Aliyo çok şükür ya geçen hafta doktora gittigimizde 2 ayda alması gereken kiloyu almış çok iyi demiştiBizDede hirilti var canim en onemli sey kilo alimiymis eger bebegin guzel kilo aliyorsa bir sey yoktur insallah
Bu soruyu ben de merak ediyorum ya mukusu kaka sadece besin alerjisinde mı ortaya cikiyorgunebakan_ ben dün diyete başlamadan önce kızımın kakası normale döndü. Mukuslu kakanın alerji dışında başka bir şeyle alakası olabilir mi acaba üşütmekle falan ? Ya da bu ara süt ürünlerini çok çok fazla tükettiğim için olabilir mi? Daha önce yoktu çünkü böyle şikayetler her gün peynir yoğurt tüketmeme rağmen.. Bu ara sütlü tatlılar falan da yedim.. Dün diyete başlamadan önce de normale döndü.
Bebek hastaysa da kaka mukuslu olabilir ama hangi hastalıklar mukus yapar onu tam bilemiyorum. Bir de mukus her kakada ayni miktarda görülmez alerjik bebekte dahi. Çok dokunan gıda çok mukus yapar, onu kesince mukus azalır ama mukusun tamamen gecmesi alerjik bebekte uzun zaman alır. Sütün kendisi en riskli alerjik besin, bazi alerjik bebeklere yoğurt peynir dokunmaz süt dokunur mesela. Ya da alerji hafiftir, mesela bebek kekin icindeki sute tepki vermez islem yapmadan icilen iki bardak sütle kakası mukuslanir. Yani bebeğinizin kakasının mukustan tamamen arındığına eminseniz ve cok huysuz bir bebek değilse alerji aklınızda bir köşede hep dursun ama diyetle kendinizi yormayın şimdilik. Bu arada mukussuz olduğunu düşündüğünüz bir kaka fotoğrafı ekleyebilirseniz alerjik bebek kaka uzmanı olarak bakabilirimgunebakan_ ben dün diyete başlamadan önce kızımın kakası normale döndü. Mukuslu kakanın alerji dışında başka bir şeyle alakası olabilir mi acaba üşütmekle falan ? Ya da bu ara süt ürünlerini çok çok fazla tükettiğim için olabilir mi? Daha önce yoktu çünkü böyle şikayetler her gün peynir yoğurt tüketmeme rağmen.. Bu ara sütlü tatlılar falan da yedim.. Dün diyete başlamadan önce de normale döndü.
Kısa uykular yapıyor mu ? Biz de gündüzleri kuş uykusu yapıyoruz ve gaz çıkarmasına rağmen devamlı gazı oluyor ama kolik demedi doktor.Doktor kolik oldugunu söyledi bu kolikliğinde çeşitleri varmış bizimki mesela asla uyumuyor gazdan hem cok fazla gaz cıkarıyor hemde gazı hiç bitmiyor üzülüyorum bu kadar küçük bebek full uyanık olamaz bende mecbur yüz üstü uyutuyorum
Tamam ekleyeceğim fotoğrafını yaptığındaBebek hastaysa da kaka mukuslu olabilir ama hangi hastalıklar mukus yapar onu tam bilemiyorum. Bir de mukus her kakada ayni miktarda görülmez alerjik bebekte dahi. Çok dokunan gıda çok mukus yapar, onu kesince mukus azalır ama mukusun tamamen gecmesi alerjik bebekte uzun zaman alır. Sütün kendisi en riskli alerjik besin, bazi alerjik bebeklere yoğurt peynir dokunmaz süt dokunur mesela. Ya da alerji hafiftir, mesela bebek kekin icindeki sute tepki vermez islem yapmadan icilen iki bardak sütle kakası mukuslanir. Yani bebeğinizin kakasının mukustan tamamen arındığına eminseniz ve cok huysuz bir bebek değilse alerji aklınızda bir köşede hep dursun ama diyetle kendinizi yormayın şimdilik. Bu arada mukussuz olduğunu düşündüğünüz bir kaka fotoğrafı ekleyebilirseniz alerjik bebek kaka uzmanı olarak bakabilirim
Ayni endişe olduğu için haftada 2 defa. Çarşamba- pazar. Bi kere üşütürsek kalıcı olur öyle devam eder diye korkuyorum.bebeklerinizi haftada kac kez yikiyorsunuz? Ben haftada 2 yikiyorum usuturum belki diye cok sik yikamiyorum ama az mi acaba
Dil bagi galiba bizimde alt kısımda vardı bugun kestirdikHerkese günaydın. Bebeğimin dudağında böyle bir bağ var memeyi zor kavratıyorum kendi tutamıyor acaba bundan olabilir mi? Hepinizin bebeğinde var mı acaba çok merak ettim
Damak bağı var canım beslenmede zorluk yaratır kestirmek gerekiyor bizimde dil bağı vardı 2 gün önce kestilerHerkese günaydın. Bebeğimin dudağında böyle bir bağ var memeyi zor kavratıyorum kendi tutamıyor acaba bundan olabilir mi? Hepinizin bebeğinde var mı acaba çok merak ettim
Gündüz 10 dk falan uyuyor gecede öyle 10 dk bize koliği gazı sayesinde dedi cünkü hem gaz cıkarıyor hem asırı gazı var ve asla geçmiyor ve aşıro huzursuz sabah bir baslıyor mıkırdanmalar hc geçmyırKısa uykular yapıyor mu ? Biz de gündüzleri kuş uykusu yapıyoruz ve gaz çıkarmasına rağmen devamlı gazı oluyor ama kolik demedi doktor.
Kızlar benim bebiş 47 günlük oldu ve aşırı gazlı kolik bir bebek ağlamamız yok ama aşırı sancıdan kaynaklı uyku uyumuyoruz ne gece ne gündüz hic bir şekilde bende çözümü bebeği yüz üstü uyutmakta buldum yüz üstü bir yatırıyorum gece 5 saat uyuyor karnı basıldıgı icin gaz cıkarıyor ve uyuyabiliyor sizin buldugunuz çözümler neler paylasın lütfen sizde çünkü sürekli yüz üstü uyutmak isttemiyorum tutulur vs diye
Canım bende 400 lük olanı aldım doktorunuz kaç damla önerdi size? İnternette 1 damla kullananda var 3 damla kullanandaErvaikra fısfıs formunda çok rahat ve içeriği de temiz
1 fıs kullanıorum ben canım, fıs şeklinde söledi damla olarak sormadım ama bir arkadaş 2 3 damla kullanıyordu sankiCanım bende 400 lük olanı aldım doktorunuz kaç damla önerdi size? İnternette 1 damla kullananda var 3 damla kullananda
Estağfirullah ne demek, bildiğimi paylaşmak bir bebeğin bir annenin hayatına dokunabilmek de benim için çok değerli. Ben bir şeyleri farkedene kadar yavrum perişan olmuştu. Belki bu yazdığım başkasına komik gelecek ama oğlumun bezinde şu an sarı kaka gördükçe aklıma kızımın çektikleri geliyor, içim yanıyor, hala alışamadım sarı kaka görmeye. Adı alerji ama yaşaması çok zor, hiçbir anne, hiçbir bebek yaşamasın bizim yaşadığımızı.Tamam ekleyeceğim fotoğrafını yaptığındaiki gündür takipteyim kakasını eşimle sürekli bakıyoruz var mı diye anlamaya çalışıyoruz huysuz değil öyle sadece karnı ağrıdığında gaz sancısı tuttuğunda huysuzlanıyor gazını atınca uyuyor.. Uyumasa bile ağlamıyor öyle bakınıyor rahat yani. Ben peynir yoğurt günlük tüketiyorum normalde sık sık. Ama bu ara sütle puding falan yaptım yedim o dokunmuş olabilir diye düşündüm. Normalde süt içmeyi seven biri değilim süt içmiyorum yani. Tatlılarda tüketiyorum genelde. Çok teşekkür ederim sizi iki de bir rahatsız ediyorum ama bilgileriniz benim için değerli
Ben de bir fıs kullanıyorum. Zaten bir fıs 3 damla ediyormuş.1 fıs kullanıorum ben canım, fıs şeklinde söledi damla olarak sormadım ama bir arkadaş 2 3 damla kullanıyordu sanki
Yüzüstü yatırmak gerçekten etkili oluyor. Benim de oğlum bu gece sabaha kadar gazdan kıvrandı gözleri kapanıyor gaz sancısından ağlayıp uyanıyor . Ememiyordu bile gazdan. Artık saat 8.30 gibi bende yorgunluktan bitap düşmüştüm aldım bunu yüzüstü yatırdım gazını çıkarayım diye. Gazını çıkardı birkaç tane sonra yorgunluktan bayıldı resmen o şekilde hiç şeklini değiştirmedim. Zaten benim yanımdaydı bende kıvrıldım yanına uyuduk beraber 2-3 saat kadar çok şükürKızlar benim bebiş 47 günlük oldu ve aşırı gazlı kolik bir bebek ağlamamız yok ama aşırı sancıdan kaynaklı uyku uyumuyoruz ne gece ne gündüz hic bir şekilde bende çözümü bebeği yüz üstü uyutmakta buldum yüz üstü bir yatırıyorum gece 5 saat uyuyor karnı basıldıgı icin gaz cıkarıyor ve uyuyabiliyor sizin buldugunuz çözümler neler paylasın lütfen sizde çünkü sürekli yüz üstü uyutmak isttemiyorum tutulur vs diye
Teşekkür ederim canım bir fıs 3 damlaymış üstünde yazıyor o zaman 3 damla damlatayım1 fıs kullanıorum ben canım, fıs şeklinde söledi damla olarak sormadım ama bir arkadaş 2 3 damla kullanıyordu sanki
1 fıs 3 damla ediyor canım zaten. Benimkinde fıs yok damla şeklinde veriyorum. Birde aklınızda olsun fıs direkt ağza sıkıldığından görülmüyor ve bazen tutukluk yapıyor sıksan bile gitmeyebilir. Bence o yüzden küçük bebeklere en güveniliri damla olarak vermek .1 fıs kullanıorum ben canım, fıs şeklinde söledi damla olarak sormadım ama bir arkadaş 2 3 damla kullanıyordu sanki
Canım zaten nefret edio kusuo bzmki ya, doktoru ilk yarım saatte kusarsa bir daha ver dedi. Ondan bizim d vitaminleri güme gidio çoğu zaman sanki, ondan fıs damla fark etmez bence damla daha zor olur bnm için ztn bu durumda1 fıs 3 damla ediyor canım zaten. Benimkinde fıs yok damla şeklinde veriyorum. Birde aklınızda olsun fıs direkt ağza sıkıldığından görülmüyor ve bazen tutukluk yapıyor sıksan bile gitmeyebilir. Bence o yüzden küçük bebeklere en güveniliri damla olarak vermek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?