2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba Çok teşekkür ederim bilgiler için EDS yöntemi nedir biraz anlatabilir misin Bir de şu an doktorumun verdiği 2 vitamini kullanıyorum haricinde B12 alabilir miyim bilmiyorum diğer yöntemlerin zaten yapmaya çalışıyorum

Benim de gaz sancısı nedeniyle biraz harap durumdalar.. gümüş kapak kullanıyorum ve de duştan sonra hindistan cevizi yağı..

Benim de gaz sancısı nedeniyle biraz harap durumdalar.. gümüş kapak kullanıyorum ve de duştan sonra hindistan cevizi yağı..
Gümüş kapağı söylemeyi unutmuşum benim bi uzvum oldu resmen onlar olmayınca göğüs uçlarım iç çamaşırıma yapışıyor ve inanılmaz sızlıyor. Geçenlerde aventin göğüs kalkanını da aldım o da güzel ama çok büyük ve bebeği kucakta taşırken rahatsız oluyor gibi hissettiğim için tekrar gümüş kapağa dönüş yaptım.
Buarada lansinoh krem, susam yağı, kantaron yağı ve ayva çekirdeği jeli hepsini denedim ama işe yaramadılar. Hindistan cevizi yağı işe yarıyor mu onu da deneyeyim

Vallahi ben bayılıyorum Hindistan cevizi yağına tüm hamileliğim boyunca kullandım vücudumda hiç çatlak oluşmadı göğüslerine de duştan sonra sürüyorum bir şey yarıyor mu bilmiyorum ama şu an için iyi durumdalar.
Benim göğüslerini süt sağma makinesi kötü yapıyor açıkçası.

Arkadaşlar ben ve eşim de sarısınız ama bebeğimiz doğduğunda saçları kumral ve beklediğimizden coktu.. biz sarışın veya kel bir bebek beklerken köyü kumral saçlı bir bebeğimiz doğdu. Şimdi 1 aylık olduk ve çok ilginçtir ki saçları dökülmeye başladı.. on kısmı kel gibi oldu ..
Tecrübelerinizden yola çıkarak yazarsanız sevinirim. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var??

Yaaaa bır arkadaşım çok memnundu aslında ama bebege göre sanırım değişiyor.Sevmeme durumu var tabi.Hatta baştan 4 moms düşündüm anne gibi salliyor diye sonra joie dönmüştüm şimdi yine kararsizim

İlk Bebek saçları dökülüyor normal canım rengide açılır koyulur genlerden birşeyler kapmistir.Benim ilk oğlum ben sarışın babanın küçüklüğü sapsarı olmasına rağmen siyah sacliydi.şimdi kumral oldu .Ama ikincide tutturduk sarıyı

ben valla 1-2 gun sadece sagarak sut vercem inanilmaz hassaslasti cunku umarim gecer de rahatlarim biraz

Mumsynaturel sürüyorum acıyınca ve göğüs kalkanı kullanıyorum iyileşince yine göğüs pedi koyuyorum
gumus kapak kullaniyorum gogus kremi de suruyorum aloevera jel var onu suruyorum bana misin demiyor

Valla benim de çok kotu bir göğüs ucumda süt kabarcığı var çok acoyir.ilk tutusta Birde o çekerek uzatmiyor mu aklım gidiyor.
meger herkeste varmis ayni dert biraz alissin emmeye gecer dediler hani gecmedi bide emzirmekten cok zevk alacaksin alisinca diyolardi beni tam tersine cocuktan uzaklastiriyor bazen kucagima bile alasim gelmiyor emmek isteyecek diye

ilk saclari dokulur zaten sonra tekrar sac cikar bizimkide dokuluyor normal canim dokulmesi

Bende joie serina modeli var. Çok fazla kullanamıyoruz henüz çünkü bebeğim ya memede ya beşiğinde uyumak istiyor. Akşam eşimle salonda otururken yanımızda durması için rahat oluyor, bir de üst kısmını çıkarıp mutfakta yanıma alıyorum bazen o işe yarıyor. Pek verimli kullanmadık yani ağladığı anlarda sallanınca susturmuyor, sakin olduğu zamanlar duruyor içinde sadece

Fiskirir tarzda degil ama bugunki ilk kez coktu sanki onun disinda her emzirme sonrasi hemen hemen hep kusuyor ama cok miktarda degil yediginin fazlasi cikiyor diye dusunuyorum bende. Emzirirken nasil dik tutacagiz ki onu anlayamadim

Çok şükür dökülmesinin başka bir sebebi Yoksa her türlü rengini razıyız oğlumun .. Zira kaşları Sarı

63 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim .. suan 68 kiloyum gobegim hic gitmiyor sut olsun diye surekli yemek atistirmalik..
Senin 5 kilo vermen lazım benim ise 10 kg eski halime dönmem için. Ve sürekli yiyorum hergün bulgur plavı özellikle süt yapsın diye. Senin 5 benim 10 kilom var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…