2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bayılırım cevizli sucuğa valla. Ben de alayım

Ben herşey yiyorum bizdede gaz çok ama napim yesemde yemesemde gazı oluyor zaten. Bir de mama veriyosan o da zaten baş başlına gaz yapıyor. Sütüm olsun diyosan kuru incir ye aşırı süt yapıyo.

Kızlar oğlum 20 günlük oldu çok gazı var, gece gunduz hiç derin uykuya geçemiyor gazdan mizirdaniyor kivraniyor. Doktor symbiosys bifidrop damla verdi ama bizde çok işe yaramadı. Siz hangi damlayi kullaniyorsunuz?

Kızlar bebekleriniz ne kadar uyanık duruyor iki uyku arası benim ki 20 günlük oldu 1 haftadır 4 saat uyanık kaldığı oluyor ve hep kucak meme. Bugün de 11 buçukta kalktı ve hala uyumadı yemek bile yiyemedim kızlar zaten kahvaltılık gevreklerle doyuyolar artık atak haftasını düşünemiyorum bile

Bakliyat ve meyve bana da çok gaz yapıyor. Et tavuk balık şehriyeli çorba tarhana yayla çorbası patatesli yemekler ıspanak bunları yiyorum. Bebeğim de gazlı 1 ay kontrolünü bekliyorum doktor damla verir rahatlar kuzum inşallah. Uykularımız hiç yok bu aralar

Bebeğiniz ne kadarlıkken şırıngaya başladınız acaba. Bizde doktora sormayı düşünüyorduk sırıngayla mi sıksak diye
Doğduğu günün ertesi hemşire odada burnunu şırıngayla açtı. Bende evde 1 haftalıkken yapmaya başladım. Başlarda korktum ama sonra alıştım çünkü o rahatlayınca bende rahatlıyorum Bebeğimi kontrole götürdüğüm doktor, her emzirmeden önce yap diyor. Emzirirken burnu tıkalı olunca süt genzine kaçtı bi kaç kere çok korkuttu beni o yüzden sık sık yapıyorum şimdi, Bebeğiniz kaç günlük? Benim ki 38 oldu bugün

Aa 30 kasim doğumlu mu? Benim bebeğim de 30 kasim doğumlu 38 gunluk bende yapsam erken mi diye merak ettim. Ay sonunda doktora gidince sormayı düşünüyorduk. Emerken öksürüyor. Bende cok korkuyorum.

Valla beyaz ve kırmızı et yemekten içim dışıma çıktı ya, her şey gaz yapıyor deniyor. Nasıl olcak ki böyle

Bugün 1. ay kontrolüne gittik biz de. Hepatit b aşısını da yaptırdık. 2940 doğmuştu kuşum 4250 olmuş, 5 cm de boyu uzamış sağlık ocağındaki hemşiresine sinir oluyorum yok çok kilo almış yok sadece memeye dönün mama vermeyin bilmem ne, he he dedim. Doktorumuza gittik doktoru çok iyi beslemişsiniz maşallah kilosu çok iyi dedi, hemşirelere de çok takılmayın biz bu işin eğitimini alıoruz dedi‍♀ keşke sütüm kızımı doyuracak kadar gelse de ben de mama takviyesi yapmasam bayılmıorum ben de ama doymuo çocuğum napaayımm ağlamaktan uyuyamasın mı

MaşaAllah gayet güzel almış kilosunu

MaşaAllah gayet güzel almış kilosunu
Yani bence de yavrum insana dönmeye başladı, kırmızı etti resmen 6. aya kadar kiloya takılmayın dedi doktorumuz, dişler çıkmaya başlayınca zaten vermeye başlıolar bir de emekleme dönemi yürüme aşaması vs. genelde kilo falan kalmıo dio. Eşimle ikimiz de kiloluyuz kızımız olmasın istiyoruz ama şimdiden belli olmazmış, normalmiş şu an gidişat

Sordın mı çevrene ne kadar sürede geçiyor. Yada kalıyor mu korse yazmayınca
gobek eski haline genelde 6 ayda geliyor. ben oglumu normal dogurmustum hamile kaldigim kilodan daha da zayiflamis olsamda jöle kivamindaydi. 1 sene sonra tamamen formuma kavusmustum.ilk zamanlar emzirme telasi , sut olsun diye diyet yapmamam falan etkilemistir belki hic korse de kullanmamistim ben . ama sezaryen gobegini bilmiyorum tabi

Al benden de o kadar. Sabahtan beri kucaktayız. 10 dk uyuyor. Kucakta durmak istiyor hatta şu an kucağımda uyuyor. Dinlemek hayal oldu. Büyük kızıma hiç vakit ayıramıyorum

Aa 30 kasim doğumlu mu? Benim bebeğim de 30 kasim doğumlu 38 gunluk bende yapsam erken mi diye merak ettim. Ay sonunda doktora gidince sormayı düşünüyorduk. Emerken öksürüyor. Bende cok korkuyorum.
Evet 30 kasım bizim de dediğim gibi ben 1 haftalıktan beri yapıyorum ama içiniz rahat etmezse siz yine de sorun doktorunuza. Evet benim bebeğim de çok hızlı çekince nefesini ayarlayamıyor öksürüyor. Geçen gün nefessiz kaldı sandım elim ayağım titredi korkudan, şu nefeslerini ayarlamayı öğrenseler de rahatlasak artık

Kizlar bu bebekler niye kusuyor ya Emzirdikten sonra kusunca cok uzuluyorum bosa gitti sutum diye Saka bi yana sizin bebekleriniz de kusuyor mu mama da versem kusuyor emzirsem de kusuyor

Al benden de o kadar. Sabahtan beri kucaktayız. 10 dk uyuyor. Kucakta durmak istiyor hatta şu an kucağımda uyuyor. Dinlemek hayal oldu. Büyük kızıma hiç vakit ayıramıyorum
Aynen canım büyüklere hiç vakit kalmıyor hayırlısıyla düzene girseydi bebişler. Sürekli memede durmak istiyor diye emzik verdim bugün sarılık var diye biraz daha vermeyeyim demiştim ama dayanamadım artık kızlar işler hepsi beni bekliyor , en önemlisi aç geziyorum

Bütün gün emzir yatır kaldır ile geçiyor. Bebeğim uyumuyor. 5 dk ile 30 dk arası değişiyor uykuları. Koynuma yatıp uyuyor. Yattığı yerde durmak istemiyor. Aç mı diye düşünmeye başladım. Gerçi hep ıkınıyor gazı da çok ama yinde doymama ihtimalini de düşünüyorum. Mama takviyesi yapanlar aç olduğunu nasıl anladınız. Bebeğim kucakta ve memede sakinleşiyor genelde aç mı nasıl anlarım ? Sağdıklarımdan vermeyi denedim ama biberon kabul etmiyor

Emzik tutmadı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…