2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
günaydın kızlar. Gündüzleri gayet düzgün emip uyuyan kızım geceleri tam ememiyor sanırım ki yatağına uyumuş halde koyunca uyanıyor mıkırdanıyor ama duymamazlıkyan gelince 10 dk sonra uykuya dalıyor. İki saat sonra ayakta. Geceleri acaba doymamak mı yoksa gaz sancısı mı bunu yapan?

Eğer gündüz çok uyuyorsa gece ondan uyumaz uykusunu alıyordur çünkü.

Benim de 2.doğum olcak insallah bu da halinden gayet memnun görünüyor hayır sıkış pıkış ne anliyosun orda durmaktan çık artik diyorum yok hiç arka tarafina taktigi yok :)

Benim de 2.doğum olcak insallah bu da halinden gayet memnun görünüyor hayır sıkış pıkış ne anliyosun orda durmaktan çık artik diyorum yok hiç arka tarafina taktigi yok :)
Bende beklemedym bi oglm var,oğlumda 41. Haftada gelmsti .Bu kız erken olur dediler ama henüz visey yok.Yalnz kalcamda vs agri var ama sanci degil devamli sızı halnde

limpido canım listeyi güncelleyebilir misin bilmiyorum ama yazayım yinede. 07.12.2020 sezeryan doğum kız bebek Arven Nisa 2800 kg 48 cm

limpido evet canım son listede bende yokum sen de meşgulsün muhakkak eğer ekleme yaparsan diye bende yazıyorum . 05/12/2020 ssvd doğum erkek bebek ismi Selim Emre 3080 g 50 cm

Bi Hindistancevizyağını denememiştim onu da deneyeyim cnm sağol lahana sütü keserken kullanıyorlar genelde ama onu bilemedim riske atmayayım yine De sağolasın
Canım ben mumsynaturel diye bi krem sipariş verdim yorumları çok iyiydi. İşe yararsa yazarım yine. Bi gündür emzirirken memeyi sokabildiğim kadar ağzına sokmaya çalışıyorum o zaman yarayı çok acıtmıyor. Bi de sütü sürüp kurutup öyle kapat memeyi emzirme sonrası. Mastit için lahana yaprağı mucize gibi iyi geldi. İnşallah şifa buluruz. Göğüs yarası hayattan soğutuyor insanı

Canım veremiyorum ki işte koskoca kahverengi kısım var memede çocuğun ağzı küçücük. Keşke verebilsem o zaman acımıyor ama ağzını o kadar açtıramıyorum

Kızlar sarılık değerini doktor nasıl ölçüyor? Kan mı alıyorlar? Sarılık oluyor besleyince düzeliyor gözündeki sarılık. Ne zaman doktora götürmek gerekir ki? Gözündeki sarılık geçmezse mi götüreyim?

Bende beklemedym bi oglm var,oğlumda 41. Haftada gelmsti .Bu kız erken olur dediler ama henüz visey yok.Yalnz kalcamda vs agri var ama sanci degil devamli sızı halnde
Benim de oğlum olcak insallah ilki kizdi 39+3 de gelmisti dun nst de biraz sanci çikti ama açilma olmadan nasil olcak bilmiyorum Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin stres oluyo insan ister istemez

Benim de oğlum olcak insallah ilki kizdi 39+3 de gelmisti dun nst de biraz sanci çikti ama açilma olmadan nasil olcak bilmiyorum Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin stres oluyo insan ister istemez
Evet stres oluyorz ne zaman gelck diye ama bende bugünler enerji yok yatıp dinlemek istyrm genelde.Gerci covid atlattm onun da bitkinligi muhtemln. Rabbim hepmze guzel doğumlrnasib etsn .

Arkadaslar uykuya geciste emzik veriyor musunuz bebeginize? Onceleri emip uyuyordu simdi memede uyuya kaliyor 1 saat memede kaldigi oluyor cekecegim esnada geri emmeye basliyor yataga yatirince uyaniyor doymuyor desem kirli bez ve kilosu normal bilemedim.

Tutuyorsa mutlaka ver canım, bende emzik çok gerekli değil diye düşünüyordum ama memeye düşkün bir bebekse çok zor oluyor sürekli emzirmek elini kolunu bağlıyor. Ben emzik verip mayıştırıyorum ama dalamıyor emzikle, iyice uykusu gelince memeye koyuyorum öyle uyuyor. Sürekli memede tutsam çok emiyor sonra kusup tekrar uyanıyor böyle bir kısır döngüye giriyoruz

Maşallah senin bebişine de canım benim haberlerin iyi olmasına çok sevindim 16 sında doğum yapmıştın sen dimi. arka arkaya doğurduk diye hatırlıyorum benim de 17 sinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…