2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar bebekleri saatli mi emziriyosunuz surekli emmek istiyor bizimki ama fazla geliyo cikariyo bu seferde.vermeyince de yaygarayi kopariyo:)2 saatte bir vereyim diyorum emzigi de reddediyo
o isteyince veriyorum vermezsem evi basima yikiyo zaten bazen 3-4 saat istemiyor bazen 1 saat sonra tekrar istiyor saati o belirliyor yani

Dün geceden beri kızım ne kadar uykusu olursa olsun sürekli ıkınıyoe 10 dk uyuyor yine kucak uyutuyorum koyuyorum yine uyanıyor ne oldu birden anlamıyorum
Benimkide öyleydi yaklaşık 30-40 dk karnına sırtına gaz için çeşit çeşit masajlar yaptık gazı yok demeyin öyle bir gazı geliyor ki sabaha karşı son çare bunu yaptık ve kesintisiz uyudu

Biz herhangi bir uygulama yapmadan gecmisti kizimda

Canım zaten nefret edio kusuo bzmki ya, doktoru ilk yarım saatte kusarsa bir daha ver dedi. Ondan bizim d vitaminleri güme gidio çoğu zaman sanki, ondan fıs damla fark etmez bence damla daha zor olur bnm için ztn bu durumda
Sütünden çay kaşığına birkaç damla sağ içine de d vitaminini damlat öyle belki anlamaz. Ben direkt ağzına damlatıp ardından hemen emziriyorum.

Kızkardeşimin bebeğinde de var 9 aylık oldu azaldı ama hala varlar. Anne karnındayken baskıdan bazı bebeklerde olabilirmiş öyle demişti kardeşim. Mongol lekesi mi neydi ismi de. Resmini atabilirsen aynı mı diye bakarım canım .

bebeklerinizi haftada kac kez yikiyorsunuz? Ben haftada 2 yikiyorum usuturum belki diye cok sik yikamiyorum ama az mi acaba
Ben hemen hemen her gün yıkıyorum çok nadirdir 2 gün ara verdiğim. Doktorumuz her gittiğimde soruyor her gün yıkıyorsun dimi diye. Kombi 21-22 arası oluyor yıkarken ufo açıyorum suyuda 37,5-38 arası ayarlıyorum çok şükür bir sorun yaşamadık

Mesela uykusunun düzene girmesi, daha bilinçli tepkiler vermesi gibi Bende heyecanla bekliyorum
Benim
canım benim kızımında var o morluk ıkı poposunun arasından yukarı doğru. 17 aralıkta doğum yaptım hala geçmedi. Doktor geçebilir De kalabilirde dedi. Almancam olmadığı için neden olduğunu sormadım.
Ama senin dediğin gibi kalçada para gibi morluk yok yanlız. Ama diğeri tıpa tıp aynı

Peki hergün yıkamanın faydası nedir

Kizlar bebekleri saatli mi emziriyosunuz surekli emmek istiyor bizimki ama fazla geliyo cikariyo bu seferde.vermeyince de yaygarayi kopariyo:)2 saatte bir vereyim diyorum emzigi de reddediyo
Benim ki uyuyorsa 2 saatte bir uyanıyor emmek için uyanıksa 1-1,5 saatte bir istiyor emziriyorum, zaten emzirmezsem morarana kadar ağlıyor

Hanımlar ben 34 yaşındayım.
Eşimde 37
Yaşımızdan dolayı biz ikinci bebeği düşünüyoruz.
Ben sezeryan oldum.
Korunmam gerekiyor mu sizce
6 aydan sonra hamilelik olsa 1 yıla kadar falan iyi olurdu.
Sizin bana tavsiyeniz var.

Ben uyanıksa hep veriyorum bazen duruyor pusetinde . Eğer çok emdiyse emzik veriyorum. Saatli emzirmedim hiç.

Biz herhangi bir uygulama yapmadan gecmisti kizimda
Evet müdahale edilmezse 2 yaşına doğru geçiyor genelde. Kızımda da vardı bu lekeden ama ben o zaman mongol lekesi diye üzerinde durmamıştım, 2 yaşından sonra geçti kendiliğinden. Bazı bebeklerinki çocukluk döneminde bile geçmiyor, bazılarındaki 2 yaşından önce geçiyor. Bebeğin kimyasaldan etkilenme oranı ve bağışıklığı ile ilgili ne zaman geçeceği. Oğluma leke geçene kadar ayda bir hacamat yaptırmaya devam edeceğim, diger detoks yontemlerini de uyguluyorum. Bakalım ne zaman geçecek.

Canım sezeryanda en az 2 yıl arası olması gerek dikislerden dolayı diye biliyorum . Ben mesela normal yaptım doktorun verdiği kağıtta 2 ay ilişki yasak ve en az iki yıl korunma oneriliyo..

gunebakan_ Dün burda paylaştım ama sizin fikrinizi almak istiyorum kızım doğuştan anal gamzesi varmış bu konu hakkında bilginiz var mı genetikte olabiliyomus aynı zamanda biraz üstte doğum lekesi de mevcut sanırım oda geçmeyecek gözlerin üstünde alnında da var bu tür kızarıklıklar rengi açılır mı ?

Eklentiler

• IMG_20210115_201155.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 329
Belki komik gelecek ya da saçma ama normal mi gerçekten merak ettim oğlum 43 günlük gündüz de gece de sürekli uyuyo uyumayınca huysuzlassiyo emiyo gazını çıkarıyorum altını temizliyorum ve uyuyo genelde meme de uyuyakaliyo gün içerisinde az uyanık oluyo acaba normal mi hatta bazen emdikten sona 3 saat filan uyuduğu bile oluyo ve ben belki açtır diye vicdan azabı cekiyorum

Canım sezeryanda en az 2 yıl arası olması gerek dikislerden dolayı diye biliyorum . Ben mesela normal yaptım doktorun verdiği kağıtta 2 ay ilişki yasak ve en az iki yıl korunma oneriliyo..
Gorumcem pes peşe 1 yıl 1.5 yıl arayla 3 tane doğum yaptı bir şey olmadi ama bünye fark edebilir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…