2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben kullanıyorum günde bir defa veriyorum ben beş damla. Ama iki veya üç defa da verilebiliyor.
Yeterli geliyor mu peki? Benim oğlum biraz fazla gazlı da muhtemelen günde 1 yeterli gelmez gibi. Bir de damlasını mı kullanıyorsunuz şurubunu mu?

Bana sorarsan benmkide yetmiyor ama 2 doktorda kesinlikle maöa verme bak cok fazla ayına göre kilosu diyor 37 günlük 5 kilo 150 gramdı 1 hafta önce

Mamayı direk kestim yazacaktım yanlış yazmışım yani hiç meme tutamamış bebekte hemde tek göğüsle kilo aldı bebek emdikçe süt gelecektir ve bebeğiniz daha sağlıklı kilolar alır inşallah deneyin derim sürekli emzirin sütün artması için

Yeterli geliyor mu peki? Benim oğlum biraz fazla gazlı da muhtemelen günde 1 yeterli gelmez gibi. Bir de damlasını mı kullanıyorsunuz şurubunu mu?
Yani yeterli gibi onu verince kakasını rahat yapıyor. Çok gazlıysa 3 defa verebilirsin uykuda yapıyo biraz. Damlasını kullanıyorum ben

Aynen kestim mamayı biboranla bile kendi sütümü veriyorum

Bugun doktor kontrolumuz vardi kizlar. Doktor az kilo almis diyecek diye cok korkuyordum ama kilo alimi guzelmis gunluk ortalama 39 gr almis gunde 1 veya 2 kez mama veriyorum dedim 2 veriyorsan 1e dusurebilirsin kilo alimi guzel zaten dedi cok rahatladim 1 ay sonra da rota virusu asisi ve kalca kontrolu olacakmis

Maşallah çok iyi kilosu. Kaç kilo doğmuştu . Benim ufaklık daha 4 kilo olmuş abisinin doğum kilosuna yeni gelebildi

Kızlar gaz için herhangi bir çay falan içiyor musunuz? Ben arada kimyon ve rezene çayı içiyorum. Birde oğluma nurse harveys ve biogaia alayım diyorum gaz için.kullananlar memnun musunuz? geceleri çok uyuyamıyor hatta bazen gündüzleri bile uyuyamıyor. Çok yoruluyorum gece de uyuyamayınca.

Ben kullanıyorum üç saat falan rahatlatıyor sonra gaz yine başlıyor. Ama her bebek farklı inşallah etki eder. Onlar da olmasa gazdan hiç duramıycaz belki de.

Bi de öyle denesem iyi olacak valla çocuk taşımaktan su içmeye bile gidemiyorum. İnşallah alışır.

Ben kullanıyorum üç saat falan rahatlatıyor sonra gaz yine başlıyor. Ama her bebek farklı inşallah etki eder. Onlar da olmasa gazdan hiç duramıycaz belki de.
En azından gece rahatlatır umarım. Peki damla etki edince uyumasını da güzel yönde etkiliyor mu?

Ben hergun sabah kahvaltidan sonra kimyon rezene anason demleyip içiyorum. Bebeğe de öğlen nurse harveys akşam da biogaia veriyorum

İmdattt diye bagirasim var ya ,bebem sabah dokuzdan beri uyanik ,kaç defa kustu kaç defa üstünü değiştirdim. Kaç defa kaka yaptı üstünü başını batırdı sayamadım. Niye böyle bugün anlamadım kusmuk korkuyorum resmen banyo bile yapamıyorum durmuyor uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…