2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
yok birsey demediler o asilar hakkinda. Size asi karti vermediler mi hastaneden bana bi asi karti verdiler hangi asi ne zaman yapilir yaziyor ustunde. Vermedilerse googleda vardir mutlaka bi bakin isterseniz ya da sabah resmini cekip atarim

Kızlar bebeğimin dilindeki süt ve mama kalıntısı mı pamukçuk mu anlayamıyorum ya emerken mememe de o kalıntılardan gelio ama anlayamıorum, damakta dudaklarda yanaklarda yok sadece dil
aynen benimki de oyle memede kalinti olmuyor ama sadece dilinde beyazlik var cevaplari takipteyim

aynen benimki de oyle memede kalinti olmuyor ama sadece dilinde beyazlik var cevaplari takipteyim
Ben yarın doktora götüreyim diyorum ya canım sıkıldı. Karbonatla silmek de daha çok yayıyormuş, damla varmış doktor onu yazar hiç değilse. Bizim kız da ne sever ya d vitamininden de tiksinio pof

Ben yüz üstü yatırıyorum, gazını gerçekten daha kolay çıkarıyor, çıkaramasa bile uyanmıyor gaz yüzünden. Gece 30 derece egimli ve yan yatırıyorum.
Bende reflü yatağı kullanıyordum ama kızım bacaklarını karnına çekerken zorlanıyor ve gazını atamıyor eğimli olduğu için sanırım. Bu akşam kaldırdım reflü yatağını

Oo iyiymiş maşallah Daha hiç çıkmadım eşim varken çıkabilirim Allah korusun kızım elimi bırakınca bi gider de tutamazsam yetişemezsem birsey olur diye korkuyorum.

E devletten bi bak istersen canım ben şuan çalışmadığımdan eşim sgk li olduğu için onda gözüktü yatinca. Doğum parası ise eşim başvurduğu halde benim e devletim de gözüküyor ve ben çekebiliyor muşum sadece. Yanlış hatırlamıyorsam doğumdan sonra 2 hafta içinde yatti canım.

Kızlar bebeğimin dilindeki süt ve mama kalıntısı mı pamukçuk mu anlayamıyorum ya emerken mememe de o kalıntılardan gelio ama anlayamıorum, damakta dudaklarda yanaklarda yok sadece dil
Suan pamukcuk degil bizde de oluyor ama ilerleyebilir canim. Karbonatlı su yapip steril bezi suya batırıp agzini temizlenmeli. Ben öyle yapıyorum bazen emziginj o suya batırıp emziği ağzının içinde gezdiriyorum :) bu daha isime geliyor :)

Oo iyiymiş maşallah Daha hiç çıkmadım eşim varken çıkabilirim Allah korusun kızım elimi bırakınca bi gider de tutamazsam yetişemezsem birsey olur diye korkuyorum.
Allah esirgesin dogru diyorsun canim benim ki daha büyük ama ben bile tedirgin olmustum. Ne oldu eskisine göre daha iyi söz dinledi bebek arabsnn beraber sürdük hoşuna da gitti tabi

Çok şükür canım sen nasılsın
Vallahi ikinci annelik rahatlıkmış evet bebeğim gazlı evet kucaktan inmiyor ama çok şükür ben daha rahatım. Tecrübe mi dersin olgun annelik mi bilmem
İnşallah kısa sürede gecer gaz durumları kıyamam minislere ❤ Cok şükür kuzum cunku biliyoruz ki bu zamanlar geçecek ve büyüyecekler saglikla afiyetle inşallah
Biz iyiyiz çok şükür emistik uyucaz simdi yarin 1 aylık oluyoruz
Zaman nasil geçiyor bebek kokusu su zor dönemde evlerimize ve bizlere çok iyi geldi net
Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin aratmasın kucaklari boş bırakmasın (tamda ezan okunuyor) aminn

Allah esirgesin dogru diyorsun canim benim ki daha büyük ama ben bile tedirgin olmustum. Ne oldu eskisine göre daha iyi söz dinledi bebek arabsnn beraber sürdük hoşuna da gitti tabi
Aynen benimkinin de hoşuna gider sürmek birde öyle beni bırakıp yanımdan uzaklaşan bir çocuk değil ama ne olur ne olmaz çocuk bu bilemezsin ki saniyede oluyor ne oluyorsa ondan riske girmek istemiyorum araba çıkar bisey olur.

Sizinle bizim aramizda da 2 gün varmis herhalde bizde 31 günlük olduk bugün

Ben yarın doktora götüreyim diyorum ya canım sıkıldı. Karbonatla silmek de daha çok yayıyormuş, damla varmış doktor onu yazar hiç değilse. Bizim kız da ne sever ya d vitamininden de tiksinio pof
Gazlı bezi serce parmağına dola karbonatlı suya batır sil canım ağzının içini faydası oluyor doktora gidince o da mikostatin veya başka bir damla yazar onu yara yerlerine damlatirsin karbonatlı suyla sil diyor yinede doktorlar kısa zamanda geçer üzülme.

Ayy canim istedi. Eşimde evdeyken bi helva mi istesem. Ben un helvası biliyorum ama. Var mi iddiali bi tarifin
Olmaz mıı ben hafif ıslak seviyorum
1 su bardağı irmik
Yarım su bardağı un
2 kaşık tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
Güzelce kavuruyoruz. Ayrı bir kapta 1 bardak süt 1 bardak su 1 bardak şeker 1 paket vanilya kaynatmıyoruz sadece karıştırıp şekeri eritiyoruz. Yavaş yavaş irmiğe ekliyoruz karıştırıyoruz koyulaşınca altını kapatıyoruz kapağı kapalı 10 dk demleniyor. Hazır deneyeceklere afiyet olsun hakkınızı helal edin

Canım benim kızımda da var çok beyaz değil ama hafiften dilimce beyazlık var. Bildiğim kadarıyla pamukçuk olunca bebekler ememiyor. Büyük kızımda ebeler pamukçuk olmuş karnonatlı suyla sil demişlerdi. Doktor hayır pamukçuk yok demişti

Doğum parası için nereye başvuruyoruz canım

Çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…