Canım ben de oyleydim ama bugün doktor her şeyi ye dedi , gaz sancısı çok dedim yersem çocuk çatlar , bir şey iaz sen korkarsan yemezsen daha kötü olur o yüzden korkma ye dediEmziren anneler nasıl besleniyorsunuz? Elma bile bebeğe gaz yapıyormuş. Salatalık brokoli karnabahar da öyle. Süt ürünleri de. Ne yiyeceğimi şaşırdım artık. Çok gazı oluyor bebeğimin. O gaz yapar bu gaz yapar diye diye aç duruyorum resmen. Tarhana, şehriye çorbasıyla duruyorum. Siz neler yiyorsunuz ve gaz yapıyor mu?
Ben de çok damla denedim ama en etkilisi biogaia ve nurse harveys oldu ,sabah birini akşam diğerini kullanıyorum iyi geldi gibiKızlar oğlum 20 günlük oldu çok gazı var, gece gunduz hiç derin uykuya geçemiyor gazdan mizirdaniyor kivraniyor. Doktor symbiosys bifidrop damla verdi ama bizde çok işe yaramadı. Siz hangi damlayi kullaniyorsunuz?
Benimki fışkırarak kusuyor ,her emzirme sonrası iki üç defa kusuyor yine emmek istiyor yine kusuyor, bu kısır döngü böyle devam ediyor. Bugün doktora sordum normal dedi ama ben de çok üzülüyorum öyle olunca acaba sütüm mu yaramiyor diyeKizlar bu bebekler niye kusuyor yaEmzirdikten sonra kusunca cok uzuluyorum bosa gitti sutum diye Saka bi yana sizin bebekleriniz de kusuyor mu mama da versem kusuyor emzirsem de kusuyor
Ben bebeğim de öyleydi canım ac olduğu için değil memede rahatladigi için ,emmekten başka bir şey bilmediği için sürekli emmek istiyor dedi doktor banaBütün gün emzir yatır kaldır ile geçiyor. Bebeğim uyumuyor. 5 dk ile 30 dk arası değişiyor uykuları. Koynuma yatıp uyuyor. Yattığı yerde durmak istemiyor. Aç mı diye düşünmeye başladım. Gerçi hep ıkınıyor gazı da çok ama yinde doymama ihtimalini de düşünüyorum. Mama takviyesi yapanlar aç olduğunu nasıl anladınız. Bebeğim kucakta ve memede sakinleşiyor genelde aç mı nasıl anlarım ? Sağdıklarımdan vermeyi denedim ama biberon kabul etmiyor
benimki fiskirarak degilde yan yatiyor ya agzinin kenarindan akiyor her seferinde kusmuyor aslinda ama yine de uzuluyorumBenimki fışkırarak kusuyor ,her emzirme sonrası iki üç defa kusuyor yine emmek istiyor yine kusuyor, bu kısır döngü böyle devam ediyor. Bugün doktora sordum normal dedi ama ben de çok üzülüyorum öyle olunca acaba sütüm mu yaramiyor diye
15 gun oldu sezeryanNe kadar oldu doğum yapalı. Birde normal mi sezeryan mı oldun.
Kıyamam ya bitse şu gaz sancıları da rahatlasa bebişlerBizimki de 3 haftadan sonra demişti
Bazen benim kızımında sesi kısık gibi oluyor bende ıkınmaya bağlıyorum. 1. Ay kontolünde damla falan verir diye bekliyorum bende
Bende 1 gün ile kaçırdım aralık annesi olmayıEvet 30 kasım bizim dedediğim gibi ben 1 haftalıktan beri yapıyorum ama içiniz rahat etmezse siz yine de sorun doktorunuza. Evet benim bebeğim de çok hızlı çekince nefesini ayarlayamıyor öksürüyor. Geçen gün nefessiz kaldı sandım elim ayağım titredi korkudan, şu nefeslerini ayarlamayı öğrenseler de rahatlasak artık
Allah kolaylık versin İnşAllah. Serumlada acılmadıysa epey tıkalı demekki. İnşAllah hastanede açarlarHiç bir şey. Serumla açmaya çalıştılar ama geçmedi. Şimdi özel bi hastaneden randevu aldım yarim sabah goturecegim
Evet yaa minicik bedenleriyle nasıl ıkınmaya çalışıyorlar inşallah çabuk geçerKıyamam ya bitse şu gaz sancıları da rahatlasa bebişler
Her doktor farklı söylüyor, yaşayarak öğreniyoruz bizdeBizim gittiğimiz doktor tam bir ilaç karşıtı o yüzden gaz için damla istedim onu bile vermedi. Gece çok ağlarsa atın arabaya gezdirin diyor. Çok rahatsız ederse bir damla var ama pişik yapıyor çok ihtiyaç duyarsanız söylerim dedi.
Bana hastanede 4 lü paket vermişlerdi ama ben hiç beğenmedimHanımlar Aranızda evy baby bebek bezi kullanan var mı mamnunmusunuz
Ben ne zaman yesem gazdan kıvranıyor yavrum o yüzden dikkat ediyorum mecburenCanım ben de oyleydim ama bugün doktor her şeyi ye dedi , gaz sancısı çok dedim yersem çocuk çatlar , bir şey iaz sen korkarsan yemezsen daha kötü olur o yüzden korkma ye dedi
Aç olmasın da emziririm kuzumu napalımBen bebeğim de öyleydi canım ac olduğu için değil memede rahatladigi için ,emmekten başka bir şey bilmediği için sürekli emmek istiyor dedi doktor bana
Canım Nasıl dayanıyor bebek hem gece hem gündüz uyumadan. Bir derdi mi var acaba ? Benim kızım da gündüzleri kuş uykusu yapıyor ama gece uyuyor genelde. Zor bir süreç seni anlıyorum. Ağlamasının nedeni bulunsa belki bir çözümü vardır. Sen gerilince de bebek gerilir. Kiloları düşünme illa ki verilir. Mide ameliyatı basit birşey değil sanırım. Ameliyat olsan çocuklarınla nasıl ilgileneceksin ?Merhaba arkadaslar biz 42 gunluk olduk ama hala gece uyumuyoruz gündüzleri de 1 saat uyursa uyuyor reflumuz ve gaz savcılarımız hala devam uykusuzluk beni mahvetti hicbirsey yapamıyorum artık çok gerginim surekli evde oturmakta fenalık getirdi çok sıkıldım hayattan soğudum resmen birde kilolari kafama takıyorum hicbir kıyafetim olmuyormide ameliyatı olmak istiyorum esim hayir diyor eşime de sinir oluyorum hicbir şekilde yardim etmiyor bana o kadar gerginim ki anlatamam sizlere
Siz de ne var ne yok
Allah kolaylık versin versin. Bebişini bol uykular versin. O bunaltı bende de var. Artık hayatimızın eskisi gibi olmayacağı kesin. Arkamızı dönüp rahatca yatacağımız günler geçti. Bakmamız gereken bizimsevgimize muhtaç bebeğimiz var. Bebeğimin hayatıma kattığı güzellikleri düşünüyorum. Kilo konusunda acele etme istersen zamana bırakMerhaba arkadaslar biz 42 gunluk olduk ama hala gece uyumuyoruz gündüzleri de 1 saat uyursa uyuyor reflumuz ve gaz savcılarımız hala devam uykusuzluk beni mahvetti hicbirsey yapamıyorum artık çok gerginim surekli evde oturmakta fenalık getirdi çok sıkıldım hayattan soğudum resmen birde kilolari kafama takıyorum hicbir kıyafetim olmuyormide ameliyatı olmak istiyorum esim hayir diyor eşime de sinir oluyorum hicbir şekilde yardim etmiyor bana o kadar gerginim ki anlatamam sizlere
Siz de ne var ne yok
Bizde aynı durumdayız sürekli kusuyor gaz sancimzda çoktu 4 gündür biogia kullanıyorum ise yaradı birazcıkBenimki fışkırarak kusuyor ,her emzirme sonrası iki üç defa kusuyor yine emmek istiyor yine kusuyor, bu kısır döngü böyle devam ediyor. Bugün doktora sordum normal dedi ama ben de çok üzülüyorum öyle olunca acaba sütüm mu yaramiyor diye
Bio gaia (probiyotik)+ sab simplex+ nurse harveys. Ancak rahatlıyor. Yoksa geceler geçmiyor valla. Çocuk cerrahı verdi 3.yü de yoksa 3ü birden fazla değil mi diyorum ama üç dört saatte bir birini veriyorum gün öyle geçiyorKızlar oğlum 20 günlük oldu çok gazı var, gece gunduz hiç derin uykuya geçemiyor gazdan mizirdaniyor kivraniyor. Doktor symbiosys bifidrop damla verdi ama bizde çok işe yaramadı. Siz hangi damlayi kullaniyorsunuz?
Aynen valla ya geçen biri de demişti yok mamaya ne gerek var falan diye. Keyfimden vermiyorum herhalde çocuk ağlayıp duruyor iki memeyi de emdiği halde susmuyor ben de 60 cc de mama veriyorum iyice emzirdikten sonra. Ne yapayım ağlayayım mı çocuğu saatlerce. Keyfimizden mama vermiyoruz herhalde. Hemşireler de çok biliyorBugün 1. ay kontrolüne gittik biz de. Hepatit b aşısını da yaptırdık. 2940 doğmuştu kuşum 4250 olmuş, 5 cm de boyu uzamışsağlık ocağındaki hemşiresine sinir oluyorum yok çok kilo almış yok sadece memeye dönün mama vermeyin bilmem ne, he he dedim. Doktorumuza gittik doktoru çok iyi beslemişsiniz maşallah kilosu çok iyi dedi, hemşirelere de çok takılmayın biz bu işin eğitimini alıoruz dedi ♀ keşke sütüm kızımı doyuracak kadar gelse de ben de mama takviyesi yapmasam bayılmıorum ben de ama doymuo çocuğum napaayımm ağlamaktan uyuyamasın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?