biz hastanede yaptircaz ama ucret aliyorlar mi bilmiyorum saglik ocagi da yapiyordur muhtemelen hepatit b nin 2. dozunu da saglik ocaginda yaptircaz haftaya
Rotavirus aşısı özel bir aşı devlet karşılamiyor 2 doz yapılıyor 2. Ve 4. Ayda ağızdan yapilan bir aşi eczaneden siz gidip alıyorsunuz sonra yapıyorlar
Menenjit ve meningokok aşısı için birşey dediler mi size? Benim gittiğim doktor 30 ocakta menenjitin ilk dozunu yapacağını söyledi ama internetten baktım her iki aşı içinde 9-23 ay arası yapılıyormuş benim bebeğim 30 ocakta daha 2 aylık olacak. Doktorun bu acelesi ne anlamadım ve bu kadar erken yaptırmayacağım.
Canim benim oğlum hem kolik hem reflusu var hemde ultrason çekildi çok fazla gazi var bundan dolayı da reflu atakları ve gazdan dolayı ağlama krizleri geçiriyor 1gun az ağlarsa 9 gun apartmanı inletiyor masallah ... mide ameliyatı evet basit değil o yüzden hayir diyor zaten
Kızlar günaydın o kadar emzirmeme rağmen mastit olmusum göğüslerim çok fena ağrı yapiyo uçları çatladı o kadar dikkat etmeme rağmen. Çok şükür kızımın sarılığı düştü 2. Ay kontrolüne gideceğiz. Tam hastaneyle bağlantımız kesildi derken bişey çıkmasina canım çok sıkılıyor .
Sizde sıkıldınız mı evde olmaktan doğumdan önce de hep evdeydik şimdi yine öyle. Eşimin idari izni oluyordu 1 hafta çalışıp 2 hafta çalışmıyordu ıyi oluyordu bizim için haftaya tam izin yapacaktı onda da izinler kalkmış hadi ben neyse de 2 yaşındaki kızım için çok üzülüyorum benim gezdirme şansım olmuyor 1 4 arası izin onda da esim olmuyor hafta sonu malum yasak uyku saatimiz oluyor 12 30 2 30 arası zaten bizle birlikte dört duvar arasında tikildi kaldı çocuk bazen çizgi film açıyorum mecburen oğlana ilgilendiğim zaman
Hepimiz aynıyız maalesef ben dun yaptım bir çılgınlık. Benim de 4 yaşında kızım var oğlanı da doyurdum koydum pusete. çıktık parka dönüşte avm yakin, hemen girişte kahve satışı var kızıma sıcak çikolata bana moccha oğlana bibs :)
Vallahi çok iyi geldi varsa imkanınız çıkın bebisler de hava alıyor ama tabi soğukta çıkmayın dun güzeldi güneşliydi burda
Kızlar ben sağıp kızıma süt verdim. 120 cc içiyor. 28 günlük olduk. Çok değil mi sizce? Doktor en fazla 70-80 ile doyar dedi. Doyduğu zaman biberonu itiyor. Yani doyduğunu anlamıyor değil. 2600 doğdu. Geçtiğimiz pazartesi 3490dı. Bu pazartesi 1 aylık olacak.
Ayni tarihimiz :) biz de ptesi 1 aylık olucaz. Ben emziriyorum canim ama günde 1 kere de sagiyorum sagdigim sutu buzluga atiyorum. Ama tahminim benim ki de o kadar yiyordur. Dedigin gibi doyunca memeyle oynuyor açken adi gibi tam bir aslan doyunca adeta bir yavru kedi
Ben hiç tartmadim ki evde bebek tartisi var. tatlı tatlı ptesini bekliyorum tabi ki merakta ediyorum.
Bebeğini yüzüstü yatıran var mı ? Bebeğimi bugün yüz üstü uyuttum ve daha rahat uyuduğunu fark ettim. Doktorumuz gündüz benim gözetimimde yüzüstü yatırabileceğimi söylemişti bebekler bu şekilde gazını daha rahat atıyormuş. Bugün denedim işe yaradı gerçekten gündüzleri uyumuyorduk bayadır
Yeni anne taze anne ❣
Hepsi geçecek ve sen bu günleri ozleyeceksin ani tadıyla yasa kuzum.
Bebekten bebeğe değişir ama sürekli 2 saatte bir değil bazen 4 5 saatte bazen saatte 1 olacak. Bebegin nasil dilerse öperim
Bebeğini yüzüstü yatıran var mı ? Bebeğimi bugün yüz üstü uyuttum ve daha rahat uyuduğunu fark ettim. Doktorumuz gündüz benim gözetimimde yüzüstü yatırabileceğimi söylemişti bebekler bu şekilde gazını daha rahat atıyormuş. Bugün denedim işe yaradı gerçekten gündüzleri uyumuyorduk bayadır
Gazlı bebeklerde özellikle çok ise yarar canim. Benim pasa da huysuzlaninca cat pat cok nadir cunku 2/3 aydan sonra derler. Yatirmistim hatta uyumustu mis gibi yatırıp sırtına masaj bacak hareketi cok rahatlıylar. Gozun üstünde ise arada yatir canim
Canım alttan muayene yapılıyor rahim toparlandı mı bakılacak, ilişkiye vs ne zaman girilecek bakacak doktor. Sanırım smear testi de yapılıyor Bence gitmelisin
Selammm nasilsiniz hanımlar uykusuz geceler nasıl geçiyor
Bebislerin keyfi yerindedir umarım
Ben suan benimkinin uyanmasını bekliyorum ama sanirim ben uyuyacağım
biz hastanede yaptircaz ama ucret aliyorlar mi bilmiyorum saglik ocagi da yapiyordur muhtemelen hepatit b nin 2. dozunu da saglik ocaginda yaptircaz haftaya
Emzirme parasını önceki doğumlar da almadım ama doğum parası almıştım SGK ya başvurmak gerek daha başvurmadım ona zaman sıkıntısı yok diye. Emzirme parasını hastane yapıyor diyince baktım bi başvuru veya ödeme gözükmüyor ne kadar sürede yatıyor canım bilgin var mı?
Selammm nasilsiniz hanımlar uykusuz geceler nasıl geçiyor
Bebislerin keyfi yerindedir umarım
Ben suan benimkinin uyanmasını bekliyorum ama sanirim ben uyuyacağım
Çok şükür canım sen nasılsın
Vallahi ikinci annelik rahatlıkmış evet bebeğim gazlı evet kucaktan inmiyor ama çok şükür ben daha rahatım. Tecrübe mi dersin olgun annelik mi bilmem
Kızlar bebeğimin dilindeki süt ve mama kalıntısı mı pamukçuk mu anlayamıyorum ya emerken mememe de o kalıntılardan gelio ama anlayamıorum, damakta dudaklarda yanaklarda yok sadece dil