2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Normal canım uyandırma ne zaman isterse o zaman emzir.

Gorumcem pes peşe 1 yıl 1.5 yıl arayla 3 tane doğum yaptı bir şey olmadi ama bünye fark edebilir bilemiyorum
Benim ablamda yaşından dolayı yaptı ama bı hayli zorlandı tam iki yaş var arası tabi bünye meselesi ama normal doğumda bile bana öyle önerildi bilemiyorum bende

Can kilo artışında sıkıntı yoksa uyandırmana gerek yok aciktiginda illaki uyanıyor uzayan sarılığı filan yoksa 3 saat gayet normal her bebek bir degil benimki acıkınca altını bile değiştirmeden ortalığı yıkiyo diğer türlüde kusuyo olabildiğince tam uyanmadan kendim kaldırıyorum o biraz süreden telafi gibi oluyo yoksa ağlamasına içim el vermiyo

Merhaba. Anal gamze ilk kez duyuyorum, hiç bilgim yok malesef. Hafif morluk var belinde, o zamanla geçecektir, detoks uygularsanız daha hızlı geçer. Kırmızı leke bence hafifler. Benim kızımın ensesinde ve her iki üst göz kapağında vardı, gözündekiler geçti, ensesinde belli belirsiz kaldı. Oglumun da iki goz kapağında var, o da geçecektir diye tahmin ediyorum. Bence sizin bebeğinizin de sadece belinde belli belirsiz kalır.

Dün doktor bana dedi artık uyandırmana gerek yok. Uyusun dedi. Uyandırma dedi.
Vallahi ben uyandırmıyorum canım benim ki kurulu saat gibi tam 2 saatte bir kendi uyanıyor çok nadirdir 3 saat aralığı onun dışında uyanıksa 1,5 saat sonra mızıklanmaya başlıyor. Ben saatli emzirmedim hiç ne zaman istediyse verdim ki ilk 3 ay bu şekilde öneriyorlar

Canım 3 saat çok çok normal sağlıklıysa sorun yok bırak uyusun o acıkınca uyanır zaten kendi. Benim kız da tam tersi uyuduğu süre az uyanık kaldığı süre fazla uyusa da uyusam diye bakıyorum. Bebişin gayet normal büyük bir nimet uyuması kıymetini bil. ben 21 gün geçtikten sonra hiç kaldırmadım hep kendi uyandı emzirdim.

Onlardan ziyade bolca emzirmek çok kilo verdiği gerçekten dogru benim şuan 5 kg kaldı fazlalık olarak rejim yapmadım
Resmen yarim saate emiyordu kızım bugun 1 aylik kontrolunde doktor 1 kgnin altinda almiş diye 2 öğün mama vermemi gazı cok oldugu icinde 2 saatte bir emzirmemi soyledi simdi artik sırf sütüm artsin diye daha cok yerim kesin hayırlısı Allahtan

Selam anneler nasılsınız? Gerçekten buraya uğramaya vakit kalmıyormus zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bebisler büyüyor bile ne zaman doguracaz derken Sizlere sormak istediğim benim oğlan bu günlerde çok huysuz gündüz uykudan hemen kalkıyor hep emmek istiyor baştan gaz dedim ama gaz olmasada aynı.Ac mi acaba diye sagdigim sütten biberonla verdim mışıl mışıl uyudu.Sütumde var sanıyorum ama sagdim dün gece 60 CC falan geldi acaba yetmiyor mu gerçekten tesadüfen mi uyudu? Hafta içi kontrol var kilo aldı gibi geliyor ama Dr da belli olur

Sarılık hiç geçirmedik biz çok şükür. Ay ne biliyim ya psikolojim bozuldu iyice

sizinkini bilemem ama kuzenimin kizinda dogdugunda elinin ustunde leke vardi kocaman uzuluyolardi kiz cocugu elinde leke var diye ama sonradan tamamen gecmisti. Gecebiliyor yani bazi lekeler

3 saat uyuması normal canım. Gün içinde 16 saate kadar uyuyabilir sanırım. Daha çok uyuyorsa kontrolde doktora danışırsın. Belki de çok sakin huzurlu bir bebektir

bana doktorum senin sagdigindan daha fazla sut emer bebek demisti seninde bebegin emdigi 60 ccden fazladir yani. Bazen benimde yetmiyor sanirim gunde 2 kez mama veriyorum

Benim kızım da gün içinde kuş ıykusu yapıyor bende süt mü yetmiyot diye düşündüm ama 1100 gr almış. Daha düzenleri oturmadı, gaz olayı da var inşallah zamanla uyku süreleri de uzar. Ben evde tartıyorum ikimiz çıkıyoruz sonra ben tartılıyorum istersen bakabilirsin

Canım bende 35 yaşındayım. İki çocuğumun arasında 13 ay var. Bende sezeryan oldum.

Canım bende 35 yaşındayım. İki çocuğumun arasında 13 ay var. Bende sezeryan oldum.
Bebegınız 4 aylıkken hamıle kaldınız yanı sezeryandan dolayı sorun yasamadınız degıl mı? Bende gecıktırmeden ıkıncı ıcın denemelere baslamak ıstıyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…