- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
Canım çok geçmiş olsun bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. İnşallah test hatalıdır ve bir sıkıntısı yoktur inşallah bebeğinin. Dualarım sizinle. İnşallah güzel haberler alırız.Kizlar merhaba, bir hafta once 34+6 da erken doğum yaptim, oğlumun topuk kani testinde kah adlı bir deger yüksek çıkmış sağlik mudurluğunden aradilar fakulteye goturmem gerekiyormuş. Başina böyle bir şey gelen oldu mu panik oldum internette bir sürü şey var bu konu hakkinda. Prematüre doğduğu için test hatali sonuç vermiş olabilir diyenler var. Zaten bir haftadır küvezde tam taburcu olacaktı bu ortaya çıkti yeni test bir haftada sonuçlanıyor içim içimi yiyor
Benimki 4 yaşında olacak tuvalet eğitimi aldı ama yine de bana ihtiyacı okuyor altını temizleyemiyor normalde kreşe gidiyor ama kovitten dolayı korkuyorum gönderemiyprım senin işin daha zormuş Allah yardımcınız olsunBende aynı durumdayım emzir altini al uyut geri kalan zamanda kizimla ilgilenmeye calisiyorum ona birseyler hazirla o da bezli onun bezini al ev isi derken gecip gidiyor zaman. Rezene yapiyorum inan yaptigimi unutuyorum su gibi soguk iciyorum hep ama yinede yıkılmadım ayaktayım
Ya maşAllah iki damlayıdamı kullanıyorsunuz acaba ? İkiside bebişemş ?Bu arada biogaia ve sab simplex den sonra üstten gazını atamayan kızım şimdi memede emerken bile gazını atıyor kızlar onu da söyleyeyim.
Canım kaç kilo dogmustu bebeginEvett kızlarr bugün bizim de bir aylık kontrolümüz vardı. Ela'm 3700 gr 53 cm olmuş şükür. Çok iyi kilo almış bir ayda dedi. Çok kusmasını emerken ağlamasını karın ağrısını söyledim. Bir haftadır kakasını yaparken zorlandığını biogaia ve sab simplex kullandığımı söyledim. Kusmaları için emzirince hemen omzuna kaldırma gaz için biraz kucağında yatsın emdikleri otursun mideye sonra kaldır dedi öyle azalır Kusmaları yediklerinin fazlasını da çıkartıyordur korkulacak bir şey yok dedi. Kakası için sütünü sağıp içine biraz zeytinyağı karıştır ver daha rahat yapar dedi. Biogaia ve sab simplex e devam etmemi söyledi. Şükür çok iyi bir doktor buldum kızıma hem çok tecrübeli hem çok ilgili. Bu arada biogaia kullanan arkadaşlar dün konuşmuştuk bu hafta bizim 3. Haftamız damlalarda düne kadar çok ağlıyodu dün akşam o kadar güzel uyudu ki sadece emdi tuvaletini yaptı uyudu ve bugün de aynı sürekli uyuyor ihtiyaçlarını giderip inşallah böyle devam eder, bu arada dün geceden beri kakasını çok iyi yapmaya başladı hatta öyle iyi yapıyo ki mata falan yaptı ben bez değiştirirkenaklıma geldikçe doktorun anlattıklarını yazarım şimdilik bu kadarını hatırlayabildim. Bizden haberler böyle şükür kızım iyi. Kalça ultrasonu ve göz muayenesi yapılacak bir dahaki ay. Erken doğduğu için tam gelişmemiştir bir dahaki ay yapalım daha iyi sonuç alırız dedi.
Benimki de 4 yaşında. Benden başka kimseye de yaptırmıyor tuvalet temizliğini. Kreşe göndereceğim diye seviniyordum ona da gönderemiyoruz korkudan. Evde sıkıntıdan patladı çocuk habire tv telefon bilgisayarla oynuyor ben ilgilenemeyince. Çok üzülüyorum. Kreşte ne güzel eğitim alıyorlardı. Ama şimdi mutasyonlu virüs çıktı bir de çocukları vuruyormuş daha çok. Bu korkuyla artık hiç gönderemem kreşeBenimki 4 yaşında olacak tuvalet eğitimi aldı ama yine de bana ihtiyacı okuyor altını temizleyemiyor normalde kreşe gidiyor ama kovitten dolayı korkuyorum gönderemiyprım senin işin daha zormuş Allah yardımcınız olsun
Kriz anlarında hiç tutmuyor, meme sanıp önce diliyle kontrol ediyor olmadığını anlayınca kafasını çevirip ağlamaya devam ediyorEmzik tutmuyormu canim kurtarici olur
Benım doktorum pazartesiden itibaren izinliymis bi hafta boyunca sansım işte . 40+ oluyorum kadın iiznli . Kocam dogum hedıyemı bile getırdı ama ben hala dogurmadım düşünki durum okdr vahimYok canm beklemedym hala yalnız bugun agri vs yok,enerjigm yoksa yarn mi gelck duygusu bastı.. hic akışına birakamyrz ki
Cnm hastaneye göre değişir muhtemelen . Bizim hastane doğuma eşimi ald i. Ama ziyaretçi kimseyi almadı. Süsleme de izin verdi ama ziyaretçi olmayınca süsleme sadece fotoğraf için oldu :) onu hastane ile görüş biKızlar hastanelerde durumlar nasıl yani oda süslemesi falan yaptınızmı ziyaretçi kabul ettıler mi malum korona var yanıma esımı annemı alacaklarmı aklımda deli sorular
Hangi hastane canımCnm hastaneye göre değişir muhtemelen . Bizim hastane doğuma eşimi ald i. Ama ziyaretçi kimseyi almadı. Süsleme de izin verdi ama ziyaretçi olmayınca süsleme sadece fotoğraf için oldu :) onu hastane ile görüş bi
Bizde o durumdayız aynı bi akşamları 5-10 dk kitap galan okuyorum o kadar TV telefon gidiyor aslında şarkılar sayıları öğrendi ama Yine de kreş gibi olmuyor hava da soğudu hep evde çoçuk önce sağlık diyorum belki 4 ocaktan itibaren yollarım bi kreşten kaydını da almadık parasını da veriyoruz çünküBenimki de 4 yaşında. Benden başka kimseye de yaptırmıyor tuvalet temizliğini. Kreşe göndereceğim diye seviniyordum ona da gönderemiyoruz korkudan. Evde sıkıntıdan patladı çocuk habire tv telefon bilgisayarla oynuyor ben ilgilenemeyince. Çok üzülüyorum. Kreşte ne güzel eğitim alıyorlardı. Ama şimdi mutasyonlu virüs çıktı bir de çocukları vuruyormuş daha çok. Bu korkuyla artık hiç gönderemem kreşe
İkinci testi dün verdik bir haftaya sonuçlanıyormuş, pazartesi fakulteye gideceğiz muhtemelen sonucu beklemeden. Kah adli değer böbrek üstü bezlerinde bir hormonla alakaliymis2. Topuk kanı aldılar mı onda da mı sorun çıktı? Topuk kanında burada okudugum kadarıyla hatalı sonuc çok oluyor. Prematüre bebekleri olan arkadaşım var onlarında ılk test sorunlu ıkıncı de dogru cıkmıstıHangı degerı yuksek cıktı?
Ist. Ataşehir memorialHangi hastane canım
Tam doydugundan emin değil sen biraz daha ver sütBugün 12. Günüydü ve bebeğimde aşırı iştah var. Sabahtan beri deli gibi aranıyor. Süt mama emzik ne varsa verdim çok vermek de istemiyorum sonra kusuyor. Emziği biraz çekip düşürüyo sonra ağlıyo yine kalkıp emziği ağzına takmak zorundayım. Bu bi çeşit atak mı
Gaz varken de yapıyorlar onu. Gazını çıkardığından emin ol. Dediğin gibi kusuyorsa doyuyordur.Bugün 12. Günüydü ve bebeğimde aşırı iştah var. Sabahtan beri deli gibi aranıyor. Süt mama emzik ne varsa verdim çok vermek de istemiyorum sonra kusuyor. Emziği biraz çekip düşürüyo sonra ağlıyo yine kalkıp emziği ağzına takmak zorundayım. Bu bi çeşit atak mı
Amin insallah canim Allah hepimizin yardimcisi olsun evlatlarimizi korusunBenimki 4 yaşında olacak tuvalet eğitimi aldı ama yine de bana ihtiyacı okuyor altını temizleyemiyor normalde kreşe gidiyor ama kovitten dolayı korkuyorum gönderemiyprım senin işin daha zormuş Allah yardımcınız olsun
Miniler cok akilli ya bizimkide uyuyo numarasi yapiyo mutfaga girmemle cikmam bir oluyoKriz anlarında hiç tutmuyor, meme sanıp önce diliyle kontrol ediyor olmadığını anlayınca kafasını çevirip ağlamaya devam ediyorsadece çok mayışık uykuya dalmak üzereyken tutturabiliyorum o da 5 dakika. Çok isterdim tutmasını, emzik niyetine beni kullanıyor çok uğraştım alıştıramadım bi türlü
Bizde iki defa verdik topuk kani bisi cikmadi canim hatali cikiyor cogu zaman gonlunu ferah tutKizlar merhaba, bir hafta once 34+6 da erken doğum yaptim, oğlumun topuk kani testinde kah adlı bir deger yüksek çıkmış sağlik mudurluğunden aradilar fakulteye goturmem gerekiyormuş. Başina böyle bir şey gelen oldu mu panik oldum internette bir sürü şey var bu konu hakkinda. Prematüre doğduğu için test hatali sonuç vermiş olabilir diyenler var. Zaten bir haftadır küvezde tam taburcu olacaktı bu ortaya çıkti yeni test bir haftada sonuçlanıyor içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?