2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ne güzel o zaman gerçekten cok güclüsün ben hep ağladım cünkü benim bebiş hiç uyumuyor ve coğu zaman mememi almak istememiyor bende onunla beraber ağlıyorım keski güclü olabilsem

Kızlar oğlum 5 Aralık’ta doğdu 3080 g olarsk ve 8 Aralık’ta 2800 grama düşmüştü . Bugünkü ölçümde 4000 g geldi. Yani bir ayda 1200 g almış . Sadece anne sütüyle besliyorum. Aslında biliyorum az değil ama 35 günlük olduk hala çok küçük geliyor.

2 saatte bir emzirme kacinci aya kadar devam ediyor ek gidaya gecene kadar mi?
Ben şimdi bile uyandırmıyorum bazen 2 saati geçiyor ama kendisinin kalkmasını bekliyorum. Çünkü alışkanlık haline geliyor daha sonraki zamanlarda. Aç olmasalar bile 2 saatte bir uyanıyorlar.

1 aralik 3200 dogdu suan 4200 bizde anne sütü bana aksine buyumus geliyor tasimasi zorlasti normal bence takilma

bende uyandirmiyorum acikcasi gece 4 saati buluyor bu da benim isime geliyor ama bi yandan vicdan yapiyorum uyandirmali miyim diye

Bizim kız geceleri daha uzun uyumaya başladı, gündüzleri daha aktif. 32. günümüz bugün, ben artık saat tutmuyorum o zaten acıkınca yeri göğü inletio geceleri 4 saat uyuyor bazen 2 gündür uyandırmamaya başladım, yoksa 3 saate uyandırıp besliyordum.

bende uyandirmiyorum acikcasi gece 4 saati buluyor bu da benim isime geliyor ama bi yandan vicdan yapiyorum uyandirmali miyim diye
Yok yok onlar kendilerini biliyolar acıkınca uyanıyolar zaten. Benimki çok sık kalkıyo emmiyo bile uyanıyo memede uyuyo geri koyuyorum bi gecede 12 defa kalktığım oluyo işkence resmen. Uyuyosa hiç kaldırma alışmasın boşver

Kızlar bebeğimin kafasında leblebiden daha küçük bir şişlik fark ettik. Çocuk cerrahı yağ bezesine benziyor bir süre takip edelim dedi. Taktım kafaya şimdi. Operasyonla alıyorlarmış basit bi işlem ama internette daha sonra tekrar oluştu falan yazmışlar hep. Bi de zamanla büyüyormuş falan. Canım çok sıkkın. Var mı böyle bişey duyan gören?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…