yapacagimi sasirdim gogsumun dolmasina bile zaman kalmiyor dunden beri strese sokuyor bu da beni acaba doymuyor mu diye