Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk çocuğumda da yaptırmadım, bunda da yaptirmayacagimKizlar ikili test yaklaşıyor beni korkutuyor oğluma down sendromlu demişlerdi ense kalınlığı ölçümü normalden fazla yüksek çıktığı için dünyam başıma yıkılmıştı. Sıvı aldırman gerekiyor keseden dedi doktor yani sonuçta aldirmazdim çocuğumu tabi ama yinede insan hazırlıklı olmak istiyor. Almanyaya gidip orda yaptırmıştım sigortalı olduğum için orda. Sonuç negatif çıktı çok şükür ama o süreç gerçekten beni çok yiprarmisti çocuğumun sadece kafası büyükmüsumarım busefer aynı şeyleri yaşamam..
Ah canım inşallah bizim gibi çekmezsin.gercekten çok zor. Ben ne yersem yiyim bogazima takılıyor gibi oluyor veya geri geliyor boğazımda düğümleniyor gibiBen yedim bi iki kaşık bişey ilaç içiyorum onun için yemem lazımdı. Takıldı kaldı mideme. Kabus başlıyor![]()
Beni özetledin. Nasıl olucak ya böyle.Buzdolabını zor açıyorum. Kapağını kapatana kadar nefesimi tutuyorum. Azıcık yesem doymuş gibi midem tuhaf oluyo. Bugün de zar zor yemek yaptım. Yarına Allah büyük.
Canım yediğinde seninde mi midende ağırlık oluyor?Ah canım inşallah bizim gibi çekmezsin.gercekten çok zor. Ben ne yersem yiyim bogazima takılıyor gibi oluyor veya geri geliyor boğazımda düğümleniyor gibi
Benim de bulanıyor yatiyorum canım.ilacsiz geciriyorum bu günü zaten ilaçla da bulaniyorAkşam oldu midem ufak ufak başladı. Kusmadan son anda kurtuldum attım kendimi cama temiz havada geçti. Biraz yemek yiyebildim çok şükürinşallah kusmam bu gece.
Sizler ne durumdasınız canlar? Midesi bulanmayanlar çok şanslı. Niye bulanmıyor diye hiiç düşünmeyin tadını çıkarın
3 ayı bi gecsek geçiyor geneldeBeni özetledin. Nasıl olucak ya böyle.
Bence perinatologa gerek yok. Yani doktor gerek görürse yönlendirir zaten canim.ben istanbuldayım.doktoruna danış muhtemelen sana şuraya git der. Biruni hastaneleri yapuyormus sanirim o nerelerdeyse .Ben de pek hakim değilim hastane konularinaBurda bi profesöre gidiyorum. O yönlendiricek bir sonraki kontrolde nerde yapılıyorsa. Sen 9. Haftada mi gideceksin...benim kontrolum vardi Gecen gün gördüm başı falan oluşmuş.
Önceden mercimek kadardı şimdi bildiğin fıstık olmuş
dedim bu kız olacak herhalde....
Evet canim aynen öyle oluyorCanım yediğinde seninde mi midende ağırlık oluyor?
Canım ne zaman yatıracaksın bu testi hangi haftada bence mantıklı olan dna benimde yas 32 ilk gebelik daha önce sıkıntılı bir hamilelik geçirmedim riske atmak istemem bende oyle isterim doktordan muhtemelenEvet gerek kalmiyor.Şöyle canım. Aslında bu tercih işi biraz. Ikili üçlü testte bir sıkıntı farkederlerse zaten daha detaylı dna testi gibi testler yapılıyormuş. Bunun sebebi de ikili üçlü testlerin doğruluk payının dna testine göre daha düşük olmasıymış. Ama sonuçta illaki o testlerde doğru şeyleri söylüyordur.... Ben sadece acaba mı? Olmayım diye direk dna testi istedim. Doktorum o zaman diğer testlere otomatik olarak gerek kalmaz dedi. Biraz pahali sadece bu test.
Doktorum dedi ki 30 yaşında olup direk dna isteyen de oluyor hani şüpheyle uğraşmayayım diye, 35 üstü olup ikili test isteyen de oluyor ...dedi...100 kişiden biri de hiç bakmıyormuş bu testlere :))
doktorum bulantı için ilaç demedi canım. Önermedi. Eğer gün içinde 6-7 kere istifa edersen o zaman bişey önerebilirim dedi. Gün içinde Bi iki kusma gayet normal dedi. Şiddetli mide ağrım için ilaç dedi. Henüz iyiyim inşallah kötüleşmezBenim de bulanıyor yatiyorum canım.ilacsiz geciriyorum bu günü zaten ilaçla da bulaniyorTemiz hava çok iyi geliyor ve çubuk kraker ve erik iyi geliyor hele tuzlu
Amin canım sagolasinKusmak kötü ya Allah yardımcın olsun canım
Canım benim eşimde asker bazıları birlikten çıkamıyormuş karantinadan dolayı şükür bizde öyle birşey yok da olsa bizde gelen giden de olamaz zor olurdu hangi sehirdesin sen canımBende Allah nasip ederse bayram sonuna rahatlarım inşallah . Birde eşim yanımda değil benim Asker virüsten dolayı gelemiyor . Kayınvalidem burada o bakıyor bana da her iş bende doktor hastane ilaç . Biraz o da stres yaratıyor sanırım bende .
Onu söylemedi şimdi bu çok önemli değil dedi bebeğin kalp atışı önemli dedi 11 mayısta kendi doktoruma randevum var o zaman sorarımAynen merak etmeyin.Kalp atış hızı ne cıktı ?
Kesinlikle katılıyorum 1 gün bulanmıyor 2 gün resmen öldürüyor.. Çok şükür iyiyim bende şimdi yedik birşeyler bugün kovayı yanıma aldım dub gece dayanamadım bıraktım yatak odasında allahtan hali yok parke mahvoldu eşim temizledi sağolsun ama gel şimdi kovayı yanimdan ayırmıyorAkşam oldu midem ufak ufak başladı. Kusmadan son anda kurtuldum attım kendimi cama temiz havada geçti. Biraz yemek yiyebildim çok şükürinşallah kusmam bu gece.
Sizler ne durumdasınız canlar? Midesi bulanmayanlar çok şanslı. Niye bulanmıyor diye hiiç düşünmeyin tadını çıkarın
Bende çok üzülüyorum bu duruma adam yıllardır görevlerde asker olduğu için bu yıl evinde oruç tutuyor ama hatunu hasta hep böyle gecistirmelikler bugün konuştum ben çok üzülüyorum seni bu şekilde biraktiğim için diyorum sağolsun birşey dediği yok ama ben üzülüyorum işteBen hiç yemek yapamıyorum eşim ramazanın başından beri hazır çorba içiyor ona da acıyorum ama imkanı yok yapamıyorum![]()
Ben leğen koydum ya yanıma ne kovasıKesinlikle katılıyorum 1 gün bulanmıyor 2 gün resmen öldürüyor.. Çok şükür iyiyim bende şimdi yedik birşeyler bugün kovayı yanıma aldım dub gece dayanamadım bıraktım yatak odasında allahtan hali yok parke mahvoldu eşim temizledi sağolsun ama gel şimdi kovayı yanimdan ayırmıyor![]()