Aaas bendr görünmüyorAnneler kulübü diye isminizin oraya sari kutucuk gelmiş
Maşallah sizin bebişe de1 aralik 3200 dogdu suan 4200 bizde anne sütü bana aksine buyumus geliyor tasimasi zorlastinormal bence takilma
Benimki 02.15 de uyandı saat 22.30 da Uyumuştu ben uyandırmadım. Artık geceleri karışmıyorum hele ilk uyuduğunda bende hemen uyumaya çalışıyorum. Çünkü sonra çok sık uyanmaya başlıyor. Tabi her ihtimale karşı bebek çok uyur hiç uyanmazsa diye çalar saat de kuruyorum. Kurduğum saatten önce uyandı yinebende uyandirmiyorum acikcasi gece 4 saati buluyor bu da benim isime geliyor ama bi yandan vicdan yapiyorum uyandirmali miyim diye
Kuzeylitekeli kullaniyor canim yazar sana etiket atayim
Ben iki kere denedim slinge bağladım ama ciyak ciyak bağırdı beyefendi. Keşke dursa içinde iki iş yapardım ama yok durmuyor.
Canım ben aktif kullanıyorum esnek sling. Oglumda da sling ve sonrasinda kanguru kullandım 2-3 yaş civarına kadar.Ooo bütün gün öyleyiz göğsüme kafasını gömüp öyle duracak. Yatağa koyunca basıyor yaygarayı. Ama sling böyle kollarını falan sardı ya ona sinir oldu. Sizinki kundağa alışkınsa slingle durabilir. Ben kundağa alıştırmadım o yüzden hiç sevmedi.
Doğumdan itibaren uzunca süre kullanabilecegin ayarlanabilir kangurular var canım. Bebek büyüdükçe ayarını genişletiyorsun.Hanımlar merhaba. Kanguru kullanmaya başlayıp memnun kalanlar marka önerisinde bulunabilir mi?
oh supermis3.haftadan sonra bebeklerde sarılık riski azalınca 5 saate kadar bile ağlamazsa beslenmese olur diye biliyorum canım.
bazi gunler huysuzluklari tutuyor sanirim gecen gun benimki oyleydi karni tok alti temiz gaz cikardi hala agliyodu memede durmak istiyodu mama vermistim mama uyutuyor nedenseKızlaaarrbebeğim 12 den beri uyumuyor. Beş dakika dalıyor geri uyanıyor. Gündüz çok uyumuştu ondan mı acaba? Sancısıda yok ağlamıyor çok ama uyumuyor da
Bende karar veremiyorum hem evde hem dışarıda kullanmak için hangisini almalıyım. Kanguru dışarısı için daha mantıklı sanki. Sling kaç aya kadar kullanılır ? Bir de sendeki hangi marka canımSeuta
P perlasmom Ben aktif kullanıyorum canım. Dışarı çıkarken de bebek arabasını nadir kullanıyorum. Onun yerine slingle sarıyorum.
Evde de eşim yoksa ve yapacak iş var ama bebe durmuyosa yine sling kurtarıcım oluyor. Zaten bağladığımın 2. Dakikasında uyuyo. Ben de uyanacak tedirginliği olmadan işimi hallediyorum. Bazen de sırf keyif için bağlıyorum çünkü slingin sarma hissi çok güzel bir duygu
Benim büyük kızımın ensesinde fark etmiştik 5 aylık falandı. Bezelye kadar ve hala var aynı büyüklükte. Doktor baktı ultrason çekildi lenf bezi demişlerdi sanırım ama tam hatırlamıyorum. Takip edin büyüyormu demişti. Babasında da aynı yerde şişlik var. Büyümedi çok şükür bir müdehale de yapılmadıKızlar bebeğimin kafasında leblebiden daha küçük bir şişlik fark ettik. Çocuk cerrahı yağ bezesine benziyor bir süre takip edelim dedi. Taktım kafaya şimdi. Operasyonla alıyorlarmış basit bi işlem ama internette daha sonra tekrar oluştu falan yazmışlar hep. Bi de zamanla büyüyormuş falan. Canım çok sıkkın. Var mı böyle bişey duyan gören?
Sağol canım ne çok bilgi vermişsinDoğumdan itibaren uzunca süre kullanabilecegin ayarlanabilir kangurular var canım. Bebek büyüdükçe ayarını genişletiyorsun.
Yerli marka olarak neko var bu işin pîri.
Neko-start ve Neko-switch baby size modelleri ayarlanabilir ve dogumdan itibaren kullanılır. Tuniko.com sitesinden alabilirsin.
Bunun dışında huggyberry markası da yerli markadır ve yine ergonomik ayarlanabilir kanguruları var ama model ismi bilmiyorum tam olarak.
Bu iki markanın kanguru kumaşları özel dokuma kumaştandır. Ne farkeder diceksin. Dokuma kangurular bebegi daha güzel sarar ve renk atma durumu pek olmaz. Bir de kanvas kumaş olanlar var. Bundan da sana uluslararası çalışan bi marka var yenidoğandan itibaren kullanılan onu önerebilirim Boba markasının 4g modeli. Ayarlanabilir değildir. İçinde özel yenidoğan yastığı bulunur onunla kullanılır. Ithal marka olduğu için fiyatı uçuktur ama. Bu mantıkta bir de solomombaby ve momfortbaby markaları var yastığı olan onlar daha uygun fiyatlı. Ama bunların kullanım ömrü kısa diye biliyorum bebek biraz büyüdükçe ergonomikliğini yitiriyor. Son kullanım sınırı nedir bilmiyorum.
Bana sorarsan dokuma kumaş ve ayarlanabilir kanguru tavsiye ederim. Neko markanın tuniko fan sayfası ve babywearing türkiye grubu var. Oralarda 2. El olarak da satanlar oluyor ve tertemiz oluyo. Belki dolap gardrop uygulamalarında da vardır. Aşırı hor kullanilmadiysa öyle yıpranan bisey de değil. Istersen o sekilde de tercih edebilirsin.
Benim her gece öyle sizin ilk kez miKızlaaarrbebeğim 12 den beri uyumuyor. Beş dakika dalıyor geri uyanıyor. Gündüz çok uyumuştu ondan mı acaba? Sancısıda yok ağlamıyor çok ama uyumuyor da
Kritik bi konuya dikkat çektiniz tebrik ederim2 saatte bir emzirme kacinci aya kadar devam ediyor ek gidaya gecene kadar mi?
Ben şimdi bile uyandırmıyorum bazen 2 saati geçiyor ama kendisinin kalkmasını bekliyorum. Çünkü alışkanlık haline geliyor daha sonraki zamanlarda. Aç olmasalar bile 2 saatte bir uyanıyorlar.
Uyurken kımildanırsa vs arandığını anlıyorum. Ozaman alıyorum.uyanmadan da karnını doyurabiliyor bazen 5dk bazen 15.dk. Alıştığı icin heralde.bende uyandirmiyorum acikcasi gece 4 saati buluyor bu da benim isime geliyor ama bi yandan vicdan yapiyorum uyandirmali miyim diye
Önceki gece brnim ki aynı durumdaydı kafayı yedim resmen. Gündüzünde baya çok uyumuştu. Biraz ondan biraz da gazdan diye düşünüyorum çünkü ağlayıp kıvranıyordu aşırı gazlıydı o gece. Sanırım daha düzenleri oturmadı. 3 aylıkken falan baya bir düzene giriyorlar inşallah güzel uyuyan bebeler olurlarKızlaaarrbebeğim 12 den beri uyumuyor. Beş dakika dalıyor geri uyanıyor. Gündüz çok uyumuştu ondan mı acaba? Sancısıda yok ağlamıyor çok ama uyumuyor da
Yok her gece 11-2 arası bi nöbetimiz vardı ama bu sefer 5 e kadar uyumadıBenim her gece öyle sizin ilk kez mi
Üfff ne gıcık yaa o günlere ışınlanmak istiyorumÖnceki gece brnim ki aynı durumdaydı kafayı yedim resmen. Gündüzünde baya çok uyumuştu. Biraz ondan biraz da gazdan diye düşünüyorum çünkü ağlayıp kıvranıyordu aşırı gazlıydı o gece. Sanırım daha düzenleri oturmadı. 3 aylıkken falan baya bir düzene giriyorlar inşallah güzel uyuyan bebeler olurlar
Ben kullanıyorum günde bir defa veriyorum ben beş damla. Ama iki veya üç defa da verilebiliyor.Kızlar nurs harvey şurup kullanan var mı? Varsa nasıl kullanıyorsunuz? Sap simplex kullanıyorum ama ara ara değiştirmek gerekiyormuş bebek alıştığı için bende nurs harveyi deneyeyim dedim
Evet memeyi tutmuyor ağlıyor beşikte durmuyor ağlıyor. Mama da vermeyi denemedim hiç gaz çok yapıyor diye ama bu gecede olursa mama vereyim deneyeyim bakalım belki dediğin gibi uyur öylebazi gunler huysuzluklari tutuyor sanirim gecen gun benimki oyleydi karni tok alti temiz gaz cikardi hala agliyodu memede durmak istiyodu mama vermistim mama uyutuyor nedense
40 günlüğüz 5500 gr çıktık doktor çok iyi dedi. İlk 4 gün mama verdim hiç meme emmemişti süt inince direk mamayı kesmedim zayıflasa bile meme vereceğim dedim ki zayıflamadı. Hemde neredeyse tek göğüsle emziriyorum diğerinden çok az süt geliyor küçük. Sütünüz varsa mamayı kesin süt kendini bebeğin emmesine göre artırıyorBana sorarsan benmkide yetmiyor ama 2 doktorda kesinlikle maöa verme bak cok fazla ayına göre kilosu diyor 37 günlük 5 kilo 150 gramdı 1 hafta önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?