Henüz 20 gün geçti hala kırmızı zamanla göreceğiz.Sezaryen olan arkadaşlar dikiş yerleriniz ne durumda? Sanırım bende keloid oluştu 2 ay oldu nerdeyse ama kesi yeri halen kırmızı ve bazı yerlerinde şişlik var. Doktorun verdiği anti scar jeli kullanmama rağmen böyle oldu. Hep böyle mi kalacak bilmiyorum ben beyaz çizgi şeklinde iz kalacak sanıyordum ama keloid oluşursa geçmiyormuş galiba
KlavuzuTercih yaptığın icin gitmek zorundasin diye biliyorum resen atansaydin gitmeme şansın vardı galiba
Serum fizyolojik nasıl uygulanıyor? Yardımcı olur musunuz? Sadece damlatiyormusunuz Dr cekmeyin demistiSicak evet acaba o mu yapiyor 24 derecede sabit tutuyorum gece gunduzben de emzirmeden ve uyutmadan önce yapiyorum ama bi süre sonra yine ayni onun yerine benim içime darlantilar basiyor
Bize de öyle dedi dr umuz ama dediginiz gibi hapşırınca çıkmadı.Eczacı damlayı verirken damlatin hapşırır atar demiş. Ama hapşırınca atmıyor. Yeterli gelmiyor demek ki.
Ay sonunda kalça ultrasonu için doktora götüreceğiz ozaman sormayı düşünüyorum. Ortalık malum her zaman doktora götüremiyoruz
Ayyy aynı durumdayız 22 günlük olduk. Ve eğer sabah o uyurken Kahvaltı yapmazsan 2'ye kadar vakit bulamıyorum bazen 3 de uydugu oluyor. Doktorumuz o uyudukça uyu diyor fakat o uyudukça yemek yiyebiliyor ya da evi toparlıyorum. Tek başına olunca biraz zor oluyor açıkçası su içmek için bile vakit bulamadığım oluyorKızlar bebekleriniz ne kadar uyanık duruyor iki uyku arası benim ki 20 günlük oldu 1 haftadır 4 saat uyanık kaldığı oluyor ve hep kucak meme. Bugün de 11 buçukta kalktı ve hala uyumadı yemek bile yiyemedim kızlar zaten kahvaltılık gevreklerle doyuyolar artıkatak haftasını düşünemiyorum bile
Çünkü mide kapakçıkları yok ve emzirdikten sonra hemen yatırır sana kusar biraz dik tutmaya çalışan ve reflü yatağı kullanınKizlar bu bebekler niye kusuyor yaEmzirdikten sonra kusunca cok uzuluyorum bosa gitti sutum diye Saka bi yana sizin bebekleriniz de kusuyor mu mama da versem kusuyor emzirsem de kusuyor
Her gün et yemekte olmuyor ki canım sebzede yememiz gerekiyor o yüzden dün karnabahar yemeği yaptım Önceki gün de nohut denemiştim çok şükür büyük bir sıkıntı olmadı yrıca Fırsat buldukça gaz masajı yapıyorum karnına Ayaklarını karnına içiyorum I love you masajı var İstersen bir araştırCanım ben de oyleydim ama bugün doktor her şeyi ye dedi , gaz sancısı çok dedim yersem çocuk çatlar , bir şey iaz sen korkarsan yemezsen daha kötü olur o yüzden korkma ye dedi
Of ki ne of Ben de çok sıkıldım evde tek başımayım bebekliyim bazen yemek yemeye vakit bulamıyorum geceleri 2 saat uykuyla duruyorum eşim çalıştığı için çok fazla onu da yüklenemiyor um zaten maalesef hiçbir zaman kendi yaptığın gibi olmuyor hiçbir şey o yüzden de canım sıkkın.. bütün günüm bebekle geçirmem ve birinin de bana bakması gerekiyor aslında ama maalesef Kayınvalidem 20 gün kaldı gitti Annem rahatsız gelemiyor arkadaşlarımı kovit nedeniyle kabul edemiyorum.. yalnız olmak ve evde olmak çok sıkıcı Ayrıca hafta sonlarının eve kapanma zorunluluğu da beni çok sıkıyor En azından hafta sonu eşim izinli birkaç saat de olsa dışarıya çıkıp hava alabilir dik Yani anlayacağın En az senin kadar DertliyimMerhaba arkadaslar biz 42 gunluk olduk ama hala gece uyumuyoruz gündüzleri de 1 saat uyursa uyuyor reflumuz ve gaz savcılarımız hala devam uykusuzluk beni mahvetti hicbirsey yapamıyorum artık çok gerginim surekli evde oturmakta fenalık getirdi çok sıkıldım hayattan soğudum resmen birde kilolari kafama takıyorum hicbir kıyafetim olmuyormide ameliyatı olmak istiyorum esim hayir diyor eşime de sinir oluyorum hicbir şekilde yardim etmiyor bana o kadar gerginim ki anlatamam sizlere
Siz de ne var ne yok
Hiç sorma bu virüs gebelikden beri beni zorluyor. Eşim dışarı çıkartmadı hastane hariç misafir kabul etmedi. Halen daha kabul etmiyor.eşimdende beklediğim verimi alamadım Sezeryan sonrası daha zor. yine sağolsun annem eşimin teyzesi kapıdan yemek bıraktılar öyle idare ettim. Bende virüsün gecip normal hayatımıza döneceğimiz gunler için dua ediyorumAmin canim sana da tabiki de Elhamdülillah çok şükür minik mucizeler ama su virus den dolayı haftasonlari yasakları gercekten artık zorluyor hafta içi zaten evdeyiz hafta sonuda evdeyiz hal böyle olunca çok darlandım artık
Sağolun bende bi bakayimBize de öyle dedi dr umuz ama dediginiz gibi hapşırınca çıkmadı.
Osman gönülal youtube videosunu izleyin
Mecbur kalmadikca önce değiştiriyorum canım. Bazen cok aglıyor ondan dayanamiyorumEmzirmeden önce değiştirmelisin genelde. Tabi bazen emerken de bezi dolduruyorlar :) o zaman acele etme gazını falan çıkar öyle değiştir canim
Aynen aralığı göremedik
Ya aynı şeyi bende yaşadım, emerken öksürdü aldım hemen omzuma sanki zor nefes alıyor gibi geldi, yüzüne bakıyorum gözler yarı kapalı kafasını tutmuyor o panikle ne yapacağımı şaşırdım. Biraz kendine gelir gibi oldu sonra baktım omzumda uyuyor, uyandırdım ağlattım arkasına tekrar uyudu. Eşimi aradım o da doktorunu aramış hemen getirin dedi apar topar götürdük. Sakinleşince olayı düşündüm de bence uykuya geçiyordu ben nefes alamıyor sandımO günden beri de korkarak emziriyorum, sürekli nefesini kontrol ediyorum. Şu nefeslerini düzenleseler de içimiz rahat etse
Seruma da alışırsın ben küçük paket serum sularından aldım onun içinden çekip yapıyorum rahat oluyor
Analık ❣Mecbur kalmadikca önce değiştiriyorum canım. Bazen cok aglıyor ondan dayanamiyorum
O esnada burnunu sıkın :)Aynen aralığı göremedik
Ya aynı şeyi bende yaşadım, emerken öksürdü aldım hemen omzuma sanki zor nefes alıyor gibi geldi, yüzüne bakıyorum gözler yarı kapalı kafasını tutmuyor o panikle ne yapacağımı şaşırdım. Biraz kendine gelir gibi oldu sonra baktım omzumda uyuyor, uyandırdım ağlattım arkasına tekrar uyudu. Eşimi aradım o da doktorunu aramış hemen getirin dedi apar topar götürdük. Sakinleşince olayı düşündüm de bence uykuya geçiyordu ben nefes alamıyor sandımO günden beri de korkarak emziriyorum, sürekli nefesini kontrol ediyorum. Şu nefeslerini düzenleseler de içimiz rahat etse
Seruma da alışırsın ben küçük paket serum sularından aldım onun içinden çekip yapıyorum rahat oluyor
Yok ya enfeksiyon çıktı üst solunum yollarında ilaç kullanacaz. Kızlar bebeklerinizde hırıltılı solunum varsa her ihtimale karşı bi baktirin derimAllah kolaylık versin İnşAllah. Serumlada acılmadıysa epey tıkalı demekki. İnşAllah hastanede açarlar
O esnada en yakın hastane neresi onu bile unuttumO esnada burnunu sıkın :)
Ooo bütün gün öyleyiz göğsüme kafasını gömüp öyle duracak. Yatağa koyunca basıyor yaygarayı. Ama sling böyle kollarını falan sardı ya ona sinir oldu. Sizinki kundağa alışkınsa slingle durabilir. Ben kundağa alıştırmadım o yüzden hiç sevmedi.Bende kucağımda iş yapmaya çalışıyorum
Alsam mı diye düşündüm ama ya durmazsa işte. Normalde kucakta sana dönük yatmayı seviyor mu peki oğlun ?
Mumsynaturel kullan canım çatlaklardan bir tek onunla kurtuldum benKızlar günaydın o kadar emzirmeme rağmen mastit olmusum göğüslerim çok fena ağrı yapiyo uçları çatladı o kadar dikkat etmeme rağmen. Çok şükür kızımın sarılığı düştü 2. Ay kontrolüne gideceğiz. Tam hastaneyle bağlantımız kesildi derken bişey çıkmasina canım çok sıkılıyor .
Arada kundakla uyuyor ama çok aradaOoo bütün gün öyleyiz göğsüme kafasını gömüp öyle duracak. Yatağa koyunca basıyor yaygarayı. Ama sling böyle kollarını falan sardı ya ona sinir oldu. Sizinki kundağa alışkınsa slingle durabilir. Ben kundağa alıştırmadım o yüzden hiç sevmedi.
Yok ya enfeksiyon çıktı üst solunum yollarında ilaç kullanacaz. Kızlar bebeklerinizde hırıltılı solunum varsa her ihtimale karşı bi baktirin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?