2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
biz hastanede yaptircaz ama ucret aliyorlar mi bilmiyorum saglik ocagi da yapiyordur muhtemelen hepatit b nin 2. dozunu da saglik ocaginda yaptircaz haftaya
Rotavirus aşısı özel bir aşı devlet karşılamiyor 2 doz yapılıyor 2. Ve 4. Ayda ağızdan yapilan bir aşi eczaneden siz gidip alıyorsunuz sonra yapıyorlar

Kizimda 9. Ayda ve 12. Ayda yapılacak demişti doktorumuz bende hiç duymadım 2. Ayda

Allah kolaylık versin canim insallaj kısa sürede gecer gaz sancıları kuzunun
Canim gecmis olsun gece özellikle sut cok doluyor emzirsem de biri epey sis oluyor ve ben her gün sagiyorum canim. Yoksa eminim bende mastit olurdum

40'ınız çıktıktan sonra kadın doguma gıttınız mı gıtmesek olmaz mı?

Hepimiz aynıyız maalesef ben dun yaptım bir çılgınlık. Benim de 4 yaşında kızım var oğlanı da doyurdum koydum pusete. çıktık parka dönüşte avm yakin, hemen girişte kahve satışı var kızıma sıcak çikolata bana moccha oğlana bibs :)
Vallahi çok iyi geldi varsa imkanınız çıkın bebisler de hava alıyor ama tabi soğukta çıkmayın dun güzeldi güneşliydi burda

Ayni tarihimiz :) biz de ptesi 1 aylık olucaz. Ben emziriyorum canim ama günde 1 kere de sagiyorum sagdigim sutu buzluga atiyorum. Ama tahminim benim ki de o kadar yiyordur. Dedigin gibi doyunca memeyle oynuyor açken adi gibi tam bir aslan doyunca adeta bir yavru kedi
Ben hiç tartmadim ki evde bebek tartisi var. tatlı tatlı ptesini bekliyorum tabi ki merakta ediyorum.

Ben 3. Haftadan beri 15er dk yüzüstü yatırıorum canım bazen sıkılıyor, bazen öyle uyuyakalıyor. Uyursa başından ayrılmıyorum.

2 saatte bir emzirme kacinci aya kadar devam ediyor ek gidaya gecene kadar mi?
Yeni anne taze anne ❣
Hepsi geçecek ve sen bu günleri ozleyeceksin ani tadıyla yasa kuzum.
Bebekten bebeğe değişir ama sürekli 2 saatte bir değil bazen 4 5 saatte bazen saatte 1 olacak. Bebegin nasil dilerse öperim

Gazlı bebeklerde özellikle çok ise yarar canim. Benim pasa da huysuzlaninca cat pat cok nadir cunku 2/3 aydan sonra derler. Yatirmistim hatta uyumustu mis gibi yatırıp sırtına masaj bacak hareketi cok rahatlıylar. Gozun üstünde ise arada yatir canim

Emzirme parasını hastane yapıyor ama doğum parası için bizzat aile ve çalışma bakanlığına müraacat ediliyor
Emzirme parasını önceki doğumlar da almadım ama doğum parası almıştım SGK ya başvurmak gerek daha başvurmadım ona zaman sıkıntısı yok diye. Emzirme parasını hastane yapıyor diyince baktım bi başvuru veya ödeme gözükmüyor ne kadar sürede yatıyor canım bilgin var mı?

Selammm nasilsiniz hanımlar uykusuz geceler nasıl geçiyor
Bebislerin keyfi yerindedir umarım
Ben suan benimkinin uyanmasını bekliyorum ama sanirim ben uyuyacağım
Çok şükür canım sen nasılsın
Vallahi ikinci annelik rahatlıkmış evet bebeğim gazlı evet kucaktan inmiyor ama çok şükür ben daha rahatım. Tecrübe mi dersin olgun annelik mi bilmem

Ben yüz üstü yatırıyorum, gazını gerçekten daha kolay çıkarıyor, çıkaramasa bile uyanmıyor gaz yüzünden. Gece 30 derece egimli ve yan yatırıyorum.

Kızlar bebeğimin dilindeki süt ve mama kalıntısı mı pamukçuk mu anlayamıyorum ya emerken mememe de o kalıntılardan gelio ama anlayamıorum, damakta dudaklarda yanaklarda yok sadece dil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…