2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Henüz 20 gün geçti hala kırmızı zamanla göreceğiz.

Tercih yaptığın icin gitmek zorundasin diye biliyorum resen atansaydin gitmeme şansın vardı galiba
Klavuzu
Sicak evet acaba o mu yapiyor 24 derecede sabit tutuyorum gece gunduz ben de emzirmeden ve uyutmadan önce yapiyorum ama bi süre sonra yine ayni onun yerine benim içime darlantilar basiyor
Serum fizyolojik nasıl uygulanıyor? Yardımcı olur musunuz? Sadece damlatiyormusunuz Dr cekmeyin demisti

Bize de öyle dedi dr umuz ama dediginiz gibi hapşırınca çıkmadı.
Osman gönülal youtube videosunu izleyin

Ayyy aynı durumdayız 22 günlük olduk. Ve eğer sabah o uyurken Kahvaltı yapmazsan 2'ye kadar vakit bulamıyorum bazen 3 de uydugu oluyor. Doktorumuz o uyudukça uyu diyor fakat o uyudukça yemek yiyebiliyor ya da evi toparlıyorum. Tek başına olunca biraz zor oluyor açıkçası su içmek için bile vakit bulamadığım oluyor

Kizlar bu bebekler niye kusuyor ya Emzirdikten sonra kusunca cok uzuluyorum bosa gitti sutum diye Saka bi yana sizin bebekleriniz de kusuyor mu mama da versem kusuyor emzirsem de kusuyor
Çünkü mide kapakçıkları yok ve emzirdikten sonra hemen yatırır sana kusar biraz dik tutmaya çalışan ve reflü yatağı kullanın

Canım ben de oyleydim ama bugün doktor her şeyi ye dedi , gaz sancısı çok dedim yersem çocuk çatlar , bir şey iaz sen korkarsan yemezsen daha kötü olur o yüzden korkma ye dedi
Her gün et yemekte olmuyor ki canım sebzede yememiz gerekiyor o yüzden dün karnabahar yemeği yaptım Önceki gün de nohut denemiştim çok şükür büyük bir sıkıntı olmadı yrıca Fırsat buldukça gaz masajı yapıyorum karnına Ayaklarını karnına içiyorum I love you masajı var İstersen bir araştır

Of ki ne of Ben de çok sıkıldım evde tek başımayım bebekliyim bazen yemek yemeye vakit bulamıyorum geceleri 2 saat uykuyla duruyorum eşim çalıştığı için çok fazla onu da yüklenemiyor um zaten maalesef hiçbir zaman kendi yaptığın gibi olmuyor hiçbir şey o yüzden de canım sıkkın.. bütün günüm bebekle geçirmem ve birinin de bana bakması gerekiyor aslında ama maalesef Kayınvalidem 20 gün kaldı gitti Annem rahatsız gelemiyor arkadaşlarımı kovit nedeniyle kabul edemiyorum.. yalnız olmak ve evde olmak çok sıkıcı Ayrıca hafta sonlarının eve kapanma zorunluluğu da beni çok sıkıyor En azından hafta sonu eşim izinli birkaç saat de olsa dışarıya çıkıp hava alabilir dik Yani anlayacağın En az senin kadar Dertliyim

Hiç sorma bu virüs gebelikden beri beni zorluyor. Eşim dışarı çıkartmadı hastane hariç misafir kabul etmedi. Halen daha kabul etmiyor.eşimdende beklediğim verimi alamadım Sezeryan sonrası daha zor. yine sağolsun annem eşimin teyzesi kapıdan yemek bıraktılar öyle idare ettim. Bende virüsün gecip normal hayatımıza döneceğimiz gunler için dua ediyorum

Allah bi daha korkutmasın cumlemizicidden cok zor.seruma gececegiz gibi görünüyor canım

O esnada burnunu sıkın :)

Kızlar günaydın o kadar emzirmeme rağmen mastit olmusum göğüslerim çok fena ağrı yapiyo uçları çatladı o kadar dikkat etmeme rağmen. Çok şükür kızımın sarılığı düştü 2. Ay kontrolüne gideceğiz. Tam hastaneyle bağlantımız kesildi derken bişey çıkmasina canım çok sıkılıyor .

Bende kucağımda iş yapmaya çalışıyorum
Alsam mı diye düşündüm ama ya durmazsa işte. Normalde kucakta sana dönük yatmayı seviyor mu peki oğlun ?
Ooo bütün gün öyleyiz göğsüme kafasını gömüp öyle duracak. Yatağa koyunca basıyor yaygarayı. Ama sling böyle kollarını falan sardı ya ona sinir oldu. Sizinki kundağa alışkınsa slingle durabilir. Ben kundağa alıştırmadım o yüzden hiç sevmedi.

Mumsynaturel kullan canım çatlaklardan bir tek onunla kurtuldum ben

Arada kundakla uyuyor ama çok arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…