Geçmiş olsun ağrısı çok kötü maalesef biliyorumKızlar günaydın o kadar emzirmeme rağmen mastit olmusum göğüslerim çok fena ağrı yapiyo uçları çatladı o kadar dikkat etmeme rağmen. Çok şükür kızımın sarılığı düştü 2. Ay kontrolüne gideceğiz. Tam hastaneyle bağlantımız kesildi derken bişey çıkmasina canım çok sıkılıyor .
Hindistan cevizi yağıyla lansinoh kullanıyodum göğüs ucum yoktu zaten sanırım emme güçlendikçe oldu doktor başka krem önerdi onu alacağızMumsynaturel kullan canım çatlaklardan bir tek onunla kurtuldum ben
Ateşim yok ama içimin titremesi bı geçmedi. Bende silikon kapakla bayağı rahat etmiştim ama çok şişme olunca hep üstüm islaniyo haliyle o yüzden göğüs pedi kullanıyorum mecburenGeçmiş olsun ağrısı çok kötü maalesef biliyorum
Ben sağarak ve emzirerek geçirdim.
Uçlarına da zeytinyağı sürüp, gümüş kapak kullandım epey faydası oldu.
İnşAllah çabuk atlatır bebişin. Doğru tedbirli olmak lazım .Yok ya enfeksiyon çıktı üst solunum yollarında ilaç kullanacaz. Kızlar bebeklerinizde hırıltılı solunum varsa her ihtimale karşı bi baktirin derim
43 günlüğüz bugün. Aynı senle. Vala inşallah bitsin onlara da zor bize de. Kuş uykusu gibi uykular. Yenmeyen mamalar. Resmen zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Dediğin gibi inşallah en kısa zamands şifa versin rabbimBu süreçte eger gerçekten bebekleri sorunlu olanlar anlıyorlar birbirlerini inan bende 2 gun önce saat 5 de yiyebilmistim birde 4,5 yaşında kızım var dusun halimi ilgilenmek mi ne mümkün senin dogum yapali ne kadar oldu ??? Canim.insallah rabbim sifa versin evlatlarımıza ve tez zamanda bitsin ağrıları sancıları
Damlayi bi sıkmayla baya bi gidiyo zaten mesele burun içini yikamak sıktıgımda öbür taraftan çıkıyo sonra diğerine sıkıyorum bazen çekiyorum bazen çekmiyorum o an ki tikanikliğina bağlıKlavuzu
Serum fizyolojik nasıl uygulanıyor? Yardımcı olur musunuz? Sadece damlatiyormusunuz Dr cekmeyin demisti
Aynen valla ya geçen biri de demişti yok mamaya ne gerek var falan diye. Keyfimden vermiyorum herhalde çocuk ağlayıp duruyor iki memeyi de emdiği halde susmuyor ben de 60 cc de mama veriyorum iyice emzirdikten sonra. Ne yapayım ağlayayım mı çocuğu saatlerce. Keyfimizden mama vermiyoruz herhalde. Hemşireler de çok biliyor
Evet maşallah çok biliyorlar. Ben de 2 meme veriyorum hala doymuyor, ya 30 ya 60 veriyorum. Memem dolmadıysa henüz 90 cc veriyorum. Doktora sordum kaç cc vermeliyim diye her bebek farklıdır doyana kadar verin dedi. Yoğun bakımda 200 cc içen bebeklerim vardı kaka bile yapmıolardı, hepsinin metabolizması başka dedisağlık ocağını değiştiricem o derece sinir oldum ama hepsi aynı
Ayyy aynı durumdayız 22 günlük olduk. Ve eğer sabah o uyurken Kahvaltı yapmazsan 2'ye kadar vakit bulamıyorum bazen 3 de uydugu oluyor. Doktorumuz o uyudukça uyu diyor fakat o uyudukça yemek yiyebiliyor ya da evi toparlıyorum. Tek başına olunca biraz zor oluyor açıkçası su içmek için bile vakit bulamadığım oluyor
Amin canim ya gercekten artık kendimi tanıyamıyorum43 günlüğüz bugün. Aynı senle. Vala inşallah bitsin onlara da zor bize de. Kuş uykusu gibi uykular. Yenmeyen mamalar. Resmen zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Dediğin gibi inşallah en kısa zamands şifa versin rabbim
Insallah en kısa zamanda bitsin herseyHiç sorma bu virüs gebelikden beri beni zorluyor. Eşim dışarı çıkartmadı hastane hariç misafir kabul etmedi. Halen daha kabul etmiyor.eşimdende beklediğim verimi alamadım Sezeryan sonrası daha zor. yine sağolsun annem eşimin teyzesi kapıdan yemek bıraktılar öyle idare ettim. Bende virüsün gecip normal hayatımıza döneceğimiz gunler için dua ediyorum
Benimki de sulu sanırım, 90 ml içio yine de aranıo 30 ml mama içince sakinleşip uyuo. Tabi sağınca durum bu, ama emzirince ne kadar içio bilmediğimden arkasından 60 veriorum.Bende ikisini de emzirirken sonra genelde 60 cc mama veriyorum ama bi göğsümde pek sut dolmuyor. Bir aylık oldu bugün cok şükür sonunda.
Bugün sağlık ocağındaki hemşire aynı şeyi söyledi bizede. Fazla kilo almış mama mi veriyorsunuz diyo. Sütüm gelmedi mecburen mama veriyorum hala bi göğsümde çok süt yok. Bide sütüm cok sulu emse de ağlıyor. Sizinde mi öyle? Mama veriyorum doyup öyle uyuyor
1. Haftadan beri yalnızım çok zor annelik gerçekten. Ben fırsat bulursam bebeğim uyuyunca bir saat de olsa uyuyorum yoksa basim dönuyor.
Evde olmaktan memnunum aslında bebekler de minik bahara kadar anca toparlanırız. Ama bende sizin gibi kızımı düşünüyorum. Dün kvdemler gitti bugün dışarı çıkmak istedi ama çıkaramadımSizde sıkıldınız mı evde olmaktan doğumdan önce de hep evdeydik şimdi yine öyle. Eşimin idari izni oluyordu 1 hafta çalışıp 2 hafta çalışmıyordu ıyi oluyordu bizim için haftaya tam izin yapacaktı onda da izinler kalkmış hadi ben neyse de 2 yaşındaki kızım için çok üzülüyorum benim gezdirme şansım olmuyor 1 4 arası izin onda da esim olmuyor hafta sonu malum yasak uyku saatimiz oluyor 12 30 2 30 arası zaten bizle birlikte dört duvar arasında tikildi kaldı çocukbazen çizgi film açıyorum mecburen oğlana ilgilendiğim zaman
Çokk geçmiş olsun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim güzelce kucağına almana bebeğiniMerhaba. Bebeğim sonunda kendi isteği ile 42+5te tam 10 aylık bir delikanlı olarak ve 3500 gram ağırlığında geldi dünyaya. Ikinci doğumlar kolay olur derler, bu konuda çok ümitliydim fakat yine oldukça zor bir doğum oldu. Allah'ın takdiri. Dogumdan 4 gün önce kuvvetli sancı çekmeye başladım. Gece yarısı başlayıp gün aydınlanınca bitiyordu sancılar, toplamda 10 saat suren kuvvetli yalancı sancılar... Haliyle geceleri hiç uyumadım, gun içinde üç dört saat uykuyla idare ettim. Üçüncü gün sabah başlayan gerçek sancıyı doğum yaptığım günün sabahına kadar 25 saat evde çektim. Sancılar ciddi anlamda dayanılmaz olduğunda hastaneye gittik. İkinci doğumunu yapacak olan ben 25 saat boyunca sadece 6 cm açıklığa ulaşabilmiştim. Bazi sebeplerden planladığımız hastanede planladığımız doktorla olamadık. Gittiğimiz en yakın hastanenin prosedürü ise beni o kadar şiddetli sancıyla nstye bağlayıp sancıyı yatakta karşılamamı istiyordu. Mecburen epidural istedim ve takıldı. Kaç gün sancı çektiğimi anlatmama rağmen ısrarla ikinci doğum hızlı olur dediler ve epidural etkisini kaybettiginde ilacı yenilemediler. Her seferinde yalvar yakar yeni doz istedim, açıklık kontrol edip doğumun uzak olduğuna ikna olduktan sonra iki kere dozu yenilediler. Epiduralli ama yine sancılı, epizyolu bir normal doğum oldu, kaderden kaçılmıyor galibaSabah yattığım hastaneden gece 2de ayrıldık. Doğumum kesintisiz sancıların başladığı günden itibaren toplamda 35 saat sürdü. Sevgili @_cedric_ sizin için bu süreye 14 çocuk sığıyor. Hayaller hayatlar
Merak eden herkese teşekkür ederim. Allah herkesin yavrusunu hayırla büyütsün
Yani bende elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum ama ne de olsa evde napsın çocuklar hergun akşama kadarEvde olmaktan memnunum aslında bebekler de minik bahara kadar anca toparlanırız. Ama bende sizin gibi kızımı düşünüyorum. Dün kvdemler gitti bugün dışarı çıkmak istedi ama çıkaramadımyaşıtlarıyla olması gereken bir yaşta ama evde bende doğru düzgün ilgilenemiyorum
Evet benim de aynen senin gibi canım. Sağ göğsüm dolmuyor pekBende ikisini de emzirirken sonra genelde 60 cc mama veriyorum ama bi göğsümde pek sut dolmuyor. Bir aylık oldu bugün cok şükür sonunda.
Bugün sağlık ocağındaki hemşire aynı şeyi söyledi bizede. Fazla kilo almış mama mi veriyorsunuz diyo. Sütüm gelmedi mecburen mama veriyorum hala bi göğsümde çok süt yok. Bide sütüm cok sulu emse de ağlıyor. Sizinde mi öyle? Mama veriyorum doyup öyle uyuyor
1. Haftadan beri yalnızım çok zor annelik gerçekten. Ben fırsat bulursam bebeğim uyuyunca bir saat de olsa uyuyorum yoksa basim dönuyor.
Pro uyelik hayirli olsun nasil oldun kuzumÇokk geçmiş olsun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim güzelce kucağına almana bebeğiniçok merak ediyordum seni çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?