• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım emin ol sanki Rabbimiz bizi bunun için yaratmış gibi herşeyi önceden öğrenmiş gibi yapmaya başlıyorsun ki ailem benden hiç ümitli değildi ve hepsi şaşırmıştı bebeğe çok iyi baktığımı görünce😂
İnşallah canım valla yalan yok deli gibi korkuyorum bakalım öğreneceğiz inşallah o günler gelsinde

Aynen ben de öyle. Daha mevzuatı okumadım ama son ana kadar çalışıp sonra kullanmaknisterim.zaten belki bir haftadan sonra bize nöbet tutturmayacaklar
En fazla 3 hafta kalana kadar çalışabiliyoruz canım sonrasında istesek de çalışamıyoruz mevzuata göre. 24. Haftadan sonra da nöbet düşüyor bizden.

Bence çok şanslısın bir taşla iki kuş 😅 benimki tekti tek oluncada sıkılıyor lar belirli bir süreden sonra seninkiler birbirlerine arkadaş olur sana sarmazlar ilerde bak görürsün😊 bi sekilde büyüyorlar komşumun yeni ikizleri doğdu oda çok korkuyordu ama 1 aylık oldular bile
Ya kimle konuşursam aynısını diyor zorluğu çok ama bir arada çıkıp gidiyor herkes diyor . İnşallah uslu bebekler olurlar 😄🤲🏻

Ama kan kokusu geliyor bana ve hiç temiz gelmiyor. Doktorlar da hamilelikte bi kaç defa yıkayın etleri demişken ben belkide hiç yıkanmamış kıymayı nası pişiriyim? 😔
Ben hala kıymayı yiyemiyorum 😑 sizler yiyebiliyomusunuz

İnşallah ayaklandığı zamanlarda gelir normalde kurtlu gibiyimdir uyumayı yatmayı sevmem pek o yüzden çok zorlanıyorum 🤦‍♀️ Keşke uykuya düşkün olmaydım biraz . E şimdi vücut yorulmadığı için uykumda gelmiyor doğal olarak .
Şimdilerde sakin kalmak em önemlisi 4 5 aydan sonra artık jep kıpır kıpır olmamız lazım bol egzersiz yapmamız lazım🤭 tadını çıkar kuzum

Şimdilerde sakin kalmak em önemlisi 4 5 aydan sonra artık jep kıpır kıpır olmamız lazım bol egzersiz yapmamız lazım🤭 tadını çıkar kuzum
Ay sanki çok uzak geliyor o günler canım . Ben iki bebeyle çok hareketli olacağımı sanmıyorum ama bakalım ☺️🤪

Ya bende iki gündür boş kusma oluyor mide özsuyu felan yediklerimi çıkarırdım önceden şimdi o yok ama bu daha fena şimdide koştuktan sonra oturup 1 paket çubuk kraker yedim 😪

Canım doğum öncesi ve sonrası 8'er haftalık izin doğumla alakalı. Yani doğum zamanında alabilirsin. Diyelimki 40 haftalık değil de 32 haftalık doğum yaptın. O zaman doğum öncesindeki 8 haftalık iznini doğumdan sonraya ekletebiliyorsun. Yani 16 hafta. Ben devlet memuruyum doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu alırsam çalışıp doğum öncesindeki 5 haftalık iznimi doğum sonrasına ekletebiliyorum. Yani 13 hafta izin kullanabiliyorum doğumdan sonra. Yine toplamda 16 hafta olmuş oluyor yani. Ama doğumdan bu kadar önce yani şuan izin kullanmak gibi bir durum söz konusu değil bizde. Ancak rapor alırsak oluyor.
cok tesekkir ederim bilgilendirdigin canim dayanabildigim yere kadar dayanirim bakalim bende sonrasinda temelli birakicam isi zaten ewde bebeyle ilgilencem allah nasip ederse rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin😘

Akşam oldu midem ufak ufak başladı. Kusmadan son anda kurtuldum attım kendimi cama temiz havada geçti. Biraz yemek yiyebildim çok şükür 🤲 inşallah kusmam bu gece.
Sizler ne durumdasınız canlar? Midesi bulanmayanlar çok şanslı. Niye bulanmıyor diye hiiç düşünmeyin tadını çıkarın

Akşam oldu midem ufak ufak başladı. Kusmadan son anda kurtuldum attım kendimi cama temiz havada geçti. Biraz yemek yiyebildim çok şükür 🤲 inşallah kusmam bu gece.
Sizler ne durumdasınız canlar? Midesi bulanmayanlar çok şanslı. Niye bulanmıyor diye hiiç düşünmeyin tadını çıkarın

Onlardan biri de benim niye bulanmıyor acaba diyorum inşallah pişman olmam bu dediğime 😀

Onlardan biri de benim niye bulanmıyor acaba diyorum inşallah pişman olmam bu dediğime 😀
Hiç düşünme canım tadını çıkar valla. Buzdolanındaki herşeye hasretle bakıyorum. İstiyorum ama yiyemiyorum. Şimdi de azcık bişey yedim başladı midem. Kusmam inşallah yaa 😔

Benimde başlıyor yavaştan hissediyorum. Birsey yiyesim yok ama mecbur yemem lazım bastirmasi için 😩

İnşallah geçer gider bulantılar bi an önce hepinizden sonrası cok daha güzel olacak inşallah😊🙏

3. Tedavimizde tuttu bebek hep nedense kendimi 1 tanesi tutacak diye alıştırmışım . Doktor ikiside iyi deyince şok oldum korku panik geldi bir . Her zaman diyorum nasıl bakcam ikisine birden nasıl olacak
Canım ne güzel olmuş, bir oğlum var, bir de ikizim olsun istiyordum, kısmet olmadı. Bakarsın Allah'ın izniyle

Back
X