2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladim canim cok sagol, sut gibi kusuyor cokelek seklinde daha nadir
Canım o zaman doktora danis refludur muhtemelen olabildiğince dik tutmaya çalış reflü için yataklar var yastığı biraz yüksek olsun gazı ciksada bi sure yatırma ondan kusuyolar zaten doktorun tek açıklaması bu defalarca sordum çökelek şekilde olsa sütün yaradigi anlamına geliyo öyle düşün. Hangi gogusunu veriyorsan o şekilde bacak bacak üstüne at yüksekte tutman için genzine ciğerine kaçarsa sıkıntı dedi onuda tam nasıl anlayacağız bilmiyorum anlik nefessiz tepkisiz kalabiliyo tek bırakamıyorum çocuğumu

Canım ben hiç gündüz uyutacağım diye uğraşmıyorum. Ana kucağına koyuyorum bazen mızmızlanıyor bazen uyuyor bazen uyanıyor. Emzik verince duruyor düşürünce mızmızlanıyor emziği tekrar veriyorum susuyor böyle bir döngü gündüzleri bizde de

Goguslerim cok aciyor kizlar emerken sunduruyor dislerimi sıkmaktan kirilacak Bugun sagmaya karar verdim bende emzirmeyimde 1 gun dinlensin daha kotu olmadan dedim. Sizin gecti mi gogus acisi?
Göğüslerim hiç yara olmadı benim. ama zaman zaman sütten dolayı ağrısı sızısı oldu .o zaman sıcak kompres yaptım .Bir iki gün dinlendir ve sağ bence de

Bende aynı dertten muzdaribim nasil vericem bilmiyorum emzirdikçe yiyesim geliyor sürekli karnım acayip şekilde yumuşak birşey popo desen ayrı havada korse alsam bu saatten sonra ise yarar mı hiç bilmiyorum zaten 45 günlük olduk
Canım bende korse aldım kullanmadım. Karnım çok yumuşak dediğin gibi tuhaf.
Kalçam küçülmüyor
Yanlarım falan.
Millete bakıyorum herkes vermiş
Neden bende bu kadar kal

E Efebay canım biz yeni aldık Joie Sansa. Çok memnunuz, salonda beşiği de var ve uzmanlar ana kucağında uyusa bile beşiğine koyun dedikleri halde ayıramıyoruz ana kucağından. Artık sadece geceleri beşikte yatar oldu gibi bi şey Şimdiye kadar sanırım iyi ki almışız dediğimiz en mükemmel eşyası kızımın.

Canım mantıklı olanda o.
Olması gereken.
Ama Arkadaşlarım yaşıtlarım hepsi benim boyumda çocukları var.
Ve yaşımda gidiyor epey.
Yaş nedeni ile çocuk istiyorum.
Yoksa dediğin gibi göbek gitse bile üstüne tekrar hamile kalsam zaten göbek hep olacak.
Keşke insan 25 ile 30 arası çocuk sahibi olsa.
30 dan sonra herşey planlı olmak zorunda

Canım gece 1 De uyuyor öğlen 1 De uyanıyorsa çok fazla uyumuyor mu bebeğin. 12 saat aralıksız mı. Yani arada süt vermiyormusun.
Ben bebeğimi emzirerek uyutuyorum nu arada. .ama benim kızımın 40 çıkmadı daha

Gerçekten gece ve gündüz asla uyumuyor artık yorgunluktan bacaklarım titriyor bu ne zaman uyucak ve ben nasıl dinleneceğim 60 kiloyla hamile kaldım suan 53 kiloyum çünkü gece gündüz uykusuzum
Ya çok ilginç uyumaması nasıl Uykuya yenik düşmüyor ki bu minnoş .Banyodan sonra falan da mı uzun uyumuyor

Saç dökülmesi normal canım. Benim diğer çocuğumunda saçları dökülmüştü. Saç ve göz rengi değişiyor sonradan.

Kizlar hamileyken olusan karindaki dogum cizgisi ne zaman geciyor ya da geciyor mu

Eklentiler

• 2F160072-F218-4CB5-9154-B053629D8A9A.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 53
Aynı dertteyim. Yoksa bebeğimle zaman geçirmek isterdim bol bol.
Hoş bidaha nasip olur mu bilmem.
Önce bebegime şükür tabi.
Sonrası nasip kısmet.
Allah gönlünüze göre versin İnşAllah

Kızlar ilk atak dönemini atlatanlar huysuzluk uykusuzluk 7 gün sürdü mü yani tüm atak boyunca yoksa birkaç gün sürüp bitti mi
İlk atakta sürdü Biraz evet. Şimdi ikinci atak haftasındayız bu da uzun sürdü. Uykusuzluktan başım çatlıyor.

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Eloşum 4300 kg 56 cm olmuş. Göz muayenesi ve kalça ultrasonu vardı çok şükür bin şükür ikisi de normal çıktı. Doktor gelişimine iyi dedi beğendi. Ikınıp duruyor tuvaletini hala zor yapıyor dedim her gün sütüne zeytinyağı karıştır ver dedi.. Çok şükür kızım iyi darısı tüm bebişlerimizin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…