Üf bebek hiç uyuyamıyor kız karnı çok ağrıyor sancısı olmasa uyuyacak da sancı izin vermiyor uyuyo uyanıyo sürekli beşiğe koy beşikten al böyle gidip geliyor
günaydın kızlar. Gündüzleri gayet düzgün emip uyuyan kızım geceleri tam ememiyor sanırım ki yatağına uyumuş halde koyunca uyanıyor mıkırdanıyor ama duymamazlıkyan gelince 10 dk sonra uykuya dalıyor. İki saat sonra ayakta. Geceleri acaba doymamak mı yoksa gaz sancısı mı bunu yapan?
günaydın kızlar. Gündüzleri gayet düzgün emip uyuyan kızım geceleri tam ememiyor sanırım ki yatağına uyumuş halde koyunca uyanıyor mıkırdanıyor ama duymamazlıkyan gelince 10 dk sonra uykuya dalıyor. İki saat sonra ayakta. Geceleri acaba doymamak mı yoksa gaz sancısı mı bunu yapan?
Bende kapanisi biz yapariz diye dusunuyodum:) hic ama hic niyeti yok gelmeye pasamin:) agrilar var ama o da bu ara esimle temizlik yaptik biraz o yordu ondan sanirim gerci cok zorlamadim kwndimi cogunu o yapti.benim 3.dogumum hersey yolunda gorunuyodu her konreolde bebegin hareketlerinde de sorun yok o yuzden gitmwdim bu ay kontrole .dogum sancimin gelmesini bekliyorum gitmek icin
Benim de 2.doğum olcak insallah bu da halinden gayet memnun görünüyor hayır sıkış pıkış ne anliyosun orda durmaktan çık artik diyorum yok hiç arka tarafina taktigi yok :)
Benim de 2.doğum olcak insallah bu da halinden gayet memnun görünüyor hayır sıkış pıkış ne anliyosun orda durmaktan çık artik diyorum yok hiç arka tarafina taktigi yok :)
Bende beklemedym bi oglm var,oğlumda 41. Haftada gelmsti .Bu kız erken olur dediler ama henüz visey yok.Yalnz kalcamda vs agri var ama sanci degil devamli sızı halnde
limpido
evet canım son listede bende yokum sen de meşgulsün muhakkak eğer ekleme yaparsan diye bende yazıyorum . 05/12/2020 ssvd doğum erkek bebek ismi Selim Emre 3080 g 50 cm
Bi Hindistancevizyağını denememiştim onu da deneyeyim cnm sağol lahana sütü keserken kullanıyorlar genelde ama onu bilemedim riske atmayayım yine De sağolasın
Canım ben mumsynaturel diye bi krem sipariş verdim yorumları çok iyiydi. İşe yararsa yazarım yine. Bi gündür emzirirken memeyi sokabildiğim kadar ağzına sokmaya çalışıyorum o zaman yarayı çok acıtmıyor. Bi de sütü sürüp kurutup öyle kapat memeyi emzirme sonrası. Mastit için lahana yaprağı mucize gibi iyi geldi. İnşallah şifa buluruz. Göğüs yarası hayattan soğutuyor insanı
Kizlar memelerin yara olmasi birazda yanlis emzirme sekli yuzunden.benim 3.oldugu icin tecrubeliyim biraz bu konuda.gogus ucunuzu vermeyin sadece bebege.kahverengi kismin tamamina yakinini vermeye calisin.hem o sekilde daha cok sut gelir sutunuz artar hem kisa surede agrilariniz gider.cok zor bende yasadim o aciyi.Allah yardımcımız olsun
Kızlar sarılık değerini doktor nasıl ölçüyor? Kan mı alıyorlar? Sarılık oluyor besleyince düzeliyor gözündeki sarılık. Ne zaman doktora götürmek gerekir ki? Gözündeki sarılık geçmezse mi götüreyim?
Bende beklemedym bi oglm var,oğlumda 41. Haftada gelmsti .Bu kız erken olur dediler ama henüz visey yok.Yalnz kalcamda vs agri var ama sanci degil devamli sızı halnde
Benim de oğlum olcak insallah ilki kizdi 39+3 de gelmisti dun nst de biraz sanci çikti ama açilma olmadan nasil olcak bilmiyorum Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin stres oluyo insan ister istemez
Benim de oğlum olcak insallah ilki kizdi 39+3 de gelmisti dun nst de biraz sanci çikti ama açilma olmadan nasil olcak bilmiyorum Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin stres oluyo insan ister istemez
Evet stres oluyorz ne zaman gelck diye ama bende bugünler enerji yok yatıp dinlemek istyrm genelde.Gerci covid atlattm onun da bitkinligi muhtemln. Rabbim hepmze guzel doğumlrnasib etsn .
Tutuyorsa mutlaka ver canım, bende emzik çok gerekli değil diye düşünüyordum ama memeye düşkün bir bebekse çok zor oluyor sürekli emzirmek elini kolunu bağlıyor. Ben emzik verip mayıştırıyorum ama dalamıyor emzikle, iyice uykusu gelince memeye koyuyorum öyle uyuyor. Sürekli memede tutsam çok emiyor sonra kusup tekrar uyanıyor böyle bir kısır döngüye giriyoruz
Evet stres oluyorz ne zaman gelck diye ama bende bugünler enerji yok yatıp dinlemek istyrm genelde.Gerci covid atlattm onun da bitkinligi muhtemln. Rabbim hepmze guzel doğumlrnasib etsn .
Biz de 1 aylık olduk ve çarşamba günü aile hekimliğine aşıya gittik. 1 ayda kilo alımı iyi çıktı maşallah
Topuk kanı için de hemşireyi aramamislar beni de aramadılar. Biyotinidaz şüphesi ortadan kalktı çok şükür
Aşıdan geldikten sonra gün boyu uyudu bebişim. Sanırım aşı halsizlik yaptı.
Şimdi 40 günlük olunca doktor kontrolüne gidicez. Aynı zamanda kalça ultrasonu bakılacak. Bizden haberler böyle.
Maşallah senin bebişine de canım benim haberlerin iyi olmasına çok sevindim 16 sında doğum yapmıştın sen dimi. arka arkaya doğurduk diye hatırlıyorum benim de 17 sinde