Kizlar bebeğinin burnu tikali olan veya çözüm bulan bilen var mi günlerdir burnu tıkalı serum fizyolojik yapiyoruz ama geçici bi rahatlama sağliyor. Odanin nemi de iyi ne yapmak lazim
Serum fizyoljiğin damla olanını 2 damla olarak kullanıyorum. Önceden daha etkiliydi sanki. 1 ayı gecti bebeğim. Şu an sanki etki etmiyor gibi. Dünden beri tıkalı. Bende başka bi çözüm arayanlardanim
Sezaryen olan arkadaşlar dikiş yerleriniz ne durumda? Sanırım bende keloid oluştu 2 ay oldu nerdeyse ama kesi yeri halen kırmızı ve bazı yerlerinde şişlik var. Doktorun verdiği anti scar jeli kullanmama rağmen böyle oldu. Hep böyle mi kalacak bilmiyorum ben beyaz çizgi şeklinde iz kalacak sanıyordum ama keloid oluşursa geçmiyormuş galiba
Evet benim ilkinde oluştu ve geçmedi. Ama zamanla daha iyi görünüyor. Şimdiki hali gibi kalmayacak. 2.de doktor o kleodi kestim dedi. Ama bu da kıpkırmızı görünüyor. Contractubex sürüyorum inşallah bu sefer ilki gibi olmaz. Gerçi o da 3 yılda baya iyileşmişti. İlk iki sene çok kötü görünüyordu. Seninki de 3 yıla baya düzelir. Jel kullanmamıştım ben onda belki o da düzeltir yine de kullanmaya devam et. Bi de facebookta Yıldıray yıldırım diye biri var gümüş ve altın suyu satıyor. Yara izlerine çok iyi geldiğini söylüyorlar bi takip et istersen.
Sicak evet acaba o mu yapiyor 24 derecede sabit tutuyorum gece gunduz ben de emzirmeden ve uyutmadan önce yapiyorum ama bi süre sonra yine ayni onun yerine benim içime darlantilar basiyor
Bize doktorumuz gece 20 dereceyi geçmesin gündüz de 22-23 derecede tutabilirsin dedi. Bugün bir deneyin isterseniz belki oda sıcaklığından dolayı tıkanıyordur.
Bende başlarda üşür diye 23 derecede tutuyordum o zamanlar çok daha fazla tıkanıyordu. Şimdi sabaha kadar daha rahat ediyor.
Benim hepsinde gelmese de günde bir kere mutlaka geliyor. Ben damlatmıyorum ama en küçük uçlu şırıngayla direkt burnuna orta hızda sıkıp hemen ters çeviriyorum o zaman varsa çıkıyor mutlaka
Eczacı damlayı verirken damlatin hapşırır atar demiş. Ama hapşırınca atmıyor. Yeterli gelmiyor demek ki.
Ay sonunda kalça ultrasonu için doktora götüreceğiz ozaman sormayı düşünüyorum. Ortalık malum her zaman doktora götüremiyoruz
Kızlar nasılsınız herşey yolundadır inşallah Bebişle aranız nasıl biz bugün 1 aylık aşımızı olduk inşallah çok huzursuz olmaz bol uykulu geceleriniz, bol sütlü memişleriniz olsun
Evet benim ilkinde oluştu ve geçmedi. Ama zamanla daha iyi görünüyor. Şimdiki hali gibi kalmayacak. 2.de doktor o kleodi kestim dedi. Ama bu da kıpkırmızı görünüyor. Contractubex sürüyorum inşallah bu sefer ilki gibi olmaz. Gerçi o da 3 yılda baya iyileşmişti. İlk iki sene çok kötü görünüyordu. Seninki de 3 yıla baya düzelir. Jel kullanmamıştım ben onda belki o da düzeltir yine de kullanmaya devam et. Bi de facebookta Yıldıray yıldırım diye biri var gümüş ve altın suyu satıyor. Yara izlerine çok iyi geldiğini söylüyorlar bi takip et istersen.
Kantaron yağını da tavsiye eden var, ne bulursam deneyeceğim artık moralimi bozdu bu görüntü. Contractubex le bepantol anti scar jel aynı işlevi mi görüyor acaba. Doktorum bana bepantholu yazdı sadece
Emziren anneler nasıl besleniyorsunuz? Elma bile bebeğe gaz yapıyormuş. Salatalık brokoli karnabahar da öyle. Süt ürünleri de. Ne yiyeceğimi şaşırdım artık. Çok gazı oluyor bebeğimin. O gaz yapar bu gaz yapar diye diye aç duruyorum resmen. Tarhana, şehriye çorbasıyla duruyorum. Siz neler yiyorsunuz ve gaz yapıyor mu?
Benim hepsinde gelmese de günde bir kere mutlaka geliyor. Ben damlatmıyorum ama en küçük uçlu şırıngayla direkt burnuna orta hızda sıkıp hemen ters çeviriyorum o zaman varsa çıkıyor mutlaka
Kızlar aranızda öğretmen olanlar vardı birşey soracağım. Dün gece norm fazlası atama sonuçları açıklandı. Bende öylesine ilçe dışı tercihte bulunmuştum ve gelmiş. Ama nedense sevinemedim acaba iptal edebilme gibi bir hakkımız var mı? Yoksa mecbur muyuz başlamaya
Emziren anneler nasıl besleniyorsunuz? Elma bile bebeğe gaz yapıyormuş. Salatalık brokoli karnabahar da öyle. Süt ürünleri de. Ne yiyeceğimi şaşırdım artık. Çok gazı oluyor bebeğimin. O gaz yapar bu gaz yapar diye diye aç duruyorum resmen. Tarhana, şehriye çorbasıyla duruyorum. Siz neler yiyorsunuz ve gaz yapıyor mu?
Ben cevizli sucuk aldım acıktıkça onu atıştırıyorum sütüme iyi geliyor. Ayriyeten başucumda hep kuru dut var o da süt artırıyor. Ama en çok su içmek ve uyumak etki ediyor. Yatmadan yarım litre su içip uyanınca göğüslerim dolmuş oluyor baya. Salep içmeyi de öneririm o da bana etki etti
Kantaron yağını da tavsiye eden var, ne bulursam deneyeceğim artık moralimi bozdu bu görüntü. Contractubex le bepantol anti scar jel aynı işlevi mi görüyor acaba. Doktorum bana bepantholu yazdı sadece
Contractubex en iyi yara izi kapatıcılardan biriymiş ama kullanıp memnun olmayan da var tabi ki kişiye göre etkisi değişiyor demek ki. Bana görümcem verdi. İnternetten yorumlarına bir bak istersen canım. Eski izleri bile hafifletiyor diyen de var. Taze izi daha çabuk geçirecektir.