2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar hangi marka mama kullanıyorsunuz ?

Normalde ishal gibi oluyor anne sütü verince ama mama verdiğim gibi kabız oluyor.

Sma kullanıyoruz değiştircem ama hangisini alsam ?

Geçmiş olsun ağrısı çok kötü maalesef biliyorum
Ben sağarak ve emzirerek geçirdim.
Uçlarına da zeytinyağı sürüp, gümüş kapak kullandım epey faydası oldu.

Geçmiş olsun ağrısı çok kötü maalesef biliyorum
Ben sağarak ve emzirerek geçirdim.
Uçlarına da zeytinyağı sürüp, gümüş kapak kullandım epey faydası oldu.
Ateşim yok ama içimin titremesi bı geçmedi. Bende silikon kapakla bayağı rahat etmiştim ama çok şişme olunca hep üstüm islaniyo haliyle o yüzden göğüs pedi kullanıyorum mecburen bıkmadan emziriyorum sagiyorum

Sizde sıkıldınız mı evde olmaktan doğumdan önce de hep evdeydik şimdi yine öyle. Eşimin idari izni oluyordu 1 hafta çalışıp 2 hafta çalışmıyordu ıyi oluyordu bizim için haftaya tam izin yapacaktı onda da izinler kalkmış hadi ben neyse de 2 yaşındaki kızım için çok üzülüyorum benim gezdirme şansım olmuyor 1 4 arası izin onda da esim olmuyor hafta sonu malum yasak uyku saatimiz oluyor 12 30 2 30 arası zaten bizle birlikte dört duvar arasında tikildi kaldı çocuk bazen çizgi film açıyorum mecburen oğlana ilgilendiğim zaman

43 günlüğüz bugün. Aynı senle. Vala inşallah bitsin onlara da zor bize de. Kuş uykusu gibi uykular. Yenmeyen mamalar. Resmen zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Dediğin gibi inşallah en kısa zamands şifa versin rabbim

Klavuzu

Serum fizyolojik nasıl uygulanıyor? Yardımcı olur musunuz? Sadece damlatiyormusunuz Dr cekmeyin demisti
Damlayi bi sıkmayla baya bi gidiyo zaten mesele burun içini yikamak sıktıgımda öbür taraftan çıkıyo sonra diğerine sıkıyorum bazen çekiyorum bazen çekmiyorum o an ki tikanikliğina bağlı

Bende ikisini de emzirirken sonra genelde 60 cc mama veriyorum ama bi göğsümde pek sut dolmuyor. Bir aylık oldu bugün cok şükür sonunda.

Bugün sağlık ocağındaki hemşire aynı şeyi söyledi bizede. Fazla kilo almış mama mi veriyorsunuz diyo. Sütüm gelmedi mecburen mama veriyorum hala bi göğsümde çok süt yok. Bide sütüm cok sulu emse de ağlıyor. Sizinde mi öyle? Mama veriyorum doyup öyle uyuyor

1. Haftadan beri yalnızım çok zor annelik gerçekten. Ben fırsat bulursam bebeğim uyuyunca bir saat de olsa uyuyorum yoksa basim dönuyor.

Amin canim ya gercekten artık kendimi tanıyamıyorum

Insallah en kısa zamanda bitsin hersey

Benimki de sulu sanırım, 90 ml içio yine de aranıo 30 ml mama içince sakinleşip uyuo. Tabi sağınca durum bu, ama emzirince ne kadar içio bilmediğimden arkasından 60 veriorum. o hemşireler çok bilmesin sinir olmaya başladım, emzirdikçe çoğalırmış da bilmem neymiş doyurmuo işte karnını, zaten mama yapınca olan renkten değil ki sütüm. Keşke öyle yarayan bi süt olsaydı, napalım kısmet anneme çekmişim onun da yaramazmış sütleri hatta anneannem dermiş ki köyde senin gibi süt veren inekleri keserler gittiği yere kadar devam edicem ama dert etmiorum sırf mamaya da dönsek sorun değil. Ablamın sütü çok güzel yağlıydı o da lohusa depresyonuna girdi ve meme ucu çok yoktu o da emziremedi hiç yeğenim mamayla beslendi.Elimden geleni yapıyorum ben napiim

Evde olmaktan memnunum aslında bebekler de minik bahara kadar anca toparlanırız. Ama bende sizin gibi kızımı düşünüyorum. Dün kvdemler gitti bugün dışarı çıkmak istedi ama çıkaramadım yaşıtlarıyla olması gereken bir yaşta ama evde bende doğru düzgün ilgilenemiyorum

Çokk geçmiş olsun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim güzelce kucağına almana bebeğini çok merak ediyordum seni çok mutlu oldum

Yani bende elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum ama ne de olsa evde napsın çocuklar hergun akşama kadar Insan üzülüyor işte neyse tek sağlık olsun da ilerde bu günlerin acısını çıkartırız inşallah

Evet benim de aynen senin gibi canım. Sağ göğsüm dolmuyor pek

Kızlar ben sağıp kızıma süt verdim. 120 cc içiyor. 28 günlük olduk. Çok değil mi sizce? Doktor en fazla 70-80 ile doyar dedi. Doyduğu zaman biberonu itiyor. Yani doyduğunu anlamıyor değil. 2600 doğdu. Geçtiğimiz pazartesi 3490dı. Bu pazartesi 1 aylık olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…