2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben de oyleydim ama bugün doktor her şeyi ye dedi , gaz sancısı çok dedim yersem çocuk çatlar , bir şey iaz sen korkarsan yemezsen daha kötü olur o yüzden korkma ye dedi

Kızlar oğlum 20 günlük oldu çok gazı var, gece gunduz hiç derin uykuya geçemiyor gazdan mizirdaniyor kivraniyor. Doktor symbiosys bifidrop damla verdi ama bizde çok işe yaramadı. Siz hangi damlayi kullaniyorsunuz?
Ben de çok damla denedim ama en etkilisi biogaia ve nurse harveys oldu ,sabah birini akşam diğerini kullanıyorum iyi geldi gibi

Kizlar bu bebekler niye kusuyor ya Emzirdikten sonra kusunca cok uzuluyorum bosa gitti sutum diye Saka bi yana sizin bebekleriniz de kusuyor mu mama da versem kusuyor emzirsem de kusuyor
Benimki fışkırarak kusuyor ,her emzirme sonrası iki üç defa kusuyor yine emmek istiyor yine kusuyor, bu kısır döngü böyle devam ediyor. Bugün doktora sordum normal dedi ama ben de çok üzülüyorum öyle olunca acaba sütüm mu yaramiyor diye

Ben bebeğim de öyleydi canım ac olduğu için değil memede rahatladigi için ,emmekten başka bir şey bilmediği için sürekli emmek istiyor dedi doktor bana

benimki fiskirarak degilde yan yatiyor ya agzinin kenarindan akiyor her seferinde kusmuyor aslinda ama yine de uzuluyorum

Bizimki de 3 haftadan sonra demişti
Bazen benim kızımında sesi kısık gibi oluyor bende ıkınmaya bağlıyorum. 1. Ay kontolünde damla falan verir diye bekliyorum bende
Kıyamam ya bitse şu gaz sancıları da rahatlasa bebişler
Her doktor farklı söylüyor, yaşayarak öğreniyoruz bizde Bizim gittiğimiz doktor tam bir ilaç karşıtı o yüzden gaz için damla istedim onu bile vermedi. Gece çok ağlarsa atın arabaya gezdirin diyor. Çok rahatsız ederse bir damla var ama pişik yapıyor çok ihtiyaç duyarsanız söylerim dedi.

Merhaba arkadaslar biz 42 gunluk olduk ama hala gece uyumuyoruz gündüzleri de 1 saat uyursa uyuyor reflumuz ve gaz savcılarımız hala devam uykusuzluk beni mahvetti hicbirsey yapamıyorum artık çok gerginim surekli evde oturmakta fenalık getirdi çok sıkıldım hayattan soğudum resmen birde kilolari kafama takıyorum hicbir kıyafetim olmuyor mide ameliyatı olmak istiyorum esim hayir diyor eşime de sinir oluyorum hicbir şekilde yardim etmiyor bana o kadar gerginim ki anlatamam sizlere
Siz de ne var ne yok

Bende 1 gün ile kaçırdım aralık annesi olmayı geçenlerde öksürdü yine hemen omzuma aldım öksürüğüde kesildi seside nasıl korktum anlatamam. Bide baktım uyumuş yavrum
bu ara çok tıkalı değil. Ama daha etkili olduğu için gerekirse başlayacağız onada alışırım heralde

Evet yaa minicik bedenleriyle nasıl ıkınmaya çalışıyorlar inşallah çabuk geçer
Sen damla kullanmıyor muydun canım
Ben mi yanlış hatırlıyorum

Canım Nasıl dayanıyor bebek hem gece hem gündüz uyumadan. Bir derdi mi var acaba ? Benim kızım da gündüzleri kuş uykusu yapıyor ama gece uyuyor genelde. Zor bir süreç seni anlıyorum. Ağlamasının nedeni bulunsa belki bir çözümü vardır. Sen gerilince de bebek gerilir. Kiloları düşünme illa ki verilir. Mide ameliyatı basit birşey değil sanırım. Ameliyat olsan çocuklarınla nasıl ilgileneceksin ?

Allah kolaylık versin versin. Bebişini bol uykular versin. O bunaltı bende de var. Artık hayatimızın eskisi gibi olmayacağı kesin. Arkamızı dönüp rahatca yatacağımız günler geçti. Bakmamız gereken bizimsevgimize muhtaç bebeğimiz var. Bebeğimin hayatıma kattığı güzellikleri düşünüyorum. Kilo konusunda acele etme istersen zamana bırak

Bizde aynı durumdayız sürekli kusuyor gaz sancimzda çoktu 4 gündür biogia kullanıyorum ise yaradı birazcık

Kızlar oğlum 20 günlük oldu çok gazı var, gece gunduz hiç derin uykuya geçemiyor gazdan mizirdaniyor kivraniyor. Doktor symbiosys bifidrop damla verdi ama bizde çok işe yaramadı. Siz hangi damlayi kullaniyorsunuz?
Bio gaia (probiyotik)+ sab simplex+ nurse harveys. Ancak rahatlıyor. Yoksa geceler geçmiyor valla. Çocuk cerrahı verdi 3.yü de yoksa 3ü birden fazla değil mi diyorum ama üç dört saatte bir birini veriyorum gün öyle geçiyor

Aynen valla ya geçen biri de demişti yok mamaya ne gerek var falan diye. Keyfimden vermiyorum herhalde çocuk ağlayıp duruyor iki memeyi de emdiği halde susmuyor ben de 60 cc de mama veriyorum iyice emzirdikten sonra. Ne yapayım ağlayayım mı çocuğu saatlerce. Keyfimizden mama vermiyoruz herhalde. Hemşireler de çok biliyor

Normalde bile lohusalık zorken şu dönemde lohusa olmak başlı başına sıkıntı zaten çoğumuzda var bu bunalım hali kimse gelemiyor kimseye gidemiyoruz dışarı çıkamıyoruz bebekler hayata alışmaya çalışıyor belirli bir düzenleri yok diğer çocuklar ev işleri derken yıprandık ama hepsi geçicek Allahın izniyle varlıkları büyük armağan bende öyle teselli veriyorum kendime bu dönemde biticek inşallah kilo içinde çok erken zamanla verirsin mutlaka diyet spor çocuk koşturmacası ameliyat için iyi düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…