Ben iki kere denedim slinge bağladım ama ciyak ciyak bağırdı beyefendi. Keşke dursa içinde iki iş yapardım ama yok durmuyor.Evde sling ya da kanguru kullanan var mı ?
Bende kucağımda iş yapmaya çalışıyorumBen iki kere denedim slinge bağladım ama ciyak ciyak bağırdı beyefendi. Keşke dursa içinde iki iş yapardım ama yok durmuyor.
Canim benim oğlum hem kolik hem reflusu var hemde ultrason çekildi çok fazla gazi var bundan dolayı da reflu atakları ve gazdan dolayı ağlama krizleri geçiriyor 1gun az ağlarsa 9 gun apartmanı inletiyor masallah ... mide ameliyatı evet basit değil o yüzden hayir diyor zatenCanım Nasıl dayanıyor bebek hem gece hem gündüz uyumadan. Bir derdi mi var acaba ? Benim kızım da gündüzleri kuş uykusu yapıyor ama gece uyuyor genelde. Zor bir süreç seni anlıyorum. Ağlamasının nedeni bulunsa belki bir çözümü vardır. Sen gerilince de bebek gerilir. Kiloları düşünme illa ki verilir. Mide ameliyatı basit birşey değil sanırım. Ameliyat olsan çocuklarınla nasıl ilgileneceksin ?
Amin canim sana da tabiki de Elhamdülillah çok şükür minik mucizeler ama su virus den dolayı haftasonlari yasakları gercekten artık zorluyor hafta içi zaten evdeyiz hafta sonuda evdeyiz hal böyle olunca çok darlandım artıkAllah kolaylık versin versin. Bebişini bol uykular versin. O bunaltı bende de var. Artık hayatimızın eskisi gibi olmayacağı kesin. Arkamızı dönüp rahatca yatacağımız günler geçti. Bakmamız gereken bizimsevgimize muhtaç bebeğimiz var. Bebeğimin hayatıma kattığı güzellikleri düşünüyorum. Kilo konusunda acele etme istersen zamana bırak
Aynen aralığı göremedikBende 1 gün ile kaçırdım aralık annesi olmayıgeçenlerde öksürdü yine hemen omzuma aldım öksürüğüde kesildi seside nasıl korktum anlatamam. Bide baktım uyumuş yavrum
bu ara çok tıkalı değil. Ama daha etkili olduğu için gerekirse başlayacağız onada alışırım heralde
Doktor bize biogaia ve forbiome verdi bu ikisi aynı özellikte bağırsak düzenleyici probiyotik damlalar. Sabah 5 damla forbiome akşam 5 damla biogaia veriyorum. Etki etti mi evet bir miktar rahatlattı zaten etki etmesi 3 haftayı bulur demişti doktor. Biz 3. haftaya gireceğiz umarım daha da rahatlatırEvet yaa minicik bedenleriyle nasıl ıkınmaya çalışıyorlar inşallah çabuk geçer
Sen damla kullanmıyor muydun canım
Ben mi yanlış hatırlıyorum
Allah yardımcınız olsun canim benimki de simdi yedikkeri yine burnundan geldi nefes alamadi çok zorBio gaia (probiyotik)+ sab simplex+ nurse harveys. Ancak rahatlıyor. Yoksa geceler geçmiyor valla. Çocuk cerrahı verdi 3.yü de yoksa 3ü birden fazla değil mi diyorum ama üç dört saatte bir birini veriyorum gün öyle geçiyor
Canım bugün doktor dedi ki çok gazı olunca da çıkaramazsa kusarmış bebekler. Benim de sütte de mamada da kusuyor, annem de kusan bebek iyidir diyorKizlar bu bebekler niye kusuyor yaEmzirdikten sonra kusunca cok uzuluyorum bosa gitti sutum diye Saka bi yana sizin bebekleriniz de kusuyor mu mama da versem kusuyor emzirsem de kusuyor
Evet maşallah çok biliyorlar. Ben de 2 meme veriyorum hala doymuyor, ya 30 ya 60 veriyorum. Memem dolmadıysa henüz 90 cc veriyorum. Doktora sordum kaç cc vermeliyim diye her bebek farklıdır doyana kadar verin dedi. Yoğun bakımda 200 cc içen bebeklerim vardı kaka bile yapmıolardı, hepsinin metabolizması başka dediAynen valla ya geçen biri de demişti yok mamaya ne gerek var falan diye. Keyfimden vermiyorum herhalde çocuk ağlayıp duruyor iki memeyi de emdiği halde susmuyor ben de 60 cc de mama veriyorum iyice emzirdikten sonra. Ne yapayım ağlayayım mı çocuğu saatlerce. Keyfimizden mama vermiyoruz herhalde. Hemşireler de çok biliyor
Henüz başlamadık canım. 1 haftalıkken gitmiştik o zaman vermedi 1 ay kontrolünde isteyeceğim. Kafama göre kullanmak istemedimDoktor bize biogaia ve forbiome verdi bu ikisi aynı özellikte bağırsak düzenleyici probiyotik damlalar. Sabah 5 damla forbiome akşam 5 damla biogaia veriyorum. Etki etti mi evet bir miktar rahatlattı zaten etki etmesi 3 haftayı bulur demişti doktor. Biz 3. haftaya gireceğiz umarım daha da rahatlatırBen bir de sap simplex veriyorum ama pek etki etmedi bizimkine.
Sen damla kullanıyor muydun canım?
Allah kolaylık versin canım. İnşallah çok uzun sürmezCanim benim oğlum hem kolik hem reflusu var hemde ultrason çekildi çok fazla gazi var bundan dolayı da reflu atakları ve gazdan dolayı ağlama krizleri geçiriyor 1gun az ağlarsa 9 gun apartmanı inletiyor masallah ... mide ameliyatı evet basit değil o yüzden hayir diyor zaten
Canım hastanede kontrollerini yaptırıyorsan sağlık ocağına gitmek zorunda değilsin. Aşıları hastanede de yapıyorlarEvet maşallah çok biliyorlar. Ben de 2 meme veriyorum hala doymuyor, ya 30 ya 60 veriyorum. Memem dolmadıysa henüz 90 cc veriyorum. Doktora sordum kaç cc vermeliyim diye her bebek farklıdır doyana kadar verin dedi. Yoğun bakımda 200 cc içen bebeklerim vardı kaka bile yapmıolardı, hepsinin metabolizması başka dedisağlık ocağını değiştiricem o derece sinir oldum ama hepsi aynı
Kilolar bende de duruyor.Merhaba arkadaslar biz 42 gunluk olduk ama hala gece uyumuyoruz gündüzleri de 1 saat uyursa uyuyor reflumuz ve gaz savcılarımız hala devam uykusuzluk beni mahvetti hicbirsey yapamıyorum artık çok gerginim surekli evde oturmakta fenalık getirdi çok sıkıldım hayattan soğudum resmen birde kilolari kafama takıyorum hicbir kıyafetim olmuyormide ameliyatı olmak istiyorum esim hayir diyor eşime de sinir oluyorum hicbir şekilde yardim etmiyor bana o kadar gerginim ki anlatamam sizlere
Siz de ne var ne yok
Bir yıl çok fazla.gobek eski haline genelde 6 ayda geliyor. ben oglumu normal dogurmustum hamile kaldigim kilodan daha da zayiflamis olsamda jöle kivamindaydi. 1 sene sonra tamamen formuma kavusmustum.ilk zamanlar emzirme telasi , sut olsun diye diyet yapmamam falan etkilemistir belki hic korse de kullanmamistim ben . ama sezaryen gobegini bilmiyorum tabi
İnşallah canımKilolar bende de duruyor.
Elbiselerim bana olmuyor.
Mide ameliyatı olmayın bence.
Daha erken inşaallah veririz kiloları
Amin canimAllah kolaylık versin canım. İnşallah çok uzun sürmez
Sanki hiç bitmeyecek gibi. Ben üzülüyorum evet sancı çekiyor uyuyamıyor diye. Kendime de acımaya başladım. Öğleden sonra 4ten gece 12 ye kadar ne olduğunu anlamadığım bir süreç geçirdik. Mamayı da az içti. Ben zaten aç kaldım.ağlama noktasına geldim. Gerçekten zor bir süreç oluyor benim için de. Karnım ağrıyor şu anda dokunsan da ağlarım yaniMerhaba arkadaslar biz 42 gunluk olduk ama hala gece uyumuyoruz gündüzleri de 1 saat uyursa uyuyor reflumuz ve gaz savcılarımız hala devam uykusuzluk beni mahvetti hicbirsey yapamıyorum artık çok gerginim surekli evde oturmakta fenalık getirdi çok sıkıldım hayattan soğudum resmen birde kilolari kafama takıyorum hicbir kıyafetim olmuyormide ameliyatı olmak istiyorum esim hayir diyor eşime de sinir oluyorum hicbir şekilde yardim etmiyor bana o kadar gerginim ki anlatamam sizlere
Siz de ne var ne yok
Emzirmeden önce değiştirmelisin genelde. Tabi bazen emerken de bezi dolduruyorlar :) o zaman acele etme gazını falan çıkar öyle değiştir canimKızlar bebeği bez değiştirirken kusan var mı? Yoksa benimki denk mi geliyor.
Benim ilki 4 yasinda ama maşallah bi sıkıntı yok şuana kadar ağladığında bana sesleniyor sap sap opuyor. Ben kardeşini emziriken gelip sarılıyor canim ailem sizi çok seviyorumAynen canım ben de götürmedim valla kontrole falan. İlkinde çok evhamlıydım. Bu pek tatlı geliyor. Yatıyoz kalkıyoz öpüp kokluyorum missAz önce çöpleri çıkarıcaktım çöp kokusu bi hoşuma gitti meğer kakalı bezi varmış içinde yuh dedim kendime. Ama ilki de çok vicdan yaptırıyor. Annecim seni çok özledim deyip sarılıp ağlıyor bana o zaman çok üzülüyorum o da anne çocuğu onlara da yazık. Sarılıp seviyorum ama 2. Feci gazlı olduğu için sürekli kucağımda. Allah sağlık versin tüm bebişlere.
Bu süreçte eger gerçekten bebekleri sorunlu olanlar anlıyorlar birbirlerini inan bende 2 gun önce saat 5 de yiyebilmistim birde 4,5 yaşında kızım var dusun halimi ilgilenmek mi ne mümkün senin dogum yapali ne kadar oldu ??? Canim.insallah rabbim sifa versin evlatlarımıza ve tez zamanda bitsin ağrıları sancılarıSanki hiç bitmeyecek gibi. Ben üzülüyorum evet sancı çekiyor uyuyamıyor diye. Kendime de acımaya başladım. Öğleden sonra 4ten gece 12 ye kadar ne olduğunu anlamadığım bir süreç geçirdik. Mamayı da az içti. Ben zaten aç kaldım.ağlama noktasına geldim. Gerçekten zor bir süreç oluyor benim için de. Karnım ağrıyor şu anda dokunsan da ağlarım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?