- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Gerçekten komik anım olduBebislerimiz aceleci ansızın gelmeyi seviyorlar
Birde yaniyomus gibi oluyo buda normal mi temizligimede dikkat ediyorum . Doğumdan sonra gittin mi doktora beni pazartesi çağırdılar ama kanamam filan devam ediyo temizliğinde yapamiyorumBen 12 13 gün oturamadım ya herkesin farklı olabiliyor tabi
Ben tuvalet sonraıs baticonla temizliyorum ve hametan sürüyorum 1 hafta oldu baya iyileşti ama arada otururken sızlıyorBirde yaniyomus gibi oluyo buda normal mi temizligimede dikkat ediyorum . Doğumdan sonra gittin mi doktora beni pazartesi çağırdılar ama kanamam filan devam ediyo temizliğinde yapamiyorum
Şikayetlerimiz zaten gösteriyor canım sorunun ne olduğunu ekstra kaka ve idrar testi yapıldıCanim karin ağrısı bizde de var yaa..ikiniyor yavrum kipkirmizi oluyor. Agliyor. Memede susuyor hemen. Tabi sürekli değil atak şeklinde arada sırada. Bilmiyorum belki de normaldir....Doktor nasıl anladı peki tahlil mi yaptı bebeğine. Kan vs.
Bebegim kanala girmedi hala normal istiyordum ama sali gunu doktora gidip tekrar durumu degerlendiricez hala gelmezse tabiNormal dogumumj beklıyosın canım
Süte bi etkiai var mi canım pekiGilaburu suyu iyi geliyor canım.
Geçer kuzum benim o da geçer daha yenisin ondan.Kesinlikle canım hiç yorgun hissetmiyorumsadece biraz oturmamda sıkıntı var yaniyomus gibi oluyo alt bölgem
Kızlar bugün oğlumu dr a götürdük bir kaç gündür karın ağrısı ve kabızlık vardı bekledim geçer mı acaba diye geçmeyince götürdük ve korktuğum başıma geldi ilk kızım da da vardı tabi bunlar.cok.cekmistim Allah başka dert vermesin ama kolik ve besin alerjisi zinco damla verdi reflüsü de olduğu için reflu ataklarına çare olsun diye burun spreyi her emzirme öncesi sıkılacak bende hergun ne yemek yediysem onu yazacağım ona göre emzirme kesilecek kızım da da sadece özel mama ile beslenmisti (Şimdi de oğluma ekstra bebelac in reflu mamasını aldım) yani tekrar zor bir döneme giriyoruz
Bende hala doğurmadım
Canım ben dün doğum yaptım.Ya hepsinin gelecekleri gün belli de erken gelmesi biraz korkutuyor ama çok şükür sıkıntı olmadı bizde canim sen de sağlıkla al kucağına
İşitme testi yapılırken ben emzirdim doktor da kadındı 5 dk sürmedi ikisi. Mama yerine emzirmek daha mantıklı ilginç bir hastaneymişHer hastane farklı demekki
Bizim de işitme testinde uyusun diye mama vermek istediler ben kabul etmedim. Onlar istedi diye mama mı verilir tok çocuğa. Aç olursa tabii vermek gerekli bunların ortası yok sanırım
Kesinlikle yapısal olduğuna inanıyorum. İlk çocuğumda da yara olmadı çok şükür bunda da memeyle ilgili sıkıntı yok.Ben öyle veriyorum ama yine de ucunda çatlak oluştu canım bence bu durum biraz yapısal. Bazıları da hiç etkilenmiyor
Yay iyidir ya eğlenceli olurlar enerjik sempatikBende bastan beri oglak istiyodum yay olursa diye korkuyorum 3 gunü atlatsam
Allah kolaylık versinKızlar bugün oğlumu dr a götürdük bir kaç gündür karın ağrısı ve kabızlık vardı bekledim geçer mı acaba diye geçmeyince götürdük ve korktuğum başıma geldi ilk kızım da da vardı tabi bunlar.cok.cekmistim Allah başka dert vermesin ama kolik ve besin alerjisi zinco damla verdi reflüsü de olduğu için reflu ataklarına çare olsun diye burun spreyi her emzirme öncesi sıkılacak bende hergun ne yemek yediysem onu yazacağım ona göre emzirme kesilecek kızım da da sadece özel mama ile beslenmisti (Şimdi de oğluma ekstra bebelac in reflu mamasını aldım) yani tekrar zor bir döneme giriyoruz
Hayırlı olsun canımCanım ben dün doğum yaptım.
Çok şükür.
Allaha isteyen herkese versin inşallah
Benim kızımda da inanılmaz geniş bir besin alerjisi gelişti aşılardan sonra. Fakat emzirmeyi kesmedim, alerjisi olan besinleri tespit edip kendim diyet yaptım. Alerjik bebeklerin sorunu yoğun toksin altında strese giren bağışıklık sisteminin yanlış çalışması. Konu bağışıklık sistemi olunca anne sütü alerjik bebekler için çok çok daha hayati bir anlam taşıyor. Size tavsiyem emzirme döneminde perhiz yapmanıza rehberlik edecek bir çocuk alerji doktoru bulup emzirmeye devam edin. En fazla 2 sene diyet yapacaksınız ve bu 2 yıllık emek bebeğinizin tüm ömrüne bedel olacak.Kızlar bugün oğlumu dr a götürdük bir kaç gündür karın ağrısı ve kabızlık vardı bekledim geçer mı acaba diye geçmeyince götürdük ve korktuğum başıma geldi ilk kızım da da vardı tabi bunlar.cok.cekmistim Allah başka dert vermesin ama kolik ve besin alerjisi zinco damla verdi reflüsü de olduğu için reflu ataklarına çare olsun diye burun spreyi her emzirme öncesi sıkılacak bende hergun ne yemek yediysem onu yazacağım ona göre emzirme kesilecek kızım da da sadece özel mama ile beslenmisti (Şimdi de oğluma ekstra bebelac in reflu mamasını aldım) yani tekrar zor bir döneme giriyoruz
O yanma hissi bende de oldu 7-8 gün sürdü geçti birde bağsur olmuştu sanırım otururken canım acıyordu çok şükür oda geçti. Özellikle yanma hissi idrara çıkınca oluyordu ve tsharetlenirken su bile yakıyorduBirde yaniyomus gibi oluyo buda normal mi temizligimede dikkat ediyorum . Doğumdan sonra gittin mi doktora beni pazartesi çağırdılar ama kanamam filan devam ediyo temizliğinde yapamiyorum
İnan ki benim de hiç aklıma gelmediKızlar kahve içiyor musunuz
Doğum yapalı 1 hafta oldu bugün ilk defa kahve içmek geldi aklıma
Canım.evet zaten önce bana diyet veriliyor ama diyet yapmama rağmen kızımda sadece yeşillikler patates ve zeytin serbestti ona.ragmen düzelmedi o yüzden artık benim genetik olduğunu düşünüyorum bir de zaten sütüm az olduğu için de yemeği de kesince daha da azalıyor inşallah bu cocugumda olmaz.demistim ama.buna da şükür diyorumBenim kızımda da inanılmaz geniş bir besin alerjisi gelişti aşılardan sonra. Fakat emzirmeyi kesmedim, alerjisi olan besinleri tespit edip kendim diyet yaptım. Alerjik bebeklerin sorunu yoğun toksin altında strese giren bağışıklık sisteminin yanlış çalışması. Konu bağışıklık sistemi olunca anne sütü alerjik bebekler için çok çok daha hayati bir anlam taşıyor. Size tavsiyem emzirme döneminde perhiz yapmanıza rehberlik edecek bir çocuk alerji doktoru bulup emzirmeye devam edin. En fazla 2 sene diyet yapacaksınız ve bu 2 yıllık emek bebeğinizin tüm ömrüne bedel olacak.
Hiç kontrol edebildiniz mi, kılcal çizik ya da genel bir kızarıklık falan oluş muşmuydu acaba? Epizyosuz normal doğuran birine hiç denk gelmedigim için bu bilgiyle de ilk kez karşılaştım. Aklımda olsun.O yanma hissi bende de oldu 7-8 gün sürdü geçti birde bağsur olmuştu sanırım otururken canım acıyordu çok şükür oda geçti. Özellikle yanma hissi idrara çıkınca oluyordu ve tsharetlenirken su bile yakıyordudoktor bana hiç ilaç da vermedi sanırım dikiş falan yok diye hiçbir şey de kullanmadım öylece geçti gitti.
Amin canımİşitme testi yapılırken ben emzirdim doktor da kadındı 5 dk sürmedi ikisi. Mama yerine emzirmek daha mantıklı ilginç bir hastaneymiş
Kesinlikle yapısal olduğuna inanıyorum. İlk çocuğumda da yara olmadı çok şükür bunda da memeyle ilgili sıkıntı yok.
Yay iyidir ya eğlenceli olurlar enerjik sempatikbende yayım ordan biliyorum
Allah kolaylık versininşallah memeden kesmek zorunda kalmazsınız
Malesef alerjiler türü bakımından genetik yatkınlıkla ilgili ama alerjiyi ortaya çıkaran şey toksik yük sadece. Annenin vücudundaki kimyasal birikinti, gebelikte ilaç kullanımı, katkılı beslenme, antibiyotik ve aşılar. Her biriyle vücudun toksin yükü yavaş yavaş artırıyor. O yüzden alerjiler de bu toksin kaynaklarına maruz kaldıkça yavaş yavaş şiddetlenip genis alana yayılıyor.Canım.evet zaten önce bana diyet veriliyor ama diyet yapmama rağmen kızımda sadece yeşillikler patates ve zeytin serbestti ona.ragmen düzelmedi o yüzden artık benim genetik olduğunu düşünüyorum bir de zaten sütüm az olduğu için de yemeği de kesince daha da azalıyor inşallah bu cocugumda olmaz.demistim ama.buna da şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?