- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.890
- 133
Ben de çok şey öğrendim tecrübelerini paylaşan annelerden, gerçekten bildiğini paylaşmak çok önemli. Bazen yazıyoruz, bir hassasiyet sebebiyle kasıtsız bir söz zülfü yare dokunuyor ama ben yine de fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim. Kim bilir sizin kazandığınız tecrübeler kimlere ışık olacak. Ben tesekkur ederimBence gittikce bilincli anne babalar oluyoruz birde boyle platformlarda ben cok sey ogreniyorum sizin gibi tecrubeli annelerden nekadar dogal bir dunyada yasamasakta herkes evladi icib elinden geleni yapmaya çalışıyor verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederm⚘⚘
Doydugundan eminsem veriyorum bazen beni aradigini hissediyorum o zaman meme vermeden ten temasi yapiyorum meme istegi azaliyor baktim olmuyor emzik veriyorum biraz sonrada vicdan yapiyorum ole bir döngü isteMerhaba arkadaşlar bebeğine yalancı emzik veren var mı benim şiddetli meme ağrım var bebeğim emzik gibi de kullanıyor emzik versem olur mu
Aynen cnm bebeğim 40 dk emse de doymuyor benim sütüm az mama destekli gidiyorum zaten ama memeyi de emzik niyetine kullanmaya başladıDoydugundan eminsem veriyorum bazen beni aradigini hissediyorum o zaman meme vermeden ten temasi yapiyorum meme istegi azaliyor baktim olmuyor emzik veriyorum biraz sonrada vicdan yapiyorum ole bir döngü iste
Emzik sart canim sen memeden alana kadar gazi tuvaleti geliyor uyutman zorlaşır. ilk verdigimde oguruyor falabn aldiris etme 4 5 defa dene elbet cekmeye başlıyorAynen cnm bebeğim 40 dk emse de doymuyor benim sütüm az mama destekli gidiyorum zaten ama memeyi de emzik niyetine kullanmaya başladı
MasAllah ya valla harika insAllah bizde bu sekil ilerleriz agri bebek hareket ettikce mi yoksa oyle normal gelen agri mi ya benim beben hareket ettikce oluyo yakinim o dogum sancisi degil dedi. Belim kasigim sizliyo bazende yurutmuyo filan
Anladim tesekkur ederim bol sutlu gunlerİnşallah canim. Hareket ettikçe gelen bir ağrı değildi canım. Başlarda adet sancısı gibi hafif hafif başladı. Sonra karnimin alt bolgesinde kasiklarimda cok yoğun hissettim.
Herkese çok teşekkür ederiz güzel dilekleri için
Teşekkür ederim cnmEmzik sart canim sen memeden alana kadar gazi tuvaleti geliyor uyutman zorlaşır. ilk verdigimde oguruyor falabn aldiris etme 4 5 defa dene elbet cekmeye başlıyor
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim, bu bilgiyi kaydediyorum
Hacamatta aslında illa ki 7 kupa olacak diye birşey de yok. Yağmur mirzayeva yapmıştı ilk hacamatımı bana da ve 3 kupa koymuştu . Yeterli olduğunu söylemişti. Birde cam küçük kavanozlarla yapıyordu en sağlıklısının bu olduğunu söylemişti. Allah ondan razı olsun o hacamattan sonra en ufak bir iş yaptığımda ağrıyan belimin ağrısı geçmişti .Ben teşekkür ederim ☺ Hacamat çok basit bir işlem, ben de ilk defa kızımın detoksu için gittiğim klinikte 28 yaşında yaptırdım. Kesin bayılırım diyordum ama çok rahattım. Ilk hacamatı sırttan yapıyorlar 7 kupa ile. 15 gün sonra kafadan yapılabiliyor. Kafadan yaptırdığım beni asıl rahatlatan oldu ama kafa derisi daha sıkı ve gergin olduğu için vakumla beraber baş ağrısı olmuştu hacamat sırasında. O ağırlık sonradan geçti. Daha dün konuştuk eşimle bu konuyu da. Hayatımı migrene gore planlayan biriydim, oraya gidemem basım agrir, bunu yapamam basim agrir, basim agrirsa sunu soyle yapayim, basim ağriyor sunu yemiyeyim gibi gibi... 2 yılda belki iki kere ağrımıştır başım, şükürler olsun.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz, bildiğim bir uzman varsa yazayım sizin için.
BBen veriyorum. Muptelasi olur diye korktum ama oyle olmadi. bazen aliyor bazen almiyor falan. Uykuya dalınca ağzından atıyor. Bir dene istersenMerhaba arkadaşlar bebeğine yalancı emzik veren var mı benim şiddetli meme ağrım var bebeğim emzik gibi de kullanıyor emzik versem olur mu
Bilmiyorum ki canım yarın tekrar gideceğim değerine bakılacak onun dışında öyle uzayan bı sarılık olursa asıl arastirma yapılıyormuş simdi ne olacağı belli olmadığından yapilsa da muamma yeni doğan 3 4 kez yatabiliyomus şuan sebepsiz gorunuyo sarılığımızCanım benim bebegimn mesela benden gelen gilbert hastalıgından kaynaklı olabilir benim babamda olan hastalık bana geçmiş benden belki cocgma geçmiş olabilir tenimizde sarılık var
Eczanede de 35 tl ocean 400 unite.65 tl zaten degil ustune çıkıp indiriyorlar. Nasil ortamda saklndigi belli degil.Isi nem sıcaklık takibi yok.Netten almyn bence en yakn eczanedn alin bebek kullnckgunebakan_ merhaba, dün konuştuğunuz damlalar bunlar mıydı acaba? Bende sağlık ocağının verdiği D vitaminini kullanıyordum ama dün yazdıklarınızı okuyunca değiştirmeye karar verdim. Bir de çok güzel indirim olmuş almak isteyen arkadaşlar var ise bakabilirler. Hangisini almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
Benimki de öyle cnm eşim karışıyor da zararlı diye merak ettim sağol cnmBBen veriyorum. Muptelasi olur diye korktum ama oyle olmadi. bazen aliyor bazen almiyor falan. Uykuya dalınca ağzından atıyor. Bir dene istersen
Bende sipariş verdim Philips aventin emziklerinden yarın elimde olur herhalde. Normalde almayacaktım ama çocuk hiç durmuyor bazen tuvalete bile gidemiyorum emzik yerine kullanıyor beni resmen. En azından 5-10 dk oyalamak vakit kazanmak için kullanacağım.BBen veriyorum. Muptelasi olur diye korktum ama oyle olmadi. bazen aliyor bazen almiyor falan. Uykuya dalınca ağzından atıyor. Bir dene istersen
Hiç bu açıdan düşünmemiştim mantıklı gerçektenEczanede de 35 tl ocean 400 unite.65 tl zaten degil ustune çıkıp indiriyorlar. Nasil ortamda saklndigi belli degil.Isi nem sıcaklık takibi yok.Netten almyn bence en yakn eczanedn alin bebek kullnck
Evet, 7 kupa gibi bir standart olmadığını biliyorum, aidin salih hanımın kitaplarından. Yağmur mirzayeva da galiba aidin salih hanımın izinden bir parmak şaşmamaya özen gösteren biri. Allah ilmini artırsın. 7 kupa kısmı hacamatı sertifika egitimleri ile öğrenen okulluların standart uygulaması olduğu için hacamat hakkında ön hazırlık bilgisi olması açısından yazdım. Okullular ille de önce tarama hacamatı ille de 7 kupayla başlıyor, ben en azından böyle deneyimledim. Bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum, kızımı sabahlara kadar uyutmayan alerjiden ilk hacamatından sonra kurtulduk. Mucizevi bir tedavi. Senelerce bağnazlıkla, cahillikle bir tutup insanları bu tedaviden mahrum birakanlar, insanlar gözünü açtıktan sonra da para için tukurduklerini yalayıp hastanelere bile hacamat klinikleri açanlar hesabını veremeyecek bu kötülüklerinin.Hacamatta aslında illa ki 7 kupa olacak diye birşey de yok. Yağmur mirzayeva yapmıştı ilk hacamatımı bana da ve 3 kupa koymuştu . Yeterli olduğunu söylemişti. Birde cam küçük kavanozlarla yapıyordu en sağlıklısının bu olduğunu söylemişti. Allah ondan razı olsun o hacamattan sonra en ufak bir iş yaptığımda ağrıyan belimin ağrısı geçmişti .
Dedigin sey gerilmek sanirim bizimkide geriliyor ben cok uyutamazsam gazi vs yoksa kundak yapiyorum uyumasi kolaylasiuor uykusu derinlesince kundağı aciyorum deneyebilirsin canim ben cok fayda gordunm
Evet okullular öyle yapıyorlar. Bana yağmur hanıma 2 defa yaptırmak nasip oldu ondan sonra da yine çok iyi bir genç kız vardı yapan ona yaptırıyordum tarama hacamatı şeklinde yukardan başlayarak her seferinde 3 er kupa şeklinde. En son martta yaptırabildim bir daha da kısmet olmadı zaten hamile olduğumu öğrendim sonrasında. Hamilelik istiyordum fakat 6-7 ay geçti olmuyordu bir türlü . Martta rahim bölgesine de bir kupa attırdım. Bilmeyenler için rahimin kendisine değil arka taraftan yani sırtımızdan Rahime denk gelen yere kupa atılıyor. Ordan baya bir gaz çıktığını söyledi hacamat yapan arkadaş. Ve ben o ay o hacamattan sonra hamile kaldım. Gerçekten ben de herşeye faydası olduğuna gönülden inanıyorum maddi manevi. Şimdi maalesef karşı olan birçok doktor vs. Rant kapısına çevirdi bu işi. Karşılığında çok fahiş fiyatlar isteyenler var.Evet, 7 kupa gibi bir standart olmadığını biliyorum, aidin salih hanımın kitaplarından. Yağmur mirzayeva da galiba aidin salih hanımın izinden bir parmak şaşmamaya özen gösteren biri. Allah ilmini artırsın. 7 kupa kısmı hacamatı sertifika egitimleri ile öğrenen okulluların standart uygulaması olduğu için hacamat hakkında ön hazırlık bilgisi olması açısından yazdım. Okullular ille de önce tarama hacamatı ille de 7 kupayla başlıyor, ben en azından böyle deneyimledim. Bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum, kızımı sabahlara kadar uyutmayan alerjiden ilk hacamatından sonra kurtulduk. Mucizevi bir tedavi. Senelerce bağnazlıkla, cahillikle bir tutup insanları bu tedaviden mahrum birakanlar, insanlar gözünü açtıktan sonra da para için tukurduklerini yalayıp hastanelere bile hacamat klinikleri açanlar hesabını veremeyecek bu kötülüklerinin.
Canım uyandırıyorum uyandırdığım haliyle bile 7-8 dk sürüyor dur kalk toplam emme süresi. Bugün sağdım sağdığım sütten verdim valla çok daha pratik oluyor lıkır lıkır içti. Ama biberona alışırsa ileride pişman olur muyum ya da sağma makinask sütümü küstürür mü düşünmedim değilUyandırıp emzirmeye devam ettirsen on süt bitince arkadakileri cekmek zor geliyo bebelere halbuki arka sutlerde onemli olmadi sagarak ver canim yine meme icin biraz ugras en son care sagmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?