2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ooyy midem ooyyy...
Siz ilaç kullanıyor muydunuz. Ben ilaç içiyorum hala kötü midem.icmesem sanırım sürekli kuscam şimdi içmem gerek 2 tane ama hiç istemiyorum o da midemi bulandiriyor icmessem de sabah kusarak uyancam;(((( midemmmmm;(((((((

Progestan kullanıyordum, 3-4 tane kaldı bıraktım içmiyorum onu içince berbat oluyorum mide bulantısı için ilaç kullanmıyorum

İnsan ister istemez tedirgin oluyor ben kan bile vermedim evde testle bakıyorum koyulaştımı diye, kaç çıkmıştı senin? İnşallah yolunda gider Rabbim yardımcımız olsun

ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım. ilk denememdi

herkes biseler soyluyo kafam cok karistionceki cocugumda icmedim hic bise olmamisti bundada icmesem nolcakk i

canim 5+0 ile 5+6 arasi 6 haftalik demek 6+0ile 6+6arasi 7 hafta demek

bebde hazimsizlik oluyo bi zaman sonra bulantiya cewiriyo bende ferahlatici seyler yiyorum geciyo sende denesen gecermi acaba
Gunde en az isteyerek veya istemeyerek yarim limon yiyorum. Soda icine katiyorum salata icine katıyorum bulantim olmuyor tavsiye ederim eksi seyler bulantiyo hafifletiyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…