2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnsallah canım çok şükür iyi emiyo mama veriyorum almiyo demek ki beslenebiliyo iki gündür çok iyiyiz düzene girdi kendi uyaniyo

Kesinlikle canım hiç yorgun hissetmiyorum sadece biraz oturmamda sıkıntı var yaniyomus gibi oluyo alt bölgem

Oo maşallah size darisi basimiza insaallah

Canım benimki kırmızı kan geldi nişanmış o da herkesin farklı olabilir

Kızlar bugün oğlumu dr a götürdük bir kaç gündür karın ağrısı ve kabızlık vardı bekledim geçer mı acaba diye geçmeyince götürdük ve korktuğum başıma geldi ilk kızım da da vardı tabi bunlar.cok.cekmistim Allah başka dert vermesin ama kolik ve besin alerjisi zinco damla verdi reflüsü de olduğu için reflu ataklarına çare olsun diye burun spreyi her emzirme öncesi sıkılacak bende hergun ne yemek yediysem onu yazacağım ona göre emzirme kesilecek kızım da da sadece özel mama ile beslenmisti (Şimdi de oğluma ekstra bebelac in reflu mamasını aldım) yani tekrar zor bir döneme giriyoruz

Cnm emzik vermemek için ben direndim ama o emme ihtiyacını sürekli memede karşılamaya çalıştığı için ben verdim. Zaten derin uykuya geçince atıyor agzindan

Canim karin ağrısı bizde de var yaa..ikiniyor yavrum kipkirmizi oluyor. Agliyor. Memede susuyor hemen. Tabi sürekli değil atak şeklinde arada sırada. Bilmiyorum belki de normaldir....Doktor nasıl anladı peki tahlil mi yaptı bebeğine. Kan vs.

MaşaAllah canım

Cnm emzik vermemek için ben direndim ama o emme ihtiyacını sürekli memede karşılamaya çalıştığı için ben verdim. Zaten derin uykuya geçince atıyor agzindan
Bende verdim zaten verecektim ilerde ama bu kadar erken verecegimi dusunmemistim surekli emmek istiyor ne yapacagimi sasirdim gogsumun dolmasina bile zaman kalmiyor dunden beri strese sokuyor bu da beni acaba doymuyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…