2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Emzik denedin mi canim en azindan saat basi ver memeyi biraz sut biriksin doydugunu anlasin boyle cok yipratir seni minnos
Veriyorum emzik iki çekiyo süt gelmeyince atıyo canım. Sütüm var bu arada çok şükür. Ama bu çocuk 2 fırt çekip uyuyo haliyle doymuyo yarım saat sonra tekrar istiyo. Ne yapıcağımı şaşırdım

Benim de aynı, 5dk emip uyuyor, 1 saate uyanıyor tekrar.

Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

gunebakan_ size bir şey sormak istiyorum migren ile ilgili bir bilginiz var mı? Bu yaşıma kadar çekmediğim kalmadı migrenden. İlaç kullanmayı sevmediğim halde yutmadığım ilaç denemediğim yöntem kalmadı. Şimdi bebek olunca uyku düzensizliğinden iki de bir tutuyor ve ben mahvoluyorum bebeğimle zor ilgileniyorum. Belki sizin duyduğunuz, okuduğunuz bir yöntem bir çare vardır burada bir çok bilgi paylaşıyorsunuz. O yüzden size soruyorum.

Maşallah Allah bağışlasın
Kızımın adaşı olmuş

Merhaba. Ben ilkokuldan beri şiddetli migren atakları geçirirdim. Küçücük yaşımda başladım migren ilaçları kullanmaya. Öyle çok ilaç kullandım ki lisede mide yarası gelişti ve hiçbir ilaç kullanamaz hale geldim. O dönem her atağı elimi ayağımı soğuk suya sokarak, başımı soğuk suyla yıkayarak atlatmaya çalıştım. Bir gün o kadar ağır bir atak geçirdim ki yattığım yerden kalkamadım, annem kovayla yatağıma su taşıyıp yatağın ortasında masrapayla basımdan aşağı su dökmüştü

Ben 2 yıl önce şükürler olsun tamamen kurtuldum migrenden. Kızımın ağır alerji geçmişinden bahsetmiştim, kızım için okuduklarım bana da ışık oldu ve bir çok hastalığın vucut toksisitesiyle ilgili olduğunu öğrendim. Yani kabaca toksin atımı sağlarsanız iyilesiyorsunuz. Ben migren için değil hem genel sağlığım için hem sonraki gebeliklerimde bebeklerime temiz bir beden borçlu olduğumu düşünerek detokslar uyguladım. Kızımı 2 yıl emzirdikten sonra ilk iş su orucu adıyla bilinen açlık terapisi uyguladım, 36 saat, 3 gün ve 10 gün olmak üzere. Emzirme dönemi boyunca da tarama hacamatı ve kafa hacamatina devam ettim. Hacamat+su orucu ile migrenim tamamen geçti. Su orucundan sonra da astigmatım tamamen geçti. Bir de klordioksit var ama onu kullanmak için hem gebelik hem emzirme doneminde olmamak gerekiyor. Tum kullanım detayları kerri rivera'nın otizm olarak bilinen belirtilerden kurtulmak kitabında yazıyor. Su orucunu da hekim aidin salih'in gerçek tıp kitabında anlattığı şekilde uyguladım.

Özetle emzirirken yapabilecekleriniz 1. duzenli hacamat, 2. mümkün mertebe kimyasalsız yaşam, 3. Kan grubuna ya da mizaca uygun beslenme. Özellikle kan grubunuz 0 ise gluten ve süt ürünleri, A ise süt ürünleri fazlaca bas ağrısı yapar aklinizda bulunsun.

Son düzenleme:
Ben de sütümü sağıp biberondan mı versem diyorum daha doyurucu olur gibi
Kasık biberon ve şırınga vs..verebilirsin. Ben başlarda böyle verdim. Ama zaman ve sabir istiyor. Oncesinde kundaklamam falan gerekiyor eliyle kasik biberonu deviriyor.Sonra " eeee yeter be biberon vericem memeyi reddederse onu o zaman dusunurum"diyerekten :))))

Merhaba arkadaşlar bebeğine yalancı emzik veren var mı benim şiddetli meme ağrım var bebeğim emzik gibi de kullanıyor emzik versem olur mu

ayy masAllahh ya anlattikca dinleyesim geliyo valla ne guzel Allah saglikli uzuuuunnnn omur yazsin prensese size ayirmasin Rabbim insAllah. tekrar tekrar masAllah
Aminn hepimizin çocuklarına inşallah çok teşekkürler Allah size de istediğiniz gibi güzel bir doğum nasip etsin inşallah
Ben de ayrıntılı hesaplamayı bilmiyorum fakat kızkardeşime sordum 400 ıu alması gerekiyor dedi . Yani bir damla mı dedim 3 damlası 400 iu yapıyor onun dedi. Kendisi hesaplamış onun da küçük bebeği var Hatta diyor ben 4 damla veriyorum diyor kaşıkta kaldığı için. 1 fıs 3 damlaya karşılık geliyormuş .

Çok teşekkür ederim, bu bilgiyi kaydediyorum

Çok teşekkür ederim sizde bir cevap bulacağımı biliyordum Bende ilkokuldan beri yaşıyorum maalesef çok zor bir durum. Kan grubum A rh+ süt içmem pek ama peynir yoğurt günlük tüketiyorum. Demek ki daha da dikkat etmem gerekiyor. Hacamat nasıl yapabilirim bilmiyorum nedense o bana biraz ürkütücü geliyor. Tam olarak nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum.. Zor oluyor mu yapmak? Söylediğiniz kitapları da mutlaka edineceğim çok teşekkür ederim

Dedigin sey gerilmek sanirim bizimkide geriliyor ben cok uyutamazsam gazi vs yoksa kundak yapiyorum uyumasi kolaylasiuor uykusu derinlesince kundağı aciyorum deneyebilirsin canim ben cok fayda gordunm

Bence gittikce bilincli anne babalar oluyoruz birde boyle platformlarda ben cok sey ogreniyorum sizin gibi tecrubeli annelerden nekadar dogal bir dunyada yasamasakta herkes evladi icib elinden geleni yapmaya çalışıyor verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederm ⚘⚘

Ben teşekkür ederim ☺ Hacamat çok basit bir işlem, ben de ilk defa kızımın detoksu için gittiğim klinikte 28 yaşında yaptırdım. Kesin bayılırım diyordum ama çok rahattım. Ilk hacamatı sırttan yapıyorlar 7 kupa ile. 15 gün sonra kafadan yapılabiliyor. Kafadan yaptırdığım beni asıl rahatlatan oldu ama kafa derisi daha sıkı ve gergin olduğu için vakumla beraber baş ağrısı olmuştu hacamat sırasında. O ağırlık sonradan geçti. Daha dün konuştuk eşimle bu konuyu da. Hayatımı migrene gore planlayan biriydim, oraya gidemem basım agrir, bunu yapamam basim agrir, basim agrirsa sunu soyle yapayim, basim ağriyor sunu yemiyeyim gibi gibi... 2 yılda belki iki kere ağrımıştır başım, şükürler olsun.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz, bildiğim bir uzman varsa yazayım sizin için.

Uyandırıp emzirmeye devam ettirsen on süt bitince arkadakileri cekmek zor geliyo bebelere halbuki arka sutlerde onemli olmadi sagarak ver canim yine meme icin biraz ugras en son care sagmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…