Ya benim ilki de sorunluydu 9 ay yattım serklaj oldum çok şey yaşadım tüp bebekti zaten ha düştü ha düşecek sıkıntım çöktü 5 aylıkken doğmaya kalktı aman kiz neler neler
wala bende oglumu dogurdujtan sonra bi hamile kaldim 4 aylikti karnimda öldu sonra spiral taktirdim oda 1 sene durdu iltihap yapti cikarttirdim ama rahime cok zarar wermis yapismis dediler ameliyatl acilmasi lazim yoksa cocuk olmaz dedi 4 5 sene hic korunmadim olmuyodu cocuk bu tamamen supriz oldu dogum gunumde warligini ogrendim psikolojik sorun yasadim istemez gibo bi laf ettim burdan bi arkadas biraz firca kaydi kendime geldim cunki tekim herkes uzakta
dogum gunumde 2 gun gecikmistim sabah isten cikmistim kucagimda kocaman cicekle ewe gidiyodum bulanti tuttu eczaeneye gittim test aldim iki cizgi cikti inanmadim 2 test daha aldim 2 side 2 cizgi basladim aglamaya esim iaradim hamileymisim ama korkuyorum yanima gel diyeadam sewindi sasirdi bi yandan beni sakinlestiriyi
Ayy ne güzel ya ilk mi canım bizim ilk yavrumuz olacak Allah’ın izniylee ya ♥ gizlice hüzünleniyorum ben de ya pıt pıt döktüm bugün bağlanıyo insan içine düşer düşmez biz bir de 5 yıl bekledik de bu sıpayııı
Bosver canim vermek iyi değil zaten öyle yada böyle kilo alacağız hamilelikte sağlık olsun. Ben oğlumda ilk zamanda kusmaktan 8 kilo vermeme rağmen doğuma 25 kg fazlayla girmiştim hepsi gidiyor bebisler sağlıklı olsun yeterki.
İyi aksamlar herkese, benide araniza alir misiniz?
Bat 18 nisan'di fakat bata 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, virusten dolayi kan vermeye gitmeye cekindim bide bati beklemek istedim. Bugun ASM'ye gidip kan verdim degerim 1395 cikti, bugun 4. Gun gecmis oluyor gunumu.