2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşaallah iyi olur. Sürekli gazını çıkar rahatlasın. Ama bebekler kucağa alışınca Bir iş yaptırmıyorlar evde. Dikkat et buna

Evet canım ben de aynı şekilde zıplayarak evi geziyorum krize girince başka türlü susmuyor çünkü.. Aminn canım inşallah geçecek iyi olsunlar tek istediğim bu.. sakin olmaya çalışıyorum ama bazen ben de dayanamıyorum acayip stres oluyorum o zaman da migrenim tutuyor.. Sağlık olsun iyi olsun bir şekilde dayanırız artık

Kizlar dün aksam on bir gibi bebeğime panalgine fitilin üçte birini verdim ama dün akşamdan beri sarhoş gibi uyanmiyor zorla emziriyorum resmen. Kullanan vardı aranızda size de böyle oldu mu
Ben birşey kullanmadığım zamanda benim kızım sarhoş gibi uyuyordu ne yapsam uyandıramıyordum. Her yolu deniyordum ama uyandıramıyordum.
En son aklıma gelen Şu oldu. Altını açınca uyanıyordu.
Sen 2 saatte bir altını aç öyle emzir

Merhaba benim bebeğim 47 günlük, gündüz uykularımızda çok zorlanıyoruz, gece 1 de uyuyor, öğlen 1 de uyanıyor, sonra sürekli mızmız ağlıyor, öğleden sonra 16.30 gibi zor uyutuyorum sonrasında 18.30 da uyanıyor ve yine gece 1 e kadar hiç durmuyor, ayakta sallayarak bazen 15-20 dk uyutabiliyorum, ayakta sallama dışında gündüz uykularına dalamıyor, zaten sürekli gazı var, siz gündüz uykularında nasıl uyutuyorsunuz bebeğinizi

Doğumdan hemen sonra yapılıyor hepatit ve K vit.
Kızlar bişey merak ettim.normal suni sancısız doğum yapıp gazlı bebeği olan var mı?
Evet canım ben yaptım ve tabiki gazı oluyor ama çok şükür çıkarıyor çoğu zaman. Gaz için de ben hacamat yaptırtacağım bebeğime inşallah iyi gelir gazına da.
Senin 5 kilo vermen lazım benim ise 10 kg eski halime dönmem için. Ve sürekli yiyorum hergün bulgur plavı özellikle süt yapsın diye. Senin 5 benim 10 kilom var.
Sanırım yeniden hamile kalmak istiyorsunuz. Kiloyu vermeden üstüne gebe kalırsanız o zaman sıkıntı olur. Bence önce vücudunuza biraz zaman tanıyın sezeryan üstelik toparlansın iyice ondan sonra gebelik düşünün derim.

Kızlar aranızda bilen olabilir. Kanamam 28 gün sürdü ve bitti. Lohusalığım da sona erdi 4 gün önce. Bugün 44. Günümüz doğumdan bu yana. 3-4 gündür farkettirmeden akıntımın rengi yeşilimsi bir sarı ve çok değişik bir kokusu var. Sanki antibiyotik içmişim gibi ağır kokuyor. Hiç böyle olan var mı? Tekrar kadın doğumcuya mı gitsem naapsam?

Bizimde aynı sürekli huzursuz ve uyumuyor

Teşekkür ederim sanırım bu işi denemeden bilemeyecegim

meger herkeste varmis ayni dert biraz alissin emmeye gecer dediler hani gecmedi bide emzirmekten cok zevk alacaksin alisinca diyolardi beni tam tersine cocuktan uzaklastiriyor bazen kucagima bile alasim gelmiyor emmek isteyecek diye
Ayyy evet gerçekten acılı olunca keyif alınmıyor sırf onun için iyisi diye sabrediyorum bende

Fiskirir tarzda degil ama bugunki ilk kez coktu sanki onun disinda her emzirme sonrasi hemen hemen hep kusuyor ama cok miktarda degil yediginin fazlasi cikiyor diye dusunuyorum bende. Emzirirken nasil dik tutacagiz ki onu anlayamadim
Canım reflü olabilir o zaman çökelek mi kusuyo oda önemli fazlasını illaki atiyo her bebek ama çok fazla diyosun yada usudugundendircyesile dönük ve kokuyosa . Mesela benim çok nadirde olsa belki 50 CC kusuyodur birden geliyo yoğun bı şekilde biz nasıl cikariyosak öyle düşün . Şuan mideleri zaten bı yumurta büyüklüğünde sanırım uygulamalarda öyle yaziyo . Canım emzirirken başı yukarda eğimli olacak yani oturuyomus gibi ama kolundan destekleyeceksin sırt bölgesini ben öyle yapıyorum.

Anladim canim cok sagol, sut gibi kusuyor cokelek seklinde daha nadir

Bizdede dökülmeye basladi ilkndogdugunda siyah sacliydi suan bule kulak çevresinde sirtinda hala tuyler var zamanla dökülüyorlarmis

Joie serina modelini aldık mutfakta işimi yaparken gün içinde 2 3 saat kullanıyoruz çok memnun kaldık hatta orda çok rahat ediyor ki koyunca genelde gaz çıkarıyor bacakları biraz kendine çeker gibi sığdığı için

Goguslerim cok aciyor kizlar emerken sunduruyor dislerimi sıkmaktan kirilacak Bugun sagmaya karar verdim bende emzirmeyimde 1 gun dinlensin daha kotu olmadan dedim. Sizin gecti mi gogus acisi?
Benim ilk 2 hafta çok acıdı gece gündüz sadece gümüş kapak kullandım şu an arada hafif sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…