2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar benim kızım emerken göğsümü ısırır gibi acıtıyor eşim ise bu durumun olacagina inanmiyor yasayan var mi aranizda
Sadece göğüs ucunu aldığında öyle aciyor birde benim süt kabarcığı olduğundan acıyor göğüs ucunuzda birşey yoksa kahverengi bölgeyi agzina tam aldığından emin olun

molfix bebek bezi kullanan var mi varsa memnun musunuz? ya da onereceginiz bebek bezi var mi? Su an sleepy kullaniyoruz ama 2 numaraya gececegimde acaba baska marka mi alsam diye dusunuyorum prima dusunuyordum biraz pahali geldi
Ben kullanıyorum canım pure&soft ve çok memnunum hem yumuşak hem sızdırma yapmıyor hiç hatta ilk aldığım bitince eşim oturduğumuz yerde bulamadı küçük bi yer burası sleepy almış ben hiç beğenmedim sleepyi iyi ki de onla başlamamışım yeşil molfix hakkında bişey diyemiyorum kullanmadım

gunebakan_ çok sevindim canım sağlıkla büyüt inşallah zor olsa da sonu hayırlı olmuş

tugcekb Ben molfix pure & soft kullaniyorum 1 beden dogumdan beri suan gayet iyi oluyor. 2 bedende 2 paket almistim indirimdeyken tavsiye ederim.

E Enesra54 Bebegim bikac kere kusup burnundan cikarinca aldim reflu yatagi e bebekten, simdi oyle bir sorunu olmuyor yan yatiriyorum reflu yataginda da. Hep genzine kaciyor emerken cunku.

Slm kızlar; İçim içime sığmıyor, regle daha 4-5 gün varken test pozitif olur mu kzılar bi de 1 hafta kadar önce lekelenme oldu. Bir daha test yapıcam yanıltıcı olabili mi ki
yerleşme lekelenmesidir inşallah beklediğiniz bir gebeliktir sağlıkla kucağınıza alırsınız

Oglumunda poposu ayni sekilde islak mendille silmekten yara oldu bende pamuk mendili islatip silicem bundan sonra. Bepanthol pisik kremi suruyorum bende

Ervaikra ladylone tesekkur ederim kizlar bende bi deneyim. sleepy indirimden baya fazlaca almistim 1 numara onu kullanicam bitene kadar ama bende pek memnun kalmadim acikcasi

Ya bu besin alerjisi olduğunu nasıl anlyacaz ya. Benegim agizdan ve burundan kusuyo kakasi normal ama icinde biraz sümüksü yapı var çok korkuyorum bir şey olacak diye

Ya bu besin alerjisi olduğunu nasıl anlyacaz ya. Benegim agizdan ve burundan kusuyo kakasi normal ama icinde biraz sümüksü yapı var çok korkuyorum bir şey olacak diye
Ben dene yanıl öğrendim aptamil laktozsuz mamasını aldım çok iyi geldi kusmuyor artık bizimde burnundan çıkıyordu

molfix bebek bezi kullanan var mi varsa memnun musunuz? ya da onereceginiz bebek bezi var mi? Su an sleepy kullaniyoruz ama 2 numaraya gececegimde acaba baska marka mi alsam diye dusunuyorum prima dusunuyordum biraz pahali geldi
ben prima premium care kullanıyordum çok sızdırma yaptı dokusu çok güzel pamuksu ama sızdırınca molfix pure soft aldık şimdi onu kullanıyorum memnunum pişik de olmadi sızdırma yapmadı

molfix bebek bezi kullanan var mi varsa memnun musunuz? ya da onereceginiz bebek bezi var mi? Su an sleepy kullaniyoruz ama 2 numaraya gececegimde acaba baska marka mi alsam diye dusunuyorum prima dusunuyordum biraz pahali geldiben
Ben sleepy ve pure protection kullaniyorum sabahlari sleepy geceleri pure takiyorum memnunum simdilik ikisindende

Benimde gobegimin sisligi indi baya ama sekli bi tuhaf korse takmayi daha denemedim

Sezaryen olan arkadaşlar dikiş yerleriniz ne durumda? Sanırım bende keloid oluştu 2 ay oldu nerdeyse ama kesi yeri halen kırmızı ve bazı yerlerinde şişlik var. Doktorun verdiği anti scar jeli kullanmama rağmen böyle oldu. Hep böyle mi kalacak bilmiyorum ben beyaz çizgi şeklinde iz kalacak sanıyordum ama keloid oluşursa geçmiyormuş galiba

Yukardan düz bakınca ben de göremiyorum göbekten canım normal. Klozete oturunca eğilip bakarsam görebiliyorum Benim de 22 gün falan oldu doğum yapalı. Bir-iki ay içinde gider göbek bebek emerse eğer
Benim önceki gebeliklerde hemen inmişti sanki hiç doğum yapmamış gibiydim en geç 1 haftaya şimdi aşırı var bence ve çok moralimi bozuyor çok fazla kilo aldım bu sefer ondan mı acaba umarım gider valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…