Bizde bir aylık olduk çok şükür aşımızı da vurulduk ama sağlık ocağına gidip gelmek işkenceydi yollar buz pisti gibiydi kaç kat sardım arabasında inşallah hasta olmaz kuzum kilosu boyu gayet iyi dedi hemşire ateşte olmaz umarım. 5.haftaya girmekle beraber bizde felaket haldeyiz akşam 10 da bi kalkıyor 4 e kadar kucakta ağlayarak geçiriyoruz gündüz kızlar ek olarak çok yoruyor dermansız kalıyorum 12 den sonra inşallah çabuk geçer bu dönem
Kızlar benim bebiş 47 günlük oldu ve aşırı gazlı kolik bir bebek ağlamamız yok ama aşırı sancıdan kaynaklı uyku uyumuyoruz ne gece ne gündüz hic bir şekilde bende çözümü bebeği yüz üstü uyutmakta buldum yüz üstü bir yatırıyorum gece 5 saat uyuyor karnı basıldıgı icin gaz cıkarıyor ve uyuyabiliyor sizin buldugunuz çözümler neler paylasın lütfen sizde çünkü sürekli yüz üstü uyutmak isttemiyorum tutulur vs diye
Hala probleminiz devam ediyorsa little remedies gaz damlası denemelisiniz biz nurse harvey vs kullandık hiç kesmedim bu damla önceden türkiyede satılmıyormuş yegenime özel getirtmişler gazlı bebek diye o kadar işe yaramış ki biz inanmadık çok pahalı diye almadık abim alıp getirdi şıp diye kesti agrısını Türkiyede satılıyor artık
Ben bunu denedim canım 2 günü geçince hemen çıkmaya başlıyo. Ama ne kadar sık yıkasam ozaman pürüzsüz oluyor yüzü. Benim oğlan var o çok öpüyor. Biz de açıkçası öpüyoruz.
Her gece de yatmadan yüzünü elimi ıslatıp yıkıyorum ama banyo yaptırmak daha iyi geliyor.
Gerçekten gece ve gündüz asla uyumuyor artık yorgunluktan bacaklarım titriyor bu ne zaman uyucak ve ben nasıl dinleneceğim 60 kiloyla hamile kaldım suan 53 kiloyum çünkü gece gündüz uykusuzum
Canım ilk oğlum öyleydi, gece gündüz ayaktayım, nasıl dayandım bilmiyorum, ama geçiyor. Bizimki gaz sorunu bittiği halde 3 sene uyumadı, 3 yaşında düzelmeye başladı, 1 sene sonra ikinciyi düşündüm, geçiyor, unutuluyor, Allah gücünü sabrını artırsın.
Aynı dertteyim. Yoksa bebeğimle zaman geçirmek isterdim bol bol.
Hoş bidaha nasip olur mu bilmem.
Önce bebegime şükür tabi.
Sonrası nasip kısmet.
Allah gönlünüze göre versin İnşAllah
Arkadaşlar ben ve eşim de sarısınız ama bebeğimiz doğduğunda saçları kumral ve beklediğimizden coktu.. biz sarışın veya kel bir bebek beklerken köyü kumral saçlı bir bebeğimiz doğdu. Şimdi 1 aylık olduk ve çok ilginçtir ki saçları dökülmeye başladı.. on kısmı kel gibi oldu ..
Tecrübelerinizden yola çıkarak yazarsanız sevinirim. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var??
Normal canım. Oglum doğduğunda saçı çok degildi ve olanı da döküldü zamanla. 1 yaşına kadar kel gezdi. 1 yaş civarında da sadece üstte bi tutam saçı vardı.
Saç rengi için de yegenim doğduğunda kapkaraydı saçları. Onun da döküldü ama annesi kazıdı bir süre sonra. Zamanla saç rengi açılarak uzadı birkaç ay sonra altın sarısı saçları vardı hala da öyle.
Suni sancı değil de vajinal açılmayı sağlayan fitille başlatıldı doğumum. Propess diye bi ilaç. Sancılar da ilaçla başladı. Ama benim bebeğim öyle aşırı gazlı değil. 1 aydan fazladır belki damla vermiyorum düzenli olarak. Ilk ay da sürekli ağladığı için değil ne olur ne olmaz diye vermiştim.
Ben bunu denedim canım 2 günü geçince hemen çıkmaya başlıyo. Ama ne kadar sık yıkasam ozaman pürüzsüz oluyor yüzü. Benim oğlan var o çok öpüyor. Biz de açıkçası öpüyoruz.
Her gece de yatmadan yüzünü elimi ıslatıp yıkıyorum ama banyo yaptırmak daha iyi geliyor.
Kızlar kaç gündür anlamsızca bı gazimiz var cikariyo ama bağırsaklardaki onu berbat ediyo gece hiç uyumuyoruz en sonunda damla için tanidik aile hekimine de doktorada söyledim durumu gaz damlası gecirmiyo kendi cocuklarinda da kullanmış muskat cevizi önerdi ondan alıp verdim göz kararı çok az bıçakla rende tarzinda yaptım bir çay kaşığı sütle verdim çok şükür biraz rahatlattı aklınızda bulunsun denemek isteyen varsa eskilerde hep verirmiş
Normal canım. Oglum doğduğunda saçı çok degildi ve olanı da döküldü zamanla. 1 yaşına kadar kel gezdi. 1 yaş civarında da sadece üstte bi tutam saçı vardı.
Saç rengi için de yegenim doğduğunda kapkaraydı saçları. Onun da döküldü ama annesi kazıdı bir süre sonra. Zamanla saç rengi açılarak uzadı birkaç ay sonra altın sarısı saçları vardı hala da öyle.
Benim eltiminde oğlu siyah saçlıydı kazıdıktan sonra altın sarısı çıktı hala da öyle çok şaşırmıştım bende benim kızlarında döküldü ama tamamen değil sıfıra vurmak zorunda kalmıştım
Benim eltiminde oğlu siyah saçlıydı kazıdıktan sonra altın sarısı çıktı hala da öyle çok şaşırmıştım bende benim kızlarında döküldü ama tamamen değil sıfıra vurmak zorunda kalmıştım
Benim kızımında simsiyah saçları vardı doğduğunda şimdi kumral sarı tonlarına döndü açıldı gitti oğlum da simsiyah o da değişecek gibi. Mesela bende küçükken sapsarı saçlarım varmış sonradan koyulaşmış gitmiş.