2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım çok geçmiş olsun bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. İnşallah test hatalıdır ve bir sıkıntısı yoktur inşallah bebeğinin. Dualarım sizinle. İnşallah güzel haberler alırız.

Benimki 4 yaşında olacak tuvalet eğitimi aldı ama yine de bana ihtiyacı okuyor altını temizleyemiyor normalde kreşe gidiyor ama kovitten dolayı korkuyorum gönderemiyprım senin işin daha zormuş Allah yardımcınız olsun

Canım kaç kilo dogmustu bebegin

Benimki de 4 yaşında. Benden başka kimseye de yaptırmıyor tuvalet temizliğini. Kreşe göndereceğim diye seviniyordum ona da gönderemiyoruz korkudan. Evde sıkıntıdan patladı çocuk habire tv telefon bilgisayarla oynuyor ben ilgilenemeyince. Çok üzülüyorum. Kreşte ne güzel eğitim alıyorlardı. Ama şimdi mutasyonlu virüs çıktı bir de çocukları vuruyormuş daha çok. Bu korkuyla artık hiç gönderemem kreşe

Emzik tutmuyormu canim kurtarici olur
Kriz anlarında hiç tutmuyor, meme sanıp önce diliyle kontrol ediyor olmadığını anlayınca kafasını çevirip ağlamaya devam ediyor sadece çok mayışık uykuya dalmak üzereyken tutturabiliyorum o da 5 dakika. Çok isterdim tutmasını, emzik niyetine beni kullanıyor çok uğraştım alıştıramadım bi türlü

Yok canm beklemedym hala yalnız bugun agri vs yok,enerjigm yoksa yarn mi gelck duygusu bastı.. hic akışına birakamyrz ki
Benım doktorum pazartesiden itibaren izinliymis bi hafta boyunca sansım işte . 40+ oluyorum kadın iiznli . Kocam dogum hedıyemı bile getırdı ama ben hala dogurmadım düşünki durum okdr vahim

Kızlar hastanelerde durumlar nasıl yani oda süslemesi falan yaptınızmı ziyaretçi kabul ettıler mi malum korona var yanıma esımı annemı alacaklarmı aklımda deli sorular

Kızlar hastanelerde durumlar nasıl yani oda süslemesi falan yaptınızmı ziyaretçi kabul ettıler mi malum korona var yanıma esımı annemı alacaklarmı aklımda deli sorular
Cnm hastaneye göre değişir muhtemelen . Bizim hastane doğuma eşimi ald i. Ama ziyaretçi kimseyi almadı. Süsleme de izin verdi ama ziyaretçi olmayınca süsleme sadece fotoğraf için oldu :) onu hastane ile görüş bi

Bizde o durumdayız aynı bi akşamları 5-10 dk kitap galan okuyorum o kadar TV telefon gidiyor aslında şarkılar sayıları öğrendi ama Yine de kreş gibi olmuyor hava da soğudu hep evde çoçuk önce sağlık diyorum belki 4 ocaktan itibaren yollarım bi kreşten kaydını da almadık parasını da veriyoruz çünkü

Bugün 12. Günüydü ve bebeğimde aşırı iştah var. Sabahtan beri deli gibi aranıyor. Süt mama emzik ne varsa verdim çok vermek de istemiyorum sonra kusuyor. Emziği biraz çekip düşürüyo sonra ağlıyo yine kalkıp emziği ağzına takmak zorundayım. Bu bi çeşit atak mı

İkinci testi dün verdik bir haftaya sonuçlanıyormuş, pazartesi fakulteye gideceğiz muhtemelen sonucu beklemeden. Kah adli değer böbrek üstü bezlerinde bir hormonla alakaliymis

Tam doydugundan emin değil sen biraz daha ver süt

Gaz varken de yapıyorlar onu. Gazını çıkardığından emin ol. Dediğin gibi kusuyorsa doyuyordur.

Amin insallah canim Allah hepimizin yardimcisi olsun evlatlarimizi korusun

Miniler cok akilli ya bizimkide uyuyo numarasi yapiyo mutfaga girmemle cikmam bir oluyo

Bizde iki defa verdik topuk kani bisi cikmadi canim hatali cikiyor cogu zaman gonlunu ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…