2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hiç kontrol edebildiniz mi, kılcal çizik ya da genel bir kızarıklık falan oluş muşmuydu acaba? Epizyosuz normal doğuran birine hiç denk gelmedigim için bu bilgiyle de ilk kez karşılaştım. Aklımda olsun.
Hiç kontrol etmedim . Ama bu yanma hissinin normal olduğunu söyledi doktorum geçer dedi ki geçti de şükür . Muayeneye gittiğimde sadece karından ultrasonla rahmin toparlanmasına baktı . Bende hiç epizyosuz doğuran birine denk gelmedim . Ama doğum esnasında ve öncesinde doktorum senin çatın doğuma çok uygun demişti belki ondan sebep herhangi bir kesiye gerek kalmamış olabilir . Gebelikten ve Pandemiden önce de düzenli olarak hafta da 2 gün pilatese gidiyordum 1 yıl sürmüştü araya pandemi girdi sonrasında hamilelik. Şimdi artık evde tekrardan başlayacağım nasipse çünkü gerçekten güzel esneklik kazandırıyor.

Sağlıkla gelsin inşallah güzel bir doğum olsun

Emzirdim ama uyumadı canım. O an uyumamış olabilir hemen mama vermek ne alaka bende anlamadım. Bir de o zaman akşama kadar beklersiniz diye korkuttular akıllarınca

Emzirdim ama uyumadı canım. O an uyumamış olabilir hemen mama vermek ne alaka bende anlamadım. Bir de o zaman akşama kadar beklersiniz diye korkuttular akıllarınca
Benimki de uyumadı emerken hemen doktor yaptı tabi kadın doktor olmasaydı mecbur uyutmaya çalışırdım .

Akşama kadar niye beklicekmişsin çocuk bu sonunda muhakkak uyuyacak ne ilginçler aceleciler hemen verelim mamayı mayışsın bebek mantığındalar

Hiç kontrol edebildiniz mi, kılcal çizik ya da genel bir kızarıklık falan oluş muşmuydu acaba? Epizyosuz normal doğuran birine hiç denk gelmedigim için bu bilgiyle de ilk kez karşılaştım. Aklımda olsun.
Benim epizyo yapılmadı ama hafif sıyrık olmuş 3 tane küçük dikiş var dedi

Akşama kadar niye beklicekmişsin çocuk bu sonunda muhakkak uyuyacak ne ilginçler aceleciler hemen verelim mamayı mayışsın bebek mantığındalar
Vallahi bende anlamıyorum oda boşaltmak derdindeler sanırım. Tabii kabul etmedim sonuçta beni oraya bağlayacak değiller ya hem testten ilk seferde geçememe ihtimali de var. Tecrübeli olunca daha rahat oluyor insan

Darısı başıma, çok teşekkür ederim

Bende verdim zaten verecektim ilerde ama bu kadar erken verecegimi dusunmemistim surekli emmek istiyor ne yapacagimi sasirdim gogsumun dolmasina bile zaman kalmiyor dunden beri strese sokuyor bu da beni acaba doymuyor mu diye
Bende verdim zaten verecektim ilerde ama bu kadar erken verecegimi dusunmemistim surekli emmek istiyor ne yapacagimi sasirdim gogsumun dolmasina bile zaman kalmiyor dunden beri strese sokuyor bu da beni acaba doymuyor mu diye
Ben de sağdım az cıktı. Sürekli emzirmekten dolmasına fırsat kalmıyor aynen. Ben gün-de 1 mama vererek sütün artmasi icin zaman kazanmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…