2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben iki kere denedim slinge bağladım ama ciyak ciyak bağırdı beyefendi. Keşke dursa içinde iki iş yapardım ama yok durmuyor.
Bende kucağımda iş yapmaya çalışıyorum
Alsam mı diye düşündüm ama ya durmazsa işte. Normalde kucakta sana dönük yatmayı seviyor mu peki oğlun ?

Canim benim oğlum hem kolik hem reflusu var hemde ultrason çekildi çok fazla gazi var bundan dolayı da reflu atakları ve gazdan dolayı ağlama krizleri geçiriyor 1gun az ağlarsa 9 gun apartmanı inletiyor masallah ... mide ameliyatı evet basit değil o yüzden hayir diyor zaten

Amin canim sana da tabiki de Elhamdülillah çok şükür minik mucizeler ama su virus den dolayı haftasonlari yasakları gercekten artık zorluyor hafta içi zaten evdeyiz hafta sonuda evdeyiz hal böyle olunca çok darlandım artık

Aynen aralığı göremedik
Ya aynı şeyi bende yaşadım, emerken öksürdü aldım hemen omzuma sanki zor nefes alıyor gibi geldi, yüzüne bakıyorum gözler yarı kapalı kafasını tutmuyor o panikle ne yapacağımı şaşırdım. Biraz kendine gelir gibi oldu sonra baktım omzumda uyuyor, uyandırdım ağlattım arkasına tekrar uyudu. Eşimi aradım o da doktorunu aramış hemen getirin dedi apar topar götürdük. Sakinleşince olayı düşündüm de bence uykuya geçiyordu ben nefes alamıyor sandım O günden beri de korkarak emziriyorum, sürekli nefesini kontrol ediyorum. Şu nefeslerini düzenleseler de içimiz rahat etse
Seruma da alışırsın ben küçük paket serum sularından aldım onun içinden çekip yapıyorum rahat oluyor

Evet yaa minicik bedenleriyle nasıl ıkınmaya çalışıyorlar inşallah çabuk geçer
Sen damla kullanmıyor muydun canım
Ben mi yanlış hatırlıyorum
Doktor bize biogaia ve forbiome verdi bu ikisi aynı özellikte bağırsak düzenleyici probiyotik damlalar. Sabah 5 damla forbiome akşam 5 damla biogaia veriyorum. Etki etti mi evet bir miktar rahatlattı zaten etki etmesi 3 haftayı bulur demişti doktor. Biz 3. haftaya gireceğiz umarım daha da rahatlatır Ben bir de sap simplex veriyorum ama pek etki etmedi bizimkine.
Sen damla kullanıyor muydun canım?

Allah yardımcınız olsun canim benimki de simdi yedikkeri yine burnundan geldi nefes alamadi çok zor

Kizlar bu bebekler niye kusuyor ya Emzirdikten sonra kusunca cok uzuluyorum bosa gitti sutum diye Saka bi yana sizin bebekleriniz de kusuyor mu mama da versem kusuyor emzirsem de kusuyor
Canım bugün doktor dedi ki çok gazı olunca da çıkaramazsa kusarmış bebekler. Benim de sütte de mamada da kusuyor, annem de kusan bebek iyidir diyor ben de mama neyse de sütüme çok üzülüorum

Evet maşallah çok biliyorlar. Ben de 2 meme veriyorum hala doymuyor, ya 30 ya 60 veriyorum. Memem dolmadıysa henüz 90 cc veriyorum. Doktora sordum kaç cc vermeliyim diye her bebek farklıdır doyana kadar verin dedi. Yoğun bakımda 200 cc içen bebeklerim vardı kaka bile yapmıolardı, hepsinin metabolizması başka dedi sağlık ocağını değiştiricem o derece sinir oldum ama hepsi aynı

Henüz başlamadık canım. 1 haftalıkken gitmiştik o zaman vermedi 1 ay kontrolünde isteyeceğim. Kafama göre kullanmak istemedim

Allah kolaylık versin canım. İnşallah çok uzun sürmez

Canım hastanede kontrollerini yaptırıyorsan sağlık ocağına gitmek zorunda değilsin. Aşıları hastanede de yapıyorlar

Kilolar bende de duruyor.
Elbiselerim bana olmuyor.
Mide ameliyatı olmayın bence.
Daha erken inşaallah veririz kiloları

Bir yıl çok fazla.
1 yıl sonra yeni bebek düşünürüz

Sanki hiç bitmeyecek gibi. Ben üzülüyorum evet sancı çekiyor uyuyamıyor diye. Kendime de acımaya başladım. Öğleden sonra 4ten gece 12 ye kadar ne olduğunu anlamadığım bir süreç geçirdik. Mamayı da az içti. Ben zaten aç kaldım.ağlama noktasına geldim. Gerçekten zor bir süreç oluyor benim için de. Karnım ağrıyor şu anda dokunsan da ağlarım yani

Benim ilki 4 yasinda ama maşallah bi sıkıntı yok şuana kadar ağladığında bana sesleniyor sap sap opuyor. Ben kardeşini emziriken gelip sarılıyor canim ailem sizi çok seviyorum Abla olunca sanki bir tik daha büyüdü gözümde kuzum küçükler anlamaz demiycem hissediyorlar ama büyükler de bu dönemde özellikle ilgi göstermek gerekiyor okula gidenler şanslı ben veremedim pandemi sebebiyle. Sukur miniğim uslu ablaya da böylelikle vakit ayirabiliyorum. onun yanında iken aşırı sevmemeye çalışıyoruz.
Amin tüm evlatlarımıza inşallah kuzum

Bu süreçte eger gerçekten bebekleri sorunlu olanlar anlıyorlar birbirlerini inan bende 2 gun önce saat 5 de yiyebilmistim birde 4,5 yaşında kızım var dusun halimi ilgilenmek mi ne mümkün senin dogum yapali ne kadar oldu ??? Canim.insallah rabbim sifa versin evlatlarımıza ve tez zamanda bitsin ağrıları sancıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…