İşe yarıyor mu acaba ona göre alayım ben deBenim de öyle. Contractubex kullanıyorum. Doktorum 3 ay kullan dedi.
Bakmadım ama altını açtığımda bakarım ben de. Benim de değerlerden biri 45. Bize bir öneride bulunmadılar. Normal gördü doktor bu haftalar icin. 1 ay sonra yine bakılacak. Biz de de sol bacağı aktif değil. Bol bol yatır onu. Bacakları serbest dizlerdrn kırık kalsinBebeğinin bacağındaki boğumlar arasında farklılık olduğunu farkettin mi? Benimkinde fark var maalesef dikkatli bakınca anlıyorum ben, bir de sağ bacağını diğeri kadar aktif kullanmadığını farkettim. Çırpınırken hep sol bacağını kullanıyor. 56 değil ama 47 açısı beni korkutuyor. Çift bez takıyorum inşallah kendi kendine düzelir
Benimki de kulotlu korseydi tuvalete de malum sık gidildigi icin giyip cikartirken acitti iyice oyle de iyiymis yukariya toplanmiyorsa ya da asagidan gobek cikmiyorsaKülotlu korse giymiştim o çok acıttı çıkarttım. Annem termal korse almış sadece bele sarılıyor ve istediğin kadar sıkılıyor. Onu takabiliyorum. Dikişin üstüne gelmeyecek şekilde. Gerçi dün kocamın fıtığı coştu. Beli Felç gibi oldu adamın o yüzden ona taktım belki rahatlatır diye. Ama o korse çok rahat bişey.
Yok canm beklemedym hala yalnız bugun agri vs yok,enerjigm yoksa yarn mi gelck duygusu bastı.. hic akışına birakamyrz kiAynen canım ya ne uyuyabılıyorum ne hayattan tad alabılıyorum hayat cok zor gelıyor artıksenın dogum olmamısmıydı
Canım oturma odasında kaldı damla gidince isim yazarım mutlaka sana şimdi oğlanı emziriyorum.... güzel dileklerin için amin canım inşallah Allah kimseye reflu yaşatmasın canim senin kızın sa da reflu olabilir haber ver bana dr dan çıkınca
Tamam canım gidip geldik bugün çok şükür reflü değil sanırım. Reflü falan demedi. Çok kusuyor dedim fışkırtarak dedim. Emzirince hemen omzuna kaldırma biraz kucağında yatsın emdikten sonra içtiği süt mideye otursun öyle kaldıe gaz çıkarmaya dedi.Canim sab simplex birde zinco
Evet canım normal doğum. Zaten gaz problemimiz var. Bugün 38 günlük benimki. Gaz problemimiz var diye damla kullanıyoruz. Tuvaletini yapamıyordu yapıyor şimdi şükür.Canim kabızlık sorunu yok çok şükür ama aşırı gaz sorunu var ve ilk hafta bitti gaz sorunu başladı. Ikiniyor sürekli damlaları vermesem ağlaması hiç durmayacak. Sab simplex ve zinco günde 4 sefer 10 a 5 damla şeklinde kullanıyorum. Yeterli gelmediği bile oldu iki kere fitil koydum rahatladı. Çok zor gaz sıkıntısısezaryen ve erkek bebekte çok gaz oluyormuş. En az 2 veya 3 ayda gecer diyo herkes.
Gaz sorunu başlamıştır, normal dogummuydu?
9 kilo gitti. Tekrar alıyorum sanırım çok fazla yiyorum çünküKızlar doğumdan sonra kaç kilo vermişsiniz? Benim 1 kg bile gitmemiş, hani 6 10 kg arası giderdibu da mı gol değil bee
Bilmiyorum ki valla inşallah işe yararİşe yarıyor mu acaba ona göre alayım ben de
Maşallah maşallah nazar değmesin hep böyle gider inşallah :) bizim de son bir haftaya kadar düzenimiz böyleydi emer gazını çıkarır uyurdu bütün gün çok rahatmışım meğerEvett kızlarr bugün bizim de bir aylık kontrolümüz vardı. Ela'm 3700 gr 53 cm olmuş şükür. Çok iyi kilo almış bir ayda dedi. Çok kusmasını emerken ağlamasını karın ağrısını söyledim. Bir haftadır kakasını yaparken zorlandığını biogaia ve sab simplex kullandığımı söyledim. Kusmaları için emzirince hemen omzuna kaldırma gaz için biraz kucağında yatsın emdikleri otursun mideye sonra kaldır dedi öyle azalır Kusmaları yediklerinin fazlasını da çıkartıyordur korkulacak bir şey yok dedi. Kakası için sütünü sağıp içine biraz zeytinyağı karıştır ver daha rahat yapar dedi. Biogaia ve sab simplex e devam etmemi söyledi. Şükür çok iyi bir doktor buldum kızıma hem çok tecrübeli hem çok ilgili. Bu arada biogaia kullanan arkadaşlar dün konuşmuştuk bu hafta bizim 3. Haftamız damlalarda düne kadar çok ağlıyodu dün akşam o kadar güzel uyudu ki sadece emdi tuvaletini yaptı uyudu ve bugün de aynı sürekli uyuyor ihtiyaçlarını giderip inşallah böyle devam eder, bu arada dün geceden beri kakasını çok iyi yapmaya başladı hatta öyle iyi yapıyo ki mata falan yaptı ben bez değiştirirkenaklıma geldikçe doktorun anlattıklarını yazarım şimdilik bu kadarını hatırlayabildim. Bizden haberler böyle şükür kızım iyi. Kalça ultrasonu ve göz muayenesi yapılacak bir dahaki ay. Erken doğduğu için tam gelişmemiştir bir dahaki ay yapalım daha iyi sonuç alırız dedi.
Ahh ahh nerde keşke hep böyle gitsee.Maşallah maşallah nazar değmesin hep böyle gider inşallah :) bizim de son bir haftaya kadar düzenimiz böyleydi emer gazını çıkarır uyurdu bütün gün çok rahatmışım meğerta ki 6. haftası bitene kadar. Ne zaman kırkımız çıktı ataklar başladı gündüz asla uyku uyumuyor bütün gün emmek istiyor yeni emmiş olsa bile uykusunda meme arıyor. Kendinizi hazırlayın hatta o hafta için elinizde yemek stoğu başucunuzda atıştıracak içecek bişeyler falan olsun çok ihtiyaç oluyor bebek kucaktayken
kilosu da çok güzel artmış maşallah, küçük doğan bebekler gerçekten çok çabuk toparlıyor bizimki de 1400 gr almış ilk ay akranlarına yetişmişler bile
2. Topuk kanı aldılar mı onda da mı sorun çıktı? Topuk kanında burada okudugum kadarıyla hatalı sonuc çok oluyor. Prematüre bebekleri olan arkadaşım var onlarında ılk test sorunlu ıkıncı de dogru cıkmıstıKizlar merhaba, bir hafta once 34+6 da erken doğum yaptim, oğlumun topuk kani testinde kah adlı bir deger yüksek çıkmış sağlik mudurluğunden aradilar fakulteye goturmem gerekiyormuş. Başina böyle bir şey gelen oldu mu panik oldum internette bir sürü şey var bu konu hakkinda. Prematüre doğduğu için test hatali sonuç vermiş olabilir diyenler var. Zaten bir haftadır küvezde tam taburcu olacaktı bu ortaya çıkti yeni test bir haftada sonuçlanıyor içim içimi yiyor
2590 dogmustu degıl mı maşallah çok güzel kilo almış boyu da süper uzamışEvett kızlarr bugün bizim de bir aylık kontrolümüz vardı. Ela'm 3700 gr 53 cm olmuş şükür. Çok iyi kilo almış bir ayda dedi. Çok kusmasını emerken ağlamasını karın ağrısını söyledim. Bir haftadır kakasını yaparken zorlandığını biogaia ve sab simplex kullandığımı söyledim. Kusmaları için emzirince hemen omzuna kaldırma gaz için biraz kucağında yatsın emdikleri otursun mideye sonra kaldır dedi öyle azalır Kusmaları yediklerinin fazlasını da çıkartıyordur korkulacak bir şey yok dedi. Kakası için sütünü sağıp içine biraz zeytinyağı karıştır ver daha rahat yapar dedi. Biogaia ve sab simplex e devam etmemi söyledi. Şükür çok iyi bir doktor buldum kızıma hem çok tecrübeli hem çok ilgili. Bu arada biogaia kullanan arkadaşlar dün konuşmuştuk bu hafta bizim 3. Haftamız damlalarda düne kadar çok ağlıyodu dün akşam o kadar güzel uyudu ki sadece emdi tuvaletini yaptı uyudu ve bugün de aynı sürekli uyuyor ihtiyaçlarını giderip inşallah böyle devam eder, bu arada dün geceden beri kakasını çok iyi yapmaya başladı hatta öyle iyi yapıyo ki mata falan yaptı ben bez değiştirirkenaklıma geldikçe doktorun anlattıklarını yazarım şimdilik bu kadarını hatırlayabildim. Bizden haberler böyle şükür kızım iyi. Kalça ultrasonu ve göz muayenesi yapılacak bir dahaki ay. Erken doğduğu için tam gelişmemiştir bir dahaki ay yapalım daha iyi sonuç alırız dedi.
Emzik tutmuyormu canim kurtarici olurMaşallah maşallah nazar değmesin hep böyle gider inşallah :) bizim de son bir haftaya kadar düzenimiz böyleydi emer gazını çıkarır uyurdu bütün gün çok rahatmışım meğerta ki 6. haftası bitene kadar. Ne zaman kırkımız çıktı ataklar başladı gündüz asla uyku uyumuyor bütün gün emmek istiyor yeni emmiş olsa bile uykusunda meme arıyor. Kendinizi hazırlayın hatta o hafta için elinizde yemek stoğu başucunuzda atıştıracak içecek bişeyler falan olsun çok ihtiyaç oluyor bebek kucaktayken
kilosu da çok güzel artmış maşallah, küçük doğan bebekler gerçekten çok çabuk toparlıyor bizimki de 1400 gr almış ilk ay akranlarına yetişmişler bile
Evet canım 2590 doğmuştu ve 2455 e düşmüştü evet ya 48 cm doğmuştu hem boy hem kilo bakımından iyi maşallah2590 dogmustu degıl mı maşallah çok güzel kilo almış boyu da süper uzamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?